historiyst
Pedalşör ;)
- Tepki
- 994
- İsim
- Murat Hoca
- Bisiklet
- Giant
B17 tur bisikletine uygun,c17 ise daha çok yol bisikletlerinin sürüş tarzına uygun üretilmiş bir sele,B17 nin zaten özelliği gereği,özel yağıyla bakımıda yapılarak ve yay gerginlik ayarı ve zamanla sürüş stilinize göre poponuzun şeklini alması,sizin uzun konforlu bisiklet sürmenize yardımcı bir faktör,ama gravel tarzı bir bisikletlede uzun tur yapılabilir ve c17 bu tip bir bisiklete daha uygun olacaktır,tabi bu söylediklerimin hiçbiri bir kanun veya kural değil ama genel durum bu.Brooks’un sanırım en çok tutulan seleleri B17 - C17 neye göre seçmek lazım Brooks seleleri acaba?
Çok teşekkürler. Mağazanın da yönlendirmesiyle gravel bisiklete ortası boşluklu olan Cambia C17 siyah renk satın aldım. Sanırım doğru yaptım.B17 tur bisikletine uygun,c17 ise daha çok yol bisikletlerinin sürüş tarzına uygun üretilmiş bir sele,B17 nin zaten özelliği gereği,özel yağıyla bakımıda yapılarak ve yay gerginlik ayarı ve zamanla sürüş stilinize göre poponuzun şeklini alması,sizin uzun konforlu bisiklet sürmenize yardımcı bir faktör,ama gravel tarzı bir bisikletlede uzun tur yapılabilir ve c17 bu tip bir bisiklete daha uygun olacaktır,tabi bu söylediklerimin hiçbiri bir kanun veya kural değil ama genel durum bu.
Aa bilmiyordum tayt katili olduğunu. Satıcı taytsız giyebilirsin dedi muhtemelen o zaman B17 ile karıştırdı.C17 dogru tercih gravel icin. B17nin avantaji taytsiz surulebilmesi ama gravel bisiklete uygun degil pek. Ayrica c17 yüzeyinden dolayi tayt katili olarak bilinir dikkat ediniz.
Aynı seleyi ben de kullanıyorum. Bence çok güzel seçim yapmışsınız. Taytsız da kullanabilirsiniz bence ama siz bilirsiniz.Aa bilmiyordum tayt katili olduğunu. Satıcı taytsız giyebilirsin dedi muhtemelen o zaman B17 ile karıştırdı.
Kullanandan bunları okumak sevindirdi valla. Sağ olun.Aynı seleyi ben de kullanıyorum. Bence çok güzel seçim yapmışsınız. Taytsız da kullanabilirsiniz bence ama siz bilirsiniz.
Önceki haftaki toto tutulmalı maceramdan sonra bir "respiro relaxed" aldım ama eski seleme nispeten oldukça sert. 1-2 saat sonrası kullanımda daha iyi olacağına dair bir his var içimde ancak günlük toplam 6km olan rotamda pek alışabildiğimi söyleyemem. Selenin yerini/açısını tutturamadım belki henüz... Aranıp duruyorum hala selenin üzerinde.Keşke Selle Royal Respiro serisine bir şans verseydiniz yol bisikletim hariç bütün bisikletlerimde kullanıyorum, taytsız sürüyorum bir sorun yaşatmadı.
hocam tur yaptığım zamanlarda sele üzerinde sorunsuz 11 saat geçirdiğim günler oluyor o derece memunum diyeyim bende 5130HRT var yol bisikletimde de Selle royal re. med var çoğunlukla onuda taytsız kullanıyorum 4-5 saatlik sürüşlerde sorun yaşatmadıÖnceki haftaki toto tutulmalı maceramdan sonra bir "respiro relaxed" aldım ama eski seleme nispeten oldukça sert. 1-2 saat sonrası kullanımda daha iyi olacağına dair bir his var içimde ancak günlük toplam 6km olan rotamda pek alışabildiğimi söyleyemem. Selenin yerini/açısını tutturamadım belki henüz... Aranıp duruyorum hala selenin üzerinde.