Gerçekten çok başarılısınız..
Tekrar tekrar söylüyorum, kask sizin çok daha profesyonel görünmenizi sağlar.. Hadi bunuda geçtim allah korusun birşeyler ters gitse ne olcak düşündünüz mü hiç? Gerçekten tehlikeli yüksekliklerde, tehlikeli hareketler yapıyorsunuz. Teker kaysa, ayağınız kaysa, Allah korusun neler olabileceğini düşünmek bile istemiyorum..
Artık dışarıdaki insanların ne düşündüğünü önemsemeden yapmalısınız bazı şeyleri.. Çünkü kim ne derse desin, yaptıklarınız zor şeyler.. Siz kendinize önem gösterirseniz insanlarda size gösterir..
Hatta bu tür videoları çekerken aynı renk t-shirt bile giyseniz çok daha profesyonel bir görüntü ortaya çıkar.. Zaten senkronizasyonunuza diyecek bişey yok, çok uyumlusunuz, maşallah. Bunun yanında bu tür detaylara da dikkat ederseniz, başarınızın perçinlenmemesi için hiç bir sebep yok..
Ayrıca sizi Yetenek Sizsiniz Türkiye'de görmeyi çok isterim.. Eminim ki çok çok başarılı olursunuz..
Ayrıca bu yorumları sizi kötü anlamda eleştirmek değil, yaptıklarınıza saygı duyduğum için biraz olsun katkıda bulunabilmek için yapıyorum...
Ayrıca size bişey olsa biz nasıl böyle güzel videoları izleyip gururlanacağız? Bizide düşünün