brave17
Aktif Üye
- Tepki
- 856
- İsim
- Mert
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Lapierre
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kadro | Alpha Silver Alüminyum, dahili yönlendirme, zincir maşası disk fren montajı, raf ve destek ayağı montajı, 135x5 mm QR | ||||
Maşa | Boyut: S RockShox Judy, helezon yay, ön yükleme, TurnKey kilitleme, 27,5" tekerlek için 42 mm ofset, 100 mm QR, 100 mm hareket Boyut: M , ML , L , XL , XXL RockShox Judy, helezon yay, ön yükleme, TurnKey kilitleme, 29" tekerlek için 46 mm ofset, 100 mm QR, 100 mm hareket | ||||
Ön göbek | Formula DC-20, alloy, 6-bolt, 5x100mm QR | ||||
Arka göbek | Formula DC-22, alloy, 6-bolt, Shimano 8/9/10 freehub, 135x5mm QR | ||||
Jant | Bontrager Connection, çift duvar, 32-hole, 20mm en, schrader valve | ||||
Fren düzeni | 14g, paslanmaz çelik, siyah | ||||
Tekerlek |
| ||||
Vites kolu | Shimano Deore M4100, 10 hız | ||||
Arka vites aktarıcı | Shimano Deore M5120, uzun kafes | ||||
Aynakol |
| ||||
Orta göbek | FSA, 73 mm, dişli kartuş, 122,5 mm mil | ||||
Kaset | Shimano Deore M4100, 11-46, 10 hız | ||||
Zincir | KMC X10, 10 hız | ||||
Pedal | VP-536 naylon platform | ||||
Sele | Bontrager Arvada, çelik raylar, 138mm en | ||||
Sele borusu |
| ||||
Gidon | Bontrager alloy, 31.8mm, 5mm yükseliş, 720mm en | ||||
Elcikler | Bontrager XR Trail Comp, kilitli | ||||
Gidon boğazı |
| ||||
Kulaklık | Yarı entegre, 1-1/8" | ||||
Fren | Shimano MT200 hidrolik disc | ||||
Fren rotoru |
| ||||
Ağırlık | M - 13.77 kg / 30.35 lbs (tüplerle) | ||||
Ağırlık sınırı | Bu bisikletin maksimum toplam ağırlık limiti (bisiklet, sürücü ve yükün toplam ağırlığı) 300 pound (136 kg). |
2021 model Trek Marlin 7 iki farklı renk seçeneği sunmakta: mat havacı mavi ve sarı - kırmızı. Mat havacı mavi versiyonunu (Trek'in global sitesinde Matte Nautical Navy olarak geçiyor, yani mat denizci mavi) Ağustos ortasında teslim aldım ve gün itibariyle hali hazırda üzerinde 340 km sürüş yapmış bulunmaktayım.
Bisikletin resmî satış fotoğrafları:
Benim çektiğim birkaç fotoğraf:
Aynakolun tek dişli (28T) olması yokuş aşağı pedalların boşa dönmesine neden olsa da bisikletten genel itibariyle çok memnunum, Cat. 2 yokuşları rahatça tırmanabiliyorum (bir gün HC de tırmanabilirim umarım). Henüz off-road sürüş yapmadım, düz yolda gördüğüm maksimum hız 40 km/s civarında, bence gayet yeterli.
Marlin 7'yi tercih etmemin en büyük sebeplerinden biri RockShox Judy maşalı olmasıydı. Marlin 5 ve 6'da hakkında pek olumlu şeyler okumadığım SR Suntour maşalar kullanılmakta. Ayrıca Shimano MT200 hidrolik disk frenlerin performansı da çok iyi.
Bisiklet ile birlikte gelen VP-536 naylon platform pedalları hiç kullanmadım, ilk günden itibaren son fotoda görülen vidalı platform pedallarla sürüyorum. Orta boru kısa olduğu için ikinci fotoğrafta görüldüğü gibi Zefal Wiiz matara kafesi + 500 ml matara kullanıyorum.
İnceleme konusunda pek tecrübeli olmadığım için kısa oldu, ama Marlin 7 almayı düşünenlere en azından ufak bir fikir verebilir diye düşünüyorum. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.
(link)
(link)
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: