Benim anlamadığım öğretmenlerin bu kafa yapısına ne ara ulaştığı.
dua tepe granfondodan 600 tl aldımAsıl sorgulanması gereken de bu idi. Benimle kişisel derdi olanlar yine başka yerlere vurdu bu mesajı da. Böylece ana fikir yine kaynadı gitti. Ülkemizin öğretmenlerinin bile bisiklet sporuna bakış açısı böyle. Yaz kış okula bisiklet ile gidiyorum. Bana da "keriz" diyorlar, "pis faakir bir araba bile alamamış" diyorlar vs vs...
Dünyanın her yerinde spor yapıp da başarılı olana para verilir. Bizde para verip spor yapıyoruz. Sözgelimi İzmir Gran Fondo'da genel klasman birincisi bile para ödülü almıyor ve üstelik üzerine para veriyor. Bu sizce de saçma değil mi? Adam 100+ bir parkurunu 35 ortalamanın üzerinde bitirebilecek performansa sahip ama para kazanmıyor.
Basit bir açıklaması var.Sözgelimi İzmir Gran Fondo'da genel klasman birincisi bile para ödülü almıyor ve üstelik üzerine para veriyor. Bu sizce de saçma değil mi? Adam 100+ bir parkurunu 35 ortalamanın üzerinde bitirebilecek performansa sahip ama para kazanmıyor.
Online bildirim yapıp il spor müdürlüğünden şahsen 2 fotoğraf ile başvurmanız gerekiyor.Granfondo'ya katılabilmek için lisans başvurusu yaptım. İnternetten araştırdığım kadarıyla e-devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemine e-lisans için başvuru yapılıyor. Buradan yapmam yeterli oluyor mu, doğru mu yapıyorum?
Teşekkür ederim. Sağlık raporuna gerek yok mu? e-devlet üzerinden başvuru yapınca e-nabızdan falan veri mi alıyor acaba diye düşündümOnline bildirim yapıp il spor müdürlüğünden şahsen 2 fotoğraf ile başvurmanız gerekiyor.
O bildirim sağlığım uygundur bildirimimiydi diye hatırlıyorum. Teyit etmekte fayda var.Teşekkür ederim. Sağlık raporuna gerek yok mu? e-devlet üzerinden başvuru yapınca e-nabızdan falan veri mi alıyor acaba diye düşündüm
O bildirim sağlığım uygundur bildirimimiydi diye hatırlıyorum. Teyit etmekte fayda var.
ilçe spor müdürlüğünden aldım 2 ad foto ve sağlık raporu ile sonra da uci ye başvurdum o da geldi şu an 2 lisansım da sisteme işliGranfondo'ya katılabilmek için lisans başvurusu yaptım. İnternetten araştırdığım kadarıyla e-devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemine e-lisans için başvuru yapılıyor. Buradan yapmam yeterli oluyor mu, doğru mu yapıyorum?
Sağlık raporunu nerden aldınız? Tanıdık bir aile hekimine sordum, sadece kayıtlı hastalarımıza verebiliyoruz kendi aile hekiminden alman lazım dedi. Kendi aile hekimime sorduğumda ise biz vermiyoruz hastaneye gitmen lazım dedi.Sağlık raporu aldığınızda Spor bilgi sistemi otomatik olarak görüyor. Nüfus bilgilerinizi de çekiyor, fotoğrafı da oradan alıyor.
Ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmadan online başvuru ile lisansı alabiliyorsunuz.
Ben direk aldım verdi bisiklet lisansı için dedim vermişti kendi hekimim Hastane işi sıkıntı yok spor hekimi yok kardiyoloji ekg vs kurula bile sokabilirlerSağlık raporunu nerden aldınız? Tanıdık bir aile hekimine sordum, sadece kayıtlı hastalarımıza verebiliyoruz kendi aile hekiminden alman lazım dedi. Kendi aile hekimime sorduğumda ise biz vermiyoruz hastaneye gitmen lazım dedi.
+++ bence de çok eskimiş artık2023 için yeni başlık açılsa daha iyi değil mi? halen konu 2021de kalmış
305784 dosyayı görüntüle
E-devlet üzerinden spor bilgi sistemine girip,şurdan başvuru yaptım. Telefon ve mail bilgisi giriliyordu sadece.Başvuru yaptığımı zannetmişimkişisel bilgileri doldurmadan başvuru yapılmıyormuş, o doldurduklarım onun içinmiş.
3. adımda takıldım rapor olmadığı için:
305788 dosyayı görüntüle