Scudo Sports

İnceleme Trek Fx 7.0

valla araştırmaktan canım sıkıldı artık bir an önce almak istiyorum.Ankarada oturuyorum onun için direk güngörlere gidip alıcam.bütçe 2000 tl civarı onun için başlangıç seviyesi ve kafamı ağrıtmıcak bir model için yardımlarınızı bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Scudo
@4rd4
Hocam al trek 7.0 kurtul :D

Bu gün güngörlere gittim. 8 km metrodan gidiş 26 km dönüş yaptım eskişehir yolu boyunca. 34 km yol gittim toplamda.
50 tl ücretle ön arka jant akortu yapıldı. 30 tlye de kendime kask aynası aldım.
Yine hoş karşıladılar sağ olsunlar bisikletleri oradaki satılan ürünleri inceledim oldukça hoş bir mağazaları var.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Ay
@Hastateker dogru soluyosun valla.yarin ugrucam gungorlere

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Ay
Selamlar. Hastateker in tavsiyesi ile 7.0 fx aldim. Iki gunden beri 50km yapmisimdir. Gayet güzel gidiyor. Dün ve Bugün iki kisi geldi yanima vapura binerken. Biri cevik kuvvet polisi diğeri de genc bir arkadas. Bisikleti sordular. Polis cok begendi. Bende alicam hosuma gitti dedi. Genç arkadaş da fotoğraf çekti. Trek i seviyorum abi dedi. Kendisi mtb ciymis. Bunlari trek yetkililerine sesleniyorum, bedava reklam da bir yere kadar [emoji4]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Toyashan
Trek trektir hocam.
Biz memnunuz valla 7.0 dan başkası da mennun kalır büyük ihtimal

Yaptiginiz km'leri nasil olcuyorsunuz? Bir cihazmi takiliyor oyleyse fiyatlari nedir?

• Beğen
Ben daha cihaz alamadim ama sports tracker diye bir program yükledim ve cok begendim. Kac km gittigini, maksimum ve minimum hizlarini kac kalori yaktığıni gps üzerinde hesapliyor.bir yerden baslarken start veriyorsun bitiş noktanda sonlandiriyorsun. Gayet kullanisli

• Beğen
Android cihazin varsa tavsiye ederim. Hastateker sen denedin mi programi kardeşim

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/44580c452a9ba4d8d88c003c5df2b693.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/e51ff81169ed787598b5a35c17407315.jpg

@4rd4
Evet km sayaçları var.
Anlık hız ortalama hız toplam gidilen km ortalama kadans nabız vs özellikleri oluyor fiyatı arttıkça özellikde artıyor.
Ama @Toyashan dediği gibi uygulamalar var ücretsiz ve daha fazla sonuç bulabiliyorsunuz

@Toyashan
Daha denemedim ama biraz daha baktım.
Eminim güzeldir. Bi internetim olsa bu günkü 34 kmlik parkurum baya iyiydi hep 30 km hızımı baya korudum güzel sonuçlar gelirdi
Nasip değilmiş.
Ama yine yaparım bacak benim bisiklet benim :D

@Gökhan Ay
Screenshot_2016-08-14-12-36-38.png
Hocam merhaba :)
Denedim programı.
Yaklaşık 1 2 hafta hiç binemedim bisiklete belik tutuldu bir gece. Selem son serviste yanlış ayarlama yüzünden daha da geriye gidince de zorlamak istemedim.
Buyrun ilk deneme

Selamlar.

Bende tatildeydim bakamadım mesajlara. Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Şu an nasılsın ?

• Beğen
@Gökhan Ay
Hocam merhaba
Geceleri sıcak oluyor diye üstümü çıkarmıştım. Sabaha karşı babam balkona çıkınca esmiş işte. 1 hafta baston gibiydim zaten ikinci haftaya düzeldi biraz biraz. Şu an sıkıntı yok. Tek sıkıntı sele bisiklette. Onu da gevşetemiyorum kaynak gibi resmen.
Bisikleti sürerken sele borusuna bağlı çantanın bağlantısı değiyor bacaklarıma. V gibi biniyorum bisiklete :D

Trek bisikletlerde kampanya var. İkincisi %50 indirimli. İki kişi bu bisikletten alırsak 1650'ye gelecek. Nasıl fiyat sizce?

@Hastateker teşekkür ederim. Alacağız İnsallah. Yalnızca viteslerin dandikligi düşündürdü bizi.

Bir de hiç ölçtünüz mü acaba bisikletin ağırlığını?

@yusufkaraca
Bisiklet 11.6 kiloydu çıplak halde. Herhalde öyle hatırlıyorum. Maksimum 12.5 kgdir. Çelik maşa çünkü
Donanım cidden dandik evet. Ancak kadro çok kaliteli ve uzun ömürlü

@yusufkaraca bisiklet alacağım dönemde ciddi olarak incelemiştim. Çok hoşuma giden modellerden birisiydi. Ancak hemen tüm yabancı markalar yurtdışı fiyatının tlye çevrilmesi üzerinden satılırken bu arkadaşlar her ülkede 400 $ olan modeli bizde 400 € ya satıyordu. Tabi o zaman €\$ paritesi 1.40 civarı olduğu için sağlam kazık atıyorlardı bu sebeple elemiştim. Şimdi dediğiniz fiyat gayet iyi. Aynakol, ruble gibi parçaların ömrü dolup yenilediğinizde çok güzel olur dert etmeyin.

Merhaba ben de scott p4 kullanıyorum aliminyum kadro.Vites sistemi shimano alivio.Bu trek 7.0 renk ve kadro tipi olarak hoşuma gidiyor.Ama çelik galiba aliminyum değil.Ve vites sistemi scott tan sonra bana yetersizmi gelir?Gerçi çok performanslı kullanmayacağım sahilde dolaşma amaçlı düşünüyorum bu bisiklet hakkında bilgi veren olursa teşekkür ederim.Bu arada scott ım 2010 model ondan çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@kadir özdemir

Trek Fx serisi 7.0 ve 7.3 arası kadro alüminyum, maşa h-ten alaşım, 7.3 ve 7.7 arası kadro alüminyum maşa karbon kaplama ve karbon, 7.7 ve üstü full karbondur. Alüminyum kadroları oldukça sağlamdır. Fiyatına göre kompanentleri biraz düşüktür ama kur farkı olmasa verilen parayı fazlasıyla hakeden bir seridir. Trek bir ekoldür..

• Beğen
Tepkiler: kadir özdemir
Geri