Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türk Bisiklet Endüstrisinin Ulusal Kurtuluş Savaşı

Türkiye’de bisiklet süren mi var ki bisiklet endüstrisi olsun? Olan da tabi ihracat yapacak, iç piyasaya çalışan aç kalır.

Scudo
İnanılacak gibi değil. Tr de durum bunun yüzde kaçı acaba

Dosyalar

• C5AAA7BA-AC3C-4E66-9F06-1FE2C1A0C086.jpeg
    C5AAA7BA-AC3C-4E66-9F06-1FE2C1A0C086.jpeg
    73,4 KB · Okunma: 82
  • Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Çoğumuz yerli (motorlar için genelde) lastik üreticisi ANLAŞ lastiğin ürettiği İNO marka iç lastiği bilmez.

Şimdi internet satış sitelerini inceledim.
ANLAŞ var
ANLAŞ IRC var

Aynı firmamıdır bilmiyorum.

IRC şamrel kullandım.:)

Kacan trenlerden birisi daha. Portekiz aldi yurudu bisiklet konusuda. Adamlar uretime deli gibi yatirim yapiyorlar, Avrupa'da en cok bisiklet ureten ulke haline geldiler.

(link)
(link)

Uretimle birlikte dogal olarak kullanim da costu. Son 5 senedir ozellikle Lizbon'a deli gibi bisiklet altyapisi yapiyorlar. Ayni Istanbul gibi tepeleri, eski binalari ve daracik sokaklari olan sehir.

(link)

Turkiyem ise boyle kucuk islerle ugrasmiyor. Uzay enstitusu kurdular aya sert inis yapilacak. Togg cikacak tesla'yi bitirecek falan. Yerli savas ucagi geliyor, yolcu ucagi zaten yillardir goklerde.

hocam forumda nasıl konu açacağımı bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Forum
Yeni mesajlar butonlarına basıyoruz.

Gelen ekranda başlık açmak istediğimiz konuyu buluyoruz. Örneğin tekerlek.
Bunun altında açılan başlıklar işimizi görüyorsa yeni başlık gerekli değil.

Eğer açmak istiyorsak, sağ üstteki kalem butonuna basıp, başlığı açıyoruz.
Ve forum yönetimi onaylıyor.AF632A84-6FE5-461E-8345-420B182D0FFE.png

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Forum
Yeni mesajlar butonlarına basıyoruz.

Gelen ekranda başlık açmak istediğimiz konuyu buluyoruz. Örneğin tekerlek.
Bunun altında açılan başlıklar işimizi görüyorsa yeni başlık gerekli değil.

Eğer açmak istiyorsak, sağ üstteki kalem butonuna basıp, başlığı açıyoruz.
Ve forum yönetimi onaylıyor.276481 dosyayı görüntüle
yeni hesap olduğu için sanırım konu açamıyorum. ne zaman açabilirim

ön freni yırtıldı bisikletin, bisikletçi bunu kaça yapar diye soracaktım
Dostum inanki mahallendeki bisikletçiye sorman,burada cevap aramandan daha basit! Yokmu arka sokakta bir bisikletçi,şimdi buraya yazdın ya bilebilecek arkadaş çok var ama haliyle fotoğraf isteyen olacak bu zahmete değermi? FREN YIRTILMASI!

Son düzenleme:
Aaaa yırtıksa diktirmesi lazım bence terziye gitsin 🤭

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Dostum inanki mahallendeki bisikletçiye sorman,burada cevap aramandan daha basit! Yokmu arka sokakta bir bisikletçi,şimdi buraya yazdın ya bilebilecek arkadaş çok var ama haliyle fotoğraf isteyen olacak bu zahmete değermi? FREN YIRTILMASI! çok hassas bir konu olsa gerek,ben henüz yaşamadım ama öyle gibi geldi bana.
yırtılma dediğim kopma tarzı bir şey nasıl açıklarım bilmiyorum onu. mahalledeki bisikletçi yüksek ihtimalle fazla fiyat biçecek, burada insanlar ne kadara yapması gerektiğini söyler ve bende ona göre başka bisikletçiye yaptırırım. bunun için konu açacağım burada ama yeni hesaplarda post açmak yasak bayağı saçma o

yırtılma dediğim kopma tarzı bir şey nasıl açıklarım bilmiyorum onu. mahalledeki bisikletçi yüksek ihtimalle fazla fiyat biçecek, burada insanlar ne kadara yapması gerektiğini söyler ve bende ona göre başka bisikletçiye yaptırırım. bunun için konu açacağım burada ama yeni hesaplarda post açmak yasak bayağı saçma o

Hocam alakasiz bir konu altina yazmaya devam etmek yerine forumda arama yapmayi denediniz mi?

• Beğen
Tepkiler: Mr nc

Bir fotoğraf çok açıklayıcı olurdu. Fren türü ne, fren telinin dışındaki hortum mu yarıldı, bacakların üstündeki körük mü açıldı, tel mi koptu, kolda mı yarılma var gibi birçok ihtimal geliyor aklıma. Foto eklemek sanırım yeni üyelere de serbest.

fren Yardım
Bu konuya yazın konu daha fazla dağılmasın fotoğraf eklemeyide unutmayın :harika:

Dostum inanki mahallendeki bisikletçiye sorman,burada cevap aramandan daha basit! Yokmu arka sokakta bir bisikletçi,şimdi buraya yazdın ya bilebilecek arkadaş çok var ama haliyle fotoğraf isteyen olacak bu zahmete değermi? FREN YIRTILMASI!
bisikletin iki lastiğinin de havası bayağı inik, evde de pompa yok ya. ben bunun üzerine binmeden elimde tutarak 500 metre götürsem hava bastırsam jantlara zarar gelir mi

bisikletin iki lastiğinin de havası bayağı inik, evde de pompa yok ya. ben bunun üzerine binmeden elimde tutarak 500 metre götürsem hava bastırsam jantlara zarar gelir mi

lastik jantlardan çıkmıyorsa o mesafede janta zarar gelmemesi lazım. Yine de ben olsam sadece tekerlekleri götürüp hava bastırırım.

Geri