Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek Kullanıcıları Kulübü

@Ceyhun Özkan evet o benim actigim konudada herkes bu haliyle bence iyi gozukuyor diyince vazgectim.sormamin nedeni de ufak tefek ustunde cizikler olmasiydi goze carpmiyor ama hala cozum bulamadim galiba o masa kiliflari miydi yanlis hatirlamiyorsam onun gibi birsey alip geciricem .Gidon Bogazinida Ters takmayi deneyscegim tesekkurler :harika::)

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Scudo
Merhabalar.

Trek 7.2 ve 7.3 arasında kararsız kaldım. Maşa malzemesi ve lastikleri karsılastırma hakkındaki yorumlarınızı okumaktan mutlu olurum.

Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@joachim
Merhaba Fx 7.2 maşa olarak alaşım malzeme kullanılmış ve lastikler H2 zırh olarak orta seviye gibi görünsede patlama direnci yüksek yuvarlanma direnci düşük yani iki yönlü avantajı var sadece 700x35 yerine 7.3 teki gibi 700x32 olsaymış hız/performans açısından daha iyi olurmuş.
Fx 7.3 maşası ise titreşim açısından daha avantajlı görünüyor ve artı olarak Trekin patenetli elcik sistemi isoZone mevcut.Gidona verilmiş özel form sayesinde elcik bütünleşik diyebilirim bu durumda düz maşanın titreşimini en aza indirmekte.Lastikler Bontragerin yine aynı H2 zırhına sahip 700x32 olmasıda daha avantajlı.
Bontrager lastik gerçektende kaliteli bir hamura sahip ve yağmur performansıda çok iyi.

:harika:@Candan Biberci
Evet ben Bontrager lastikleri ıslak mermerde denedim kaymadı(hem de yağmur yeni başladığında):harika:
Lastiklerim:Bontrager LT3 700x38

• Beğen
@Emre Yönlüer
Evet bende yağmurlu zeminde bir kaç kez yatırdım kayma gibi bir sıkıntı olmadı.
Mevsim koşullarından etkilenmeyen bir malzemeye sahip.
H2 hem hafif hemde iyi bir zırha sahip.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@Candan Biberci / @Emre Yönlüer yorumlarınıza teşekkürler.

1) peki alaşım yani yüksek mukavemetli çelik maşa (7,2) daha dayanıklı ve güvenli olmaz mı uzun turlar için ?

2) Sizce 7,2 veya 7,3 tur bisikleti olarak da uygun bisikletler midir ? Asfalt için uygundur elbet ama bozuk köy yolları gibi yollar için tercih edilmeli mi? Çelik kadrolu tur bisikletleri bütçemin çok üzerinde kaldığı için 2500 bandında bisikeltlere bakıyorum.

@joachim bence bozuk yollar bisikleti değil adamı öldürüyor, bazen de lastikleri. Alüminyum oldukça sağlam, kadroya da maşaya da bir şey olacağını hiç sanmam. Uçakta bile kullanılıyor. Çelik otomobil endüstrisinden bile çekilmeye başladı. Fx zaten taş gibi bisiklet. İçiniz rahat olsun bence.

• Beğen
@joachim
Kayalık ve yumuşak toprak hariç her zeminde kullandım.
Hergün işe bisikletimle gitmekteyim ve sanayinin yolları kesme parke taş..Fx bu sert ve bozuk yolda hergün gidip geliyor ve maşAllah diyeyim çıt sesi bile yok..
Sana şimdiden Fx le keyifli turlar diliyorum:)

Dün eşime bir adet Trek FX 7.3 fitness bike aldık. Bayıldım alete, harika bir bisiklet... Çok karasız kaldık Giant Liv mi bu mu diye ama sonunda bunu aldık, iyi de yapmışız..

Bu gidonda düz maşa ile kullanması çok keyifli imiş.. Çok hafif, manevra kabiliyeti yüksek, çok zevkli bir bisiklet... Bastın mı da gidiyor...

Rengi de fıstık yeşili, nefis valla... Foto koyarım bir ara.... Ben de binecem ara ara... :)

( Not: yol bisikleti kullanıcısıyım..)

@yyokes
Hayırlı olsun doğru bir seçim yapmışsınız.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşAllah.
@joachim
Ben Fx 7.1 kullanıyorum arada set ve maşa malzemesi farkı var kadrolar aynı.
image.jpg

Geri