Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Triban RC500 - Adventure/Gravel bisiklet üzerine bir inceleme

Değişim ısteyebılırsın gelmedi ise görüşün decathlon ile. Genelde müşteriyi memnun eden bir firma.
1 hafta önce sipariş verdim, dün teslim alıp eve sürdüm.
Profil fotoğrafımdaki bisiklet Triban 520. 4 yıldır M beden olarak onu kullanıyorum ve doğru bedende olduğumu düşündüm hep. RC500 ile geometrileri çok benzediği için onu da M beden aldım. Bu gönderiler içime şüphe düşürdü.

• Beğen
Tepkiler: Efe ÇEPEL
Scudo
Sayın @portakallimon şöyle belirtiyorlar sitelerinde. Daha önce M boyda rahatsınız yüksek olasılık bununla da rahat edersiniz.

20211226_122307.jpg

1 hafta önce sipariş verdim, dün teslim alıp eve sürdüm.
Profil fotoğrafımdaki bisiklet Triban 520. 4 yıldır M beden olarak onu kullanıyorum ve doğru bedende olduğumu düşündüm hep. RC500 ile geometrileri çok benzediği için onu da M beden aldım. Bu gönderiler içime şüphe düşürdü.
Rc500 un tt ve reach mesafesi 1 er cm daha uzun gözüküyor. S alacak birine aynı şehirde ufak bi fark verip takas teklif edin ıcınızr sınmıyorsa onu denk getirmekte çok zor tabi
Sayın @portakallimon şöyle belirtiyorlar sitelerinde. Daha önce M boyda rahatsınız yüksek olasılık bununla da rahat edersiniz.

279176 dosyayı görüntüle
Graveli genelde küçük tercih ediyorlar forumda da benzer yorumlar var

279176 dosyayı görüntüle
Evet. Bisikletin geometrisi belli ama benim geometrim belli değil hocam :D Bacaklarım benim boyumdaki ortalama birisinden 3 cm kısa olunca beden konusu biraz zor oluyor. Ama seleyi az düşürüp büyük beden almayı tercih ediyorum çünkü zamanında S beden Btwin denediğimde reach çok kısa gelmişti.
Rc500 un tt ve reach mesafesi 1 er cm daha uzun gözüküyor. S alacak birine aynı şehirde ufak bi fark verip takas teklif edin ıcınızr sınmıyorsa onu denk getirmekte çok zor tabi

Bir süre kullanmak istiyorum en azından. Rahatsızlık çekersem bakacağım. Decathlon'da deneyebileceğim bir S beden stok da yok zaten. Teşekkürler.

Bilgim yoktur ama tam tersi olması gerekmez mi? Taşlı, topraklı, engebeli bir araziyede girebilir gargamel... şey, gravel 😁 ve bisiklet boyu daha ufaksa daha iyi hakim olmaz mıyız?
Dipçe: Çok özür dilerim. Kafam neredeyse "küçük" sözünü "büyük" okudum ya. Özür dilerim. 😅

Bilgim yoktur ama tam tersi olması gerekmez mi? Taşlı, topraklı, engebeli bir araziyede girebilir gargamel... şey, gravel 😁 ve bisiklet boyu daha ufaksa daha iyi hakim olmaz mıyız?
Dipçe: Çok özür dilerim. Kafam neredeyse "küçük" sözünü "büyük" okudum ya. Özür dilerim. 😅
benim yazımda da aslında nokta eksik. " ediyorlar" dan sonra nokta olacaktı. "Benzer yorumlar" sportif ve rahat sürüş içindi :D ama baktım çok bişi değişmiyor edıtlemedım :) yazarken başka bişey düşününce öyle oluyo :d

Seninki olmamış. Bir kere "velominati" ye uygun değil. Bisikletin aynakolunun olduğu taraftan fotoğraf çekilir.Bence git bir daha çek, cık olmamış.
Bunu verek o zaman. Geçen kıştan.😅
20210117_161555.jpg
Dipçe: Tamam bisiklet Triban 500 değil ama çok yakın akrabası diyebiliriz. 😄

Arkadaşlar üzerindeki jantlar Schwalbe X-One Speed Perf.folding. SİYAH-700X33 lastiği için uyumlu mudur? Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar üzerindeki jantlar Schwalbe X-One Speed Perf.folding. SİYAH-700X33 lastiği için uyumlu mudur? Şimdiden teşekkürler

(link) özelliklere göre;
Jantın iç çapı 17 mm, ideali 28'e kadar ama 50mm'ye kadar takılabilir:
Dropbar_Tire_Rim_Compatibility.jpg

Özelliklerinde kadro için "700 X 36 ya da 650 X 40mm'ye kadar kesitli lastiklerle kullanılabilir", maşa için "Maks 700X36/650x40 kesitli lastiklerle uyumludur " yazıyor.

Sonuçta 700x33 lastik takılır.

Teşekkür ederim, ben takmaya çalıştım, başaramadım. Mağazasına veya bisikletçiye götüreceğim.

triban yazısını görünce sanki böyle avrupa devletlerinde gibi bi his veriyor ama türkiyedesin :D. benim bisan bildiğin bisan. :D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Bu bisikleti alanlar gidon hakkında ne düşünüyor? Benimkini aldığım gün Decathlon'a servise vermek zorunda kaldım, o yüzden sadece kısa mesafe sürdüm. Gidon standart yol gidonları gibi değil sanki. Kalın ve hantal geldi ama ölçme fırsatım olmadı. Ne düşünüyorsunuz gidon hakkında? Ona göre yeni gidon siparişi vereceğim.

Ben de bugün S bedenden sipariş geçerek aranıza katıldım. Garanti için Decathlon'a mı kurdurmam lazım yoksa kendim kursam sıkıntı oluşturmaz mı?
dostum güzel günlerde güle güle kullan.
Çok iyi bir karar
bence bisiklet eline geçtiğinde içinde ki evraklarda bununla ilgili bir bilgi vardır .
ben olsam yaşadığım şehirde decathlon varsa oraya kurdurturdum

Geri