Scudo Sports

Turkcell Granfondo İstanbul 13 Ağustos 2023

''Bisiklet işi ekip işi'' slogan gibi oldu 😁 ama gerçektende hepimiz bisiklet sporunun takım mücadelesi olduğunu biliyoruz bireysel katılan arkadaşların çoğu zaten bir sıfır geriden geliyor. Camiada az çok insanlar birbirini tanıyor. Aslında gruplasarak 7 8 arkadaş bir araya gelerek birbirini çekebilir. Anlaşılsın son 3 km kala da herkes serbest aga kim alırsa artık diyip kopacan kopabilirsen 🤣

Scudo
Ben İstanbul'da oturuyorum ben bile gidemiyorum. Ulaşım olarak çok ters bir yer. Sabahın körü kalkıp bisikletle otobüslere binmem lazım. Raylı ulaşım olmayan bir yer orası. Bu şekilde saatlerim yolda geçecek. Bir de bir gün öncesi teknik toplantı var. Aynı şekilde ona da gitmek lazım. O yüzden şehir dışındakiler gelemiyoruz diye dert etmesinler.

Yol bisikletimi alırken en büyük hayalim grand fondolara katılmaktı. 5 yıldır hala hayal ama artık en büyük hayalim değil maalesef. Ben bu tür yarışlardan ödül vs. beklemektense sürüş güvenliği, gerektiğinde doğru ve zamanında tıbbi müdahale ve keyif almayı bekliyorum. Bunlar dışında su bile vermeseler olur.

Haritadan baktım bu köy yolları biraz karışık gibi geldi kaybolan olmaz işallah
Geçen sene Ankarada bazı görevliler yerini terkedince bisikletçiler yanlış yöne gitmişlerdi.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Selamlar,bende g,f ya yazıldım,pazar antremanda 3 arkadaş ayni cesmeden su içtik hepimiz enfeksiyon olduk , ishal daha bugün azaldı,vücut toparlarmi bilemedim,bir şeyi çok isteyince malesef olmuyor bazen:( ,tavsiyem bu dönemlerde şile civarı koylerdeki cesmelerden su içmeyin,sağlıcakla .

Selamlar,bende g,f ya yazıldım,pazar antremanda 3 arkadaş ayni cesmeden su içtik hepimiz enfeksiyon olduk , ishal daha bugün azaldı,vücut toparlarmi bilemedim,bir şeyi çok isteyince malesef olmuyor bazen:( ,tavsiyem bu dönemlerde şile civarı koylerdeki cesmelerden su içmeyin,sağlıcakla .
Geçmiş olsun hocam.

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
Geçmiş olsun. Her çeşmeden su içmeyin dikkatli olun.

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
Yarış kaçta başlıyor acaba?

Bu arada yarın özellikle İstanbul’un Anadolu yakasında kuzey bölgelerde yerel sağanaklar bekleniyor, tedbirli olmakta fayda olabilir..

En uygun toplu ulaşım nedir ?

Kısa parkurdakilerin belki de yarısının diskalifiye olacağı yarış olarak tarihe geçecektir. 😀

Yarışa katılmadım fakat katılan arkadaşlarım yön gösteren görevliler olmadığı için yanlış yöne sapmalardan şikayetçiydi.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Yarışa katılmadım fakat katılan arkadaşlarım yön gösteren görevliler olmadığı için yanlış yöne sapmalardan şikayetçiydi.
Aynı şey geçen sene de olmuştu sanki, neden hatalardan ders çıkarılmaz ve düzeltilmezki ?

Bende diyorum kendi kendime neden bukar gecikti madalya dagitimi,demekki yanlis yola sapmalar var ,baska aksilikler ne var bilmiyorum, olmamissa bile illa birseyler olmustur,

Aynı şey geçen sene de olmuştu sanki, neden hatalardan ders çıkarılmaz ve düzeltilmezki ?
Ülke de bisiklet sporunu hala çoluk çocuk oyuncağı olarak gören tipler var belki ondan olabilir veya en basit sebebi önemsememek.

Bende diyorum kendi kendime neden bukar gecikti madalya dagitimi,demekki yanlis yola sapmalar var ,baska aksilikler ne var bilmiyorum, olmamissa bile illa birseyler olmustur,

Evet maalesef benim çevremde ki çoğu kişi yukarıda bahsettiğim şeyden şikayetçi.

Zaten bir çok konuda milletçe başarısız olmamızın temel kaynağıda bu değilmi, önemsemeden, aman yaptık desinler diye yapılan işler yüzünden bir arpa boyu ilerlemiyoruz. Neyse kazasız belasız sağlıklı bir şekilde bitmiştir umarım. Katılım sağlayan başarılı olan olmayan herkesi tebrik ederim.

Uzun tura 700x32'lik lastiklerle katılan bir benim sanırım.;) neyse ki yokuşlarda iyiydim kendime göre ama düzlüklerde giant defy biraz ağır kaldı aero kadrolara göre. Sanırım bende aero kadro arayışına gireceğim. Neyse yarışa dönersek kafa üstünden çokça rüzgar yedik. Rüzgar herkesi zorlamıştır haliyle. Seneye katılırsam kıyaslama yaparım artık.

Geri