lrfan
Cyclist
- Tepki
- 10.335
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Arkadaşlar site açık
(link)
100 $ verebileceklere başarılar
100 doları nereden çıkarttınız anlamadım.Arkadaşlar site açık
(link)
100 $ verebileceklere başarılar
İSTASYON GEÇİŞ ZAMANLARI VE SPORCU TOPLAMA ARACI
13.1. İstasyon geçiş zamanları yarış komitesi tarafınca denetlenecektir. Trafik durumu uyarınca yarış komitesi, güvenlik ve emniyet birimleri ile koordineli olarak, çok geride kalmış katılımcıları, sonraki istasyona önceden belirlenen istasyon geçiş zamanından önce ulaşmak için gerekli asgari süratin altındaki hızla ilerleyen sporcuları dahi, yarıştan çıkarma hakkına sahiptir.
13.2. Herhangi bir yarışçı, mekanik, sağlık veya başka nedenlerle istasyon geçiş zamanını tutturamazsa, yarış organizasyonunun talebi uyarınca, yarışı bırakarak "sporcu toplama aracına geçecektir.
13.3. Hakemler ve sporcu toplama aracı yetkililerinin talimatlarına uymak zorunludur.
13.4. Yarışı belirlenen bitirme süresinin gerisinde bitiren sporcular diskalifiye edileceklerdir. Yarış sonuçlarında bu sporcuların zamanları gözükecek ancak sıralamalarda yer almayacaklardır.
(link)
Onu bende göremedim.Evet bunu okudum, madde 13.4 te belirtilen yarış bitirme süresinden kasıt nedir acaba.
Yarışı ilk bitirenden itibaren belirli bir süre mi verilecek acabaOnu bende göremedim.
Misal yarışın 5 saat içerisinde bitirilmesi ön görülüyor, katılımcı bu süre zarfında bitişe ulaşamaz ise diskalifiye oluyor. Pro yarışlarda da bu kural mevcut. Rotasına göre değişmekte. Bitişi ilk geçen yarışçıdan sonra süre veriliyor ve o sürede kalanların bitişi geçmesi gerekiyor. Geçemez ise OTL oluyor ve bir sonraki (varsa) etaba başlama hakkını kaybediyor.Evet bunu okudum, madde 13.4 te belirtilen yarış bitirme süresinden kasıt nedir acaba.
Yoros ve Yuşa artık yok yarışta, kısa parkura baktım sitesinden, rotayı çıkarayım diye. Altta görselde sarı harita yeni parkur ama detaylı Google haritası eski parkuru gösteriyor. Aceleye getirmişler, düzeltirler ilk fırsatta, mesaj attım
306438 dosyayı görüntüle
Buna bile zam gelmişŞaka gibi bi durum var, sitenin dilini Türkçe veya İngilizce kullanmanıza göre fiyat 5 kat kadar değişiyor Hata mı var yoksa Türk ve yabancı katılımcılar arasında böyle bir ücretlendirme farkı mı var gerçekten?
306554 dosyayı görüntüle306555 dosyayı görüntüle
@lrfan Hocam eğim %5 değilde 5° demişler di sanırım. Dereceyi direk eğim olarak düşünmemek lazım
Yalnız, 5° 'de pek gerçekçi değil. 5° lik yokuş, %8.75 oluyor. Yanlış bilmiyorsam o rotada anlık %13-15'lere varan tırmanışlar var...Aaaa doğru, benim gözüm seçememiş ° işaretini Bisiklette %'ye alışığız O kadar yarış kitapçığı geçti elime, ilk kez ° gördüm yarış eğimi verisinde. Hızlı bakan biri "Harika, eğim çok az, haydi kaydolalım"