Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Triban 520 fiyatına değer mi?

@Kaan.Özçelik
Konfor ve yokuşu rahat çıkmaktan bahsettiğiniz zaman rubleyi büyütmek insanın aklına geliyor. Ayrıca hala aynı şeyi söylüyorum 9lu ruble de 11-32 performans için uygun olmaz oranları yüzünden.

Scudo
Bu konuda haklısınız aslında.

12-25 rublenin dizilişi 12-13-14-15-17-19-21-23-25

11-32 ruble ise 11-12-14-16-18-21-24-28-32

Yani dişliden dişliye geçişte yüzde oranlar şöyle:

12-25 ruble 8.33, 7.69, 7.14, 13.33, 11.76, 10.52, 9.52, 8.69

11-32 ruble 9.09, 16.66, 14.28, 12.50, 16.66, 14.28, 16.66, 14.28

Birbirine yakın oranlar performans beklentisi içinde olanlar için iyidir ama yarışmıyorsanız, buradan gelecek performanstan çok 32li ruble ile yokuş çıkmanın keyfini sürmek de fena hissettirmiyor doğrusu ;)

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: CeRKeZ
@Thranduil

Evet çapraz kullanmaya kalkmayınca hiç sorun yok. Hatta tek olasılık var bu kötü durum için 50 ve 32 dişlilerin devreye girmesi. Ama dediğim gibi bazen dalgınlıkla yapıyorum ve keyfimi kaçırıyor. Bir iki bakla eklersem bisikletin üstünden inmeden vitesi küçültmek yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Sonucu yazmaya çalışacağım buraya.

12-25'ten 11-32 rubleye geçtikten sonra, 106 baklalı zinciri de 108 bakla ile değiştirmiştim.

Sora 3500 GS arka aktarıcının 50/32 oranında aldığı halin videosu aşağıda.

Çaprazlama olduğu için yolda kullanmıyorum tabi, sadece görsel bilgi amaçlıdır.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni nesil Tribanlar için ne düşünüyorsunuz sizce kaç tl den satışa sunulur :)

2.5 Yıldır 520 kullanıcısıyım ve 8600 km nin üzerinde yol yaptım hatta bu yaz 520 tur bisikletine dönüştürüp bir tur denemesi bile yaptım .Çok şükür buğüne kadar hiç bir sorun yaşamadım .Profesyonel düzeyde bisiklet kullanıcısı değilsen hobi düzeyde sürmek için yeterli bir bisiklet olduğunu düşünüyorum.

540 tiagra setlisi 3500-4000 arasına düşse alınabilir. triban serisiyle bir çok kişiye hitap edebilen bir bisiklet oluşturdular.

@OsmaniyeRehber Bende yeni katlanırdan geçiş yaptım 85 km bir turum oldu. akıcılığı çok güzel kadans tutunca düzde az biraz kondisyonum vardı 22 23 ortlamada rahat aktı ancak gidona yatar pozisyonda inince gidon el bileğimi ezdi :) şuan morarıyor. bunun çaresi ne acaba ben mi yanlış oturuyorum ve yukarıdan sürüş pozisyonunda eller frene sadece parmakların son boğumdan temas ediyor ve frenler çok geç durma mesafesinde çalışıyor bunun bir çaresi varmı ? yatar pozisyone geçince selede yer değiştirmem gerekirmi

bileğimin ezilmesi resimdeki gibi tutarken fren yapınca oldu
uuu.jpg

Bir diğer dediğim mevzu şu. Bu resimdeki gibi tutarken frenlere uygualdığım güç %30 felan ve durma mesafem çok uzuyor bunun çaresi varmı ? parmak uçlarım ile sıkıyorum freni.

road_bikes_specialized-roubaix-my18.jpg

Boyum 1.74 bisiklet M beden

@-Skynet- @OsmaniyeRehber

@Yagizz2
Decathlon.co.uk veya decathlon.fr adreslerinden paund veya euro bazli fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

@karton_piyerTl olarak yaklasik 4700 tl gibi bisey yapiyor hocam suanki rc520 fiyati , bu modelin turkiyeye gelecegi kesin mi yada gelirse fiyati ne olur sizce? Ultra 900af almayi planliyordum suan rc520 baya hosuma gitti

@furkanbr
Geçen hafta Ultra 900 AF aldım. Fransa fiyatı 1000 Euro. İngiltere fiyatı ise 800 paund. Şu an döviz bazlı olarak ucuz kaldı, tam bir f/p ürünü.

Bir ürünü örneğin yabancı Decathlon sayfasında buldun diyelim. İngiltere sayfasında adresteki co.uk yi ya da Fransız sayfasındaki .fr yi com.tr olarak değiştirdiğinde sayfa Türkçe olarak geliyorsa o ürün Turkiye' ye de gelir. Eğer anasayfaya atıyor ise o ürünü unut

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
@karton_piyerTesekkur ederim , denedim ve eger yanlis yapmadiysam demek oluyor ki rc 500/520 turkiyeye gelmeyecek 900af den yurumek kesinlesti o zaman,tabi 900af 58 kadro suan turkiyede 2 3 tane gozukuyor bitmeden alabilirsem. Yeni stoklar geldiginde zam yapilacak muhtemelen

@furkanbr
Yeni seri Triban ismi ile piyasaya sürülecek ve B'twin çocuk bisikleti markası olarak devam edecek. Decathlon' da sezon sonu indirimi de oluyor. Bir yandanda stoklar azalıyor. Durum karışık :D

@karton_piyerBende bir yandan yeni seriyi mi beklesem diye dusunuyorum ama 900af nin ingiltere satis fiyati suanki kura gore 5200 tl bize kactan gelir kimse bilmiyor. Birde bu stoklar eridiginde 900af de herhangi bir degisiklik olacak mi biliyor musunuz?

@furkanbr
Maalesef herhangi bir bilgim yok, aldım kurtuldum :D

Beyler triban kullanan arkadaşlar bu bisikleti 2.el aldım da bu normalmi yoksa sorun mu
20181022_192527.jpg

20181022_192535.jpg

20181022_192955.jpg

Yagizz2 8600 km dir söylediklerinin hiç birini yaşamadım.Belkide ben hobi olarak goy goy yapa yapa sürdüğüm için olabilir:koptum::koptum::koptum: Gidonu alttan tutup hiç sürmedim , evet şaka gibi ama sürmedim , zaten o pozisyona speed pozisyonu deniyor yani yarışcıların atağa kalkarken kullandığı pozisyon , ben her zaman en üstten düz yerden tutuyorum birde şehir içinde frenleri tutacak yerden ve duruşundada hiç bir sıkıntı yaşamadım.

@OsmaniyeRehber Ben speed dediğimiz pozisyona virajlarda rampa inişlerinde birde hız yaparken kullanıyorum hakim hissettiriyo üstten tutusa göre. Üstten tuttuşta da frenleri parmaklarımın ucu ile tutuyorum sanırım bu sele ayarımdan kaynaklı. Bu akşam bisikletin tekerini bisikletçiye göstericem orada onu da ayarlıcam sanırım düzelicek ama lastik işi çok kafama takıldı bu aralar...

Yagizz2 Dış lastik 28 c zırhlı kullanıyorum , dechtlon dan aldım 1000 km yi geçti daha patlamadı ehlamdulillah.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@Yagizz2 jantın dishing ayarı var jant çemberinin jant göbeğinin ortasına hizalanmasına deniyor. Bir bisikletçiye yaptırıp bakın durum değişnezse arka çatalda bir sıkıntı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
Geri