Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tüketici hakları hakkında yardım

Siz bu arkadaşı samimi sanıyorsunuz, sitesinde nvidia hakkında haber yazınca yazarlıktan atan bir editörleri var, bunu bize nasıl yaparsın diye.

Hocam ben çamaşır işine çok düştüm bir aralar, Sinner döngüsü falan hepsini hatmettim. Artık tek sıvı deterjanlı ön yıkama, toz deterjanlı ana yıkama yapıyorum. Makine ne kadar küçükse mekanik etki o kadar azalır, eskiden yüzüne bakmadığımız küçük tamburlu makineler çamaşır dostu. Tam doldurursan daha az döndürür, yarım doldurursan daha çok yıpratır; o yüzden eski makinenize iyi bakın. Öylesini ileride zor buluruz.
Samimi sandığımı nasıl çıkarttınız anlayamadım ancak kendisinin ne olduğunu çok iyi bilirim.

Scudo
Siz bu arkadaşı samimi sanıyorsunuz, sitesinde nvidia hakkında haber yazınca yazarlıktan atan bir editörleri var, bunu bize nasıl yaparsın diye.

Hocam ben çamaşır işine çok düştüm bir aralar, Sinner döngüsü falan hepsini hatmettim. Artık tek sıvı deterjanlı ön yıkama, toz deterjanlı ana yıkama yapıyorum. Makine ne kadar küçükse mekanik etki o kadar azalır, eskiden yüzüne bakmadığımız küçük tamburlu makineler çamaşır dostu. Tam doldurursan daha az döndürür, yarım doldurursan daha çok yıpratır; o yüzden eski makinenize iyi bakın. Öylesini ileride zor buluruz.
Şuanki makinede bir problem yok şükür. Samsung arızalı ürünü kitlemiş yani. Adamlar aldı götürdü tamburu değiştirdi getirdi. (Ufak bir parça değişeceğiz deyip) Yine aynı sorun devam. Niye bunu belirtiyorum çünkü adamlar kapaktaki conta gibi bir parçadandır çok basit sıfır makine vermeye gerek yok dediler. 2 aylık makinemde tambur değişip geldi. Çamaşır makinesi zaten tambur yani 😀 Neyse ki kurtuldum.

O konuda dava açmak için tüketici mahkemesinden çıkacak kararı bekliyordum. Ama gördüğünüz gibi karar aleyhimde çıktı.

Microsoft'un avukat ordusuna karşı ben tek başıma bir şey yapamadım. Türkiye'nin bilişim hukuku alanındaki en yetkin hukuk bürolarından biriyle çalışıyorlar. O davayı da açıp kaybetmiş olsaydım, ödeyeceğim masraf ve vekalet ücretini tahayyül edemiyorum :)

Ne yazık ki bu ülkede hukukun üstünlüğü değil, üstünlerin hukuku geçerli...
Adem helvacı'ya ulaşsaymışsın keşke. O yardımcı olabilirdi diye düşünüyorum. Hatta hala olabilir.

Adem helvacı'ya ulaşsaymışsın keşke. O yardımcı olabilirdi diye düşünüyorum. Hatta hala olabilir.

Artık yapacak bir şey kalmadı. Tüketici mahkemesinin kararları kesin ve temyize götürülemiyor. Üstelik olayın üzerinden 2 sene geçmiş. Bir bardak soğuk suyumuzu içip yolumuza devam ediyoruz :)

Pek tabii ki bu olaydan sonra Microsoft'un ürün ve hizmetlerine 5 kuruş para ödemiyorum. Gamepass abonesiydim mesela, aboneliğimi uzatmayı kesinlikle düşünmüyorum. Microsoft Store'dan oyun vs. alırdım önceden, buna da son verdim. Ancak kişisel çapta boykot edebiliyorum, yapabildiğim tek şey bu artık.

Geri