Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur Bisikleti Seçimi: VSF xt 400 - Fuji Touring - Surly LHT

Bu sarı renge bayıldım tek kelime ile...FB_IMG_1456013502269.jpg

Scudo
@ilker tesekkurler ilker darisi basina artik,ilk izlenimlerim gercekten kaliteli bisiklet kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar. Güzel bir başlık olmuş.
Ben de tur bisikleti edinip turlar yapmayı düşünüyorum.
Bisikletten, çadıra, çantadan, donanıma birçok konuyu araştırıyorum.
Benim bir sorum olacak, tabi denemek en iyisi ama tur bisikletleri için kadro boyu bir farklılık gösteriyor mu?
Yol bisikleti için 55 kullanan biri normal asfaltta yapacağı tur için seçeceği bisiklette kaç cm kadro kullanmalı?
Teşekkürler...

herkeste tubus ön bağaj var bende istiyorum bana ne :confused: :agla: güle güle kullanın ucuzlasa bizde alsak keşke

Merhabalar, konu biraz eskidi galiba ama günlerdir kafamı kurcalayan bir konu var. Ben de maddi durumlarım elverdiğince tur bisikleti arayışındayım.
Eğer Almanya' dan getirme işini çözebilirsem altta linkini paylaştığım Radon marka bisikleti almak istiyorum. Kafamı kurcalayan konu ise bu bisiklet bu donanımla diğer muadillerine kıyasla neden ucuz? Donanım olarak Vsf TX800 oldukça yakın. Üzerinde magura hs11 var ve sadece bu sistem şu an ülkemizde 700 tl. Bisiklet euroyu çevirince 2200 tl ye geliyor. Kafamda deli sorular mantıklı cevaplara ihtiyacım var.

(link)

172080_1540534.jpg

Okan Merhaba bende izmirde yasiyan bir tür bisikleti sevdalisiyim sana nasıl ulasa bilirim vsf inceledim dün bisiklet gezgini ne gittim bindim denedim

@Ahmetgitar Soru biraz eskimiş ama dilim döndüğünce cevaplamaya çalışayım. Eğer yine 28" olacaksa tur bisikletiniz yol ile aynı boyda kadro kullanabilirsiniz. Fakat tavsiyem bisiklet için kadro ölçülerini sizin ölçülerinize göre hesaplayan pek çok kaynak var. Düşündüşüğünüz markanın geometri tablolarına bakarsanız sele borusu(seat tube) ve üst boru(top tube) ölçüsü özellikle önemli ölçüler. Bu ölçüleri hesapladığınız değerlerle karşılaştırıp seçiminizi yapabilirsiniz. Aşağıdaki site ayrıntılı bir hesaplama şekline sahip, ölçüleri nasıl alacağınız da güzelce(video) açıklanmış. Mutlu ve sağlıklı sürüşler.
(link)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri