Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Triban 520 fiyatına değer mi?

@Yagizz2 Normal değil hocam,bisikletçide sıfır bir tekerle deneyin yine aynı duruyorsa kadro kulağı kısmı yamulmuş olabilir.(orasıda nasıl yamulur bilemiyorum)Sıkıntı yoksa jant göbeğini ortalatmayı deneyin.

Scudo
Şu dishing işine de bi göz atayım akşam bi göstereyim olmazsa

pw18J9E0JgzUJSdhlKg-iLOTetevHUHDBVMuyvqU5cA.jpg

Btwin 520 nin kadro ve maşanın lastikle arasındaki boşluk oldukça elverişli bu sebeble 35c lastik takılabiliyor. Şu aşağıdaki model çamurluğu takabilir miyiz acaba?

pr_01_406.jpg

Çamurluk detayları : (link)

Maalesef boya konusunda sıkıntılı. Sanki kuru boya ile boyanmış gibi.

@Furkan TK 520 kadrosu 700x32c için uygun en fazla. Şu an ben öyle kullanıyorum. 35c lastik ile de denedim ancak kullanmak mümkün değil. 35c ile temas oluyor kadroya veya makul bir boşluk yok diyeyim. Çamurluk takmak ister iseniz 28c lastik takmalısınız en fazla. Durum bu. Bu konu formda daha önce de sözkonusu olmuş idi.

@CeyhanV 35c lastiklerin bazıları olabilir diye düşünüyorum çünkü her 35c lastiğin ölçülen yüksekliği farklı oluyor. Çamurluk konusunda ise dediğiniz gibi aklımda 28c lastik vardı. Teşekkür ederim.

Dün inceledim aynakol falan yeni seri sora set takılı idi hoşuma gitti

@mertgulkokanTriban 520de sora set aynakol mu var?

arka ön aktarıcı shifterler ve aynakol sora frenler sora değil ama Shimano fren pabucları sora-tiagra pabuç. Sadece arka ruble sunrace

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Frenler bir önceki kırmızı siyah modelde shimano markaydı. ama standart shimano değil, uzun bacak. Sanırım çamurluk takılabilsin diye böyle yapmışlar. Yeni modelde frenler tektro olmuş. Yine uzun bacak.
Standart uzunlukta bacakları olan bir shimano fren kaliperi ile uyum sağlamayabilir. Benimkinde öyle olmuştu. Değiştirmek istediğimde yeni fren bacakları kısa kalmıştı. Aklınızda olsun...

20181226_132859.jpg Arka fren pabuçlarinda lastiğe temas etme sorunu yaşayan oldu mu? Ben bu yuzden pabuçları biraz kesmiştim.

@Çağdaş78
Fren bacaklarını değiştirince olan sorun bu aslında, ama kendi üzerindeki bacakta böyle bir sorun yaşamadım

@Anonim fren bacaklari da papuclar da orjinal hali aslinda. Pabuçları ne kadar asagiya almak istesem de tekere surttugunu farkettim.

@Çağdaş78 hayır ama geçen gün baradine set aldım değiştirirken fark ettim oem pabucunun yüzeyinde çok az bi yere temas edip kanal olusturmus. Bütün yüzeyi eşit kullanmamış ve ayarınıda çok iyi yapmıştım

20181226_150605.jpg

Resimdeki kırmızı okların belirttiği yerlerde boş alanlar var tam kullanmamış pedi.

sarı okla gösterdiğim yer ise pedin yüzeyi sanki janta hiç değmemiş gibicesine aşınma yok

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Yagizz2 pabuclarin mili oynar bir yüzük içine giriyor. Sikmadan once kontrol etmek lazim .Sanırım o yüzden böyle.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
Konuyu açtığımda 1750 fiyatına değer mi demişim =) Şu en uygun sora setli bisiklet 3500 lira.3 senedir keyifle kullanıyorum.İyi ki almışım tam bir F/P ürünü.

Mart Ayında 2000 liraya 2.el Triban 520 fb aldım.Bu fiyatın içinde Brooks Sele,Igpsport Yol Bilgisayarı,Heybeler,Bagaj da dahildi.O zaman bisiklet 500 liraya gelmişti.An itibari ile 2200km.yi devirdim.Bisikletten gayet memnunum.Bir tek lastikleri hoşuma gitmedi.Üzerinde Vittoria Randenneur lastikler var.Sözde patlamaya karşı dauanıklı.Fakat bu sürede 3 defa lastiğim patladı.Lastikleri değiştikten sonra sorunsuz bir bisiklet olacak.Tavsiye ederim.

Bence 520 endurance bir kadroya sahip agresif sürüş pozisyonu arayanlar için pek tatminkar olmayabilir. Uzun boylu veya dik oturuş pozisyonu isteyenler için ideal.

• Beğen
Tepkiler: mustang41
Geri