TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 11.918
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Amacım zaten hızlı yüzmek değil,etapları sağlıklı bir şekilde tamamlamak.Yüzmeyi biliyorum fakat teknik sıfır ?şimdi havuzda hoca ile herşeye baştan başladık çok hızlı ilerliyoruz.Nefes alma verme işini biraz daha iyileştirirsem olacak inşaallah.Merhaba, bence yaşınızda problem yok. Kesinlikle yüzmeyi hallederseniz gerisi geliyor. Çok hızlı yüzmeseniz bile yüzme etabından dinç çıktığınızda işiniz kolaylaşır.
Geçen yıl ben de merak ve hevesle bu işe sarılmıştım. Yaklaşık 2 hafta önce ironman 70.3 oldum.
Şimdiden başarılar dilerim.
Güreş olmaz güreş yerine amacımıza uygun olarak bisiklet olsun. Hoş bisiklette bir nevi güreşe dönüşüyor bu yıl izlediğimiz fondolarda.@mehmetsunu var efendim olmaz mı? Hem de ciritli güreşli. Madem suyu sevmiyorsunuz sizi pentatlon grubuna alalım o halde. Pentatlon: Eski Yunan’da beş spor dalını (koşu, uzun atlama, cirit atma, disk atma, güreş) kapsayan atletizm yarışması.
Güreş olmaz güreş yerine amacımıza uygun olarak bisiklet olsun. Hoş bisiklette bir nevi güreşe dönüşüyor bu yıl izlediğimiz fondolarda.
Bildiğim kadarıyla antik pentathlon müsabakası binlerce yıldır yapılmıyor. Olimpiyatlarda falan modern pentathlon var, ama onun da beş sporundan biri yüzme (diğerleri eskrim, binicilik, koşu ve tabanca atışı)@mehmetsunu var efendim olmaz mı? Hem de ciritli güreşli. Madem suyu sevmiyorsunuz sizi pentatlon grubuna alalım o halde. Pentatlon: Eski Yunan’da beş spor dalını (koşu, uzun atlama, cirit atma, disk atma, güreş) kapsayan atletizm yarışması.
Bildiğim kadarıyla antik pentathlon müsabakası binlerce yıldır yapılmıyor. Olimpiyatlarda falan modern pentathlon var, ama onun da beş sporundan biri yüzme (diğerleri eskrim, binicilik, koşu ve tabanca atışı)