Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Triban 520 fiyatına değer mi?

Scudo
(link)
Scott 2016 Speedster 60 Bisikletin indirimli fiyatı 2.619,00 TL..

Triban 520'den 1 yıl eski..
Maşa alüminyum..
14 vites ve en düşük vites sistemi kullanılmış..Tourney..!
Ağırlığı da 10,3..Tribanla aynı sayılır..Triban m kadro 9,9 diye belirtilmiş..Diğer şeylere,jant/lastik gibi bakmaya gerek yok bence..

Scott,marka..Tamam..Kadrosu aerodinamiktir..Tamam..Gerisi çok fena işte..!

Diyeceğim,triban 520'nin karşısına koyulabilecek bir bisiklet yok..Fiyat tabi ki yukarı çıkarsa koyarsınız ama 2700 lira civarında bir bisiklet yok..Gördüğünüz gibi adamlar 2600 liraya alüminyum maşa,tourney vites sistemini satıyorlar..

İnternette 2600₺ görünüyor. Acaba mağaza fiyatı da aynı mıdır? Bazı ürünlerin mağazada daha ucuz fiyata sahip oldukları olabiliyor Decathlon’da

3000TL civarinda Mosso 735 Sora olmasi lazim. Kendim denemedim ama kadrosu Triban 520 den daha iyi gibi gozukuyor.

@Kaan T.
Her iki kadroya baktığımızda çok farklılıklar var.Bu da kullanıcının ne amaçla hangi yollarda daha çok süreceği ile bilgili bir seçim yapmasıyla alakalı olacaktır bence.Mosso daha çok 7005 alu.ile ve 2 li aynakol ile klasmanını belirlemiş kullanıcılara hitap etmiş.Triban ise 6061 alu.ve 3 lü aynakol ile endurance tarzı olması açısından ise daha çok ben her yola giderim heybe takar gezerim diyen kullanıcılara hitap Ediyor.

@azmicndk Ben o fiyat araliginda alternatif bir bisiklet olarak onu onermistim. Sizin de belirttiginiz gibi kadro geometrilerini ve aynakollarinin triple, compact olup olmadiklarini dikkate almadan yazmisim. Duzelttiginiz icin tesekkurler.:)

• Beğen
Tepkiler: azmicndk
Boyum 172.

173'e kadar S, 173 üzeri M denilmiş. Bacak boyumu hiç adam akıllı ölçmesem de çok da uzun çıkacağını düşünmüyorum, ama S beden de biraz garip geldi. Ne dersiniz, karar vermenin kolay bir yolu var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
ben dropbarlı bisiklet bir kez deneme amaçlı kullandım ve sevmedim. bu bisikletin flatbar olanını düşünüyorum. ve ikinci elde 1250 varan fiyatlara alınabiliyor? açıkcası kararsız da kaldım flatbar için ne dersiniz?

@cem_filiz

170cm boyla M denedim, rahat edemedim. Decathlon'un kendi verdiği tabloya göre S beden aldım, memnunum. Bir de unutmayın ki S'den M'ye geçince gidon boğazı 80mm'den 100mm'ye çıkıyor, yani eskiden öyleydi :) Kadro büyüdüğü gibi, uzanma mesafeniz de artmış oluyor.

@1dost
Sevmediğiniz neresi acaba?
Flatbar hakkında decathlon'un sitesinde güzel yorumlar var..Flatbar alacaksınız 520 indirimde zaten..Paranız varsa da,540'ı alın bence..

@Kaan.Özçelik
flatbarın elcikleri değişebiliyor mu? biliyorum saçma bir soru ama birisi barendli elcik takılamıyor demişti.

@1dost Niye değişmesin ki? Elcik bu:

Gidon.jpg

Sökmesi 30 saniye, takması 30 saniye ;)

Şu anki kullandığım bisikleti almasa idim ilk tercihim triban 540 ve 520 olurdu bagaj takılabilmesi vb bunlar baya ihtiyaç görüyor iki bisiklet almak istemeyip tek bisikletle tur ve yol hissiyatını isteyenler rahatlıkla alabilir bence.

520fb ile 520 farkı var mı neden 100 tl pahalı

Geri