Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

trial video kayseri 2010 ( yasin yakup )

Scudo
gerek montaj gerek hareketlerin sayisi onceki videolariniza gore cok profesyonel olmus. onceki videolarda ayni hareketler tekrarlanip duruluyordu ve muzikte pek ic acici degildi ama bu video gercekten basarili olmus. basarilarinizin devamini dilerim.
 
Gerçekten çok başarılısınız..
Tekrar tekrar söylüyorum, kask sizin çok daha profesyonel görünmenizi sağlar.. Hadi bunuda geçtim allah korusun birşeyler ters gitse ne olcak düşündünüz mü hiç? Gerçekten tehlikeli yüksekliklerde, tehlikeli hareketler yapıyorsunuz. Teker kaysa, ayağınız kaysa, Allah korusun neler olabileceğini düşünmek bile istemiyorum..
Artık dışarıdaki insanların ne düşündüğünü önemsemeden yapmalısınız bazı şeyleri.. Çünkü kim ne derse desin, yaptıklarınız zor şeyler.. Siz kendinize önem gösterirseniz insanlarda size gösterir..
Hatta bu tür videoları çekerken aynı renk t-shirt bile giyseniz çok daha profesyonel bir görüntü ortaya çıkar.. Zaten senkronizasyonunuza diyecek bişey yok, çok uyumlusunuz, maşallah. Bunun yanında bu tür detaylara da dikkat ederseniz, başarınızın perçinlenmemesi için hiç bir sebep yok..
Ayrıca sizi Yetenek Sizsiniz Türkiye'de görmeyi çok isterim.. Eminim ki çok çok başarılı olursunuz..
Ayrıca bu yorumları sizi kötü anlamda eleştirmek değil, yaptıklarınıza saygı duyduğum için biraz olsun katkıda bulunabilmek için yapıyorum...
Ayrıca size bişey olsa biz nasıl böyle güzel videoları izleyip gururlanacağız? Bizide düşünün :)
 
@d.berkay

düşüncen için gerçkten teşekkr ederiz aslında haklısın herşey yolunda gitmeyebilir kask gerçekten şart bundan sonraki videolarmızda mutlaka olacak inş.Yetenek Sizsinize mail attık ama henüz dönüş olmadı bizde sabırsızlıkla bekliyoruz umarım kabul ediliriz.giysi olayı aklımızda fakat henüz karar verebilmiş değiliz yoksa bütün detaylar aklımızda tabi aslında uzun süredir istiyoruz ama bir türlü kısmet olmadı tekrar ilgin ve alakan için teşekkür ederiz saygılar
iyi forumlar ßy-M-ossO ;)
 
Eleştiriye açık olmanız çok güzel.. Daha önceden kask ile ilgili yazdıklarım yanlış anlaşılmıştı.. Belki hayatınız boyunca sadece bir kere ihtiyacınız olacak ve varsa var yoksa yok :Skull-175..
Sizin hissettiklerinizi anlayabiliyorum aslında, sonuçta düşmeden kalkmadan bu kadar gelişilmiyor. Sizde artık nasıl düşebileceğinizi öğrendiğinizi düşünüyorsunuz, anlıyorum sizi ama işte olurya bir taş bir çıkıntı herşeyi değiştirebilir..
 
  • Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
@d.berkay

haklısın berkay daha önceki videolarımızda biraz da olsa ortam gerilmişti fakat buraya bu başarımızı koyuyorsak bunun eksiklerini hatalarını öğrenmek için eleştiriye açık olmak gerekiyor bizim hissettiklermizi anladıgın ıcın saol nasıl düşeceğimizi bilsekte dediğin gibi kask bir ihtiyaç deil aslında;mecbur kullanmak gerekıyor dediğin gibi bir taş veya bir hata herşeyin bitmesine mal olur...artık bizde kaskı dışlayanların alışmasını beklemek yerıne kullanmayı tercih edeceğiz:rolleyes:
 
  • Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
Süper işte.. Benim istediğimde buydu.. Siz kullanmadan başkalarına kabul ettiremezsiniz.. Siz kullanınki arkadaşlarınız, çevrenizdekiler alışsın hatta sizlere özensin.. Biliyorsun Kayseri'de uzun bir süre yaşadım ve az çok tanıyorum ortamı. Ordaki arkadaşlar çok küçük yaşlardan itibaren meraklılar street ve trial türüne.. Bu çok sevindirici ancak işte abilerinin güzel hareketlerinin, kamuflaj pantolonlarının yanında başlarındaki kasklarına,ellerinde ki eldivenlere de özenmeliler..

Neyse konuyu fazla dağıtmayayım... En yakın zaman da yeni ve daha senkronize çekilmiş bir videonuzu sabırsızlıkla bekliyorum ;) Kolay gelsin..
 
tebrikler arkadaşlarım ellerinize sağlık çok çok güzel olmuş hemde o bisikletlerle bile eğer isterseniz size çok daha iyi gerçek trial bikeler ayarlıyabilirim tlf numaranızı bana özelden yollayın size yardımcı olayım madem bu kadar iyisiniz benimde katkım olsun daha iyi olun
 
@americanxpress

teşekkürler arkadaşım eğer bu kkonuda gercekten yardımcı olabılırsen cok sevındırırsın bızı
 
  • Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
ayaklarınıza sağlık arkadaşlar bizden geçti artık alem sizin gerçekten çok başarılı devamını bekliyorum taa istanbuldan gözüm üzerinizde haberiniz olsun :DD
 
Valla harikasınız.Tebrik ederim.Bu hareketlerin aynısı Danny Macaskill yapıyor.Youtube'da ki bütün videolarını izledim.Ama sizin yapmanız çok ayrı bir zevk veriyor insana... Harikasınız.Videoların devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
 
Geri