Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turkcell Granfondo İzmir 05 Eylül 2021

Elbette, tüm etkinlikler, konserler dahil, yapılsın.

Fakat liyakatli kişiler tarafından doğru düzgün yapılsın.

Ne 2-3 saati?

Trafik polislerimiz can siperane, önemli güzergahları 5 saatten uzun kapalı tutmuşlar.

Kimse karşı değil. Sürekli yapılan hatalardan ders çıkartrsınlar.

Pisklet yarışları artarak devam etsin....

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Elbette, tüm etkinlikler, konserler dahil, yapılsın.

Fakat liyakatli kişiler tarafından doğru düzgün yapılsın.

Ne 2-3 saati?

Trafik polislerimiz can siperane, önemiı güzergahları 5 saatten uzun kapalı tutmuşlar.

Kimse karşı değil. Sürekli yapılan hatalardan ders çıkartrsınlar.

Artarak devam etsin....
O kadar yazdıklarımdan 2 3 saate takıldın demekki...keşke her hafta başka bir şehirde düzenlensede,o şehrin yolları koca senede 1 pazarcık 5 6 saat kapansa,herkes koca senede 1 pazar (sizin tabirinizle)perişan olsa,ama sonunda bisiklet bilinci gelişse,biz bisiklet sevelerde ulaşım içerisinde sürücülerin gözünde normalleşsek! Biz bisiklet sürücülerini fark edip farklı davransalar,ne kadar etkinlik o kadar yolların kapanması,araçların çekilmesi olarak bakmayın olaya,ne kadar etkinlik o kadar bisikletçinin çoğalması olarak bakınız.

Seni anlıyorum.
Aslında aynı fikirdeyiz.
Hem fikiriz gibi.
Aynı cümle içinde farklı kelimeler kullanıyoruz.

"
İnsanların bir pazar günü var.
"

söyleriz, bir dahakine haftaiçi yaparlar... pazar gününüz size kalır, ama o zaman da "işe gidemedik" demeyin...

Türkiyemin işi olanlarının çoğu, pazar günü çalışıyor.

Konumuz bu değil.

Türkiyemin işi olanlarının çoğu, pazar günü çalışıyor.

Konumuz bu değil.
pazar günü yapmak değil de, hangi gün yapmak daha mantıklı mesela?
salı mı? Çarşamba mı?

Etkinlikte eleştirilecek şeyler olabilir, yolların plansız kapanması (ki önceden duyuruldu), alternatif sunulmaması vs.
Başka öneri yapamadan "gününü" eleştirmek, Eleştirmek değil de "b.k" atmaktan başka birşey değil...

pazar günü yapmak değil de, hangi gün yapmak daha mantıklı mesela?
salı mı? Çarşamba mı?

Etkinlikte eleştirilecek şeyler olabilir, yolların plansız kapanması (ki önceden duyuruldu), alternatif sunulmaması vs.
Başka öneri yapamadan "gününü" eleştirmek, Eleştirmek değil de "b.k" atmaktan başka birşey değil...

Herr Bockolog profilinizde yazıyor...

Herr Bockolog profilinizde yazıyor...
Evet ben Herrbockologum...

Ama lütfen kendi eleştirdiğiniz konuya cevap verir misiniz?
Pazar günü yerine hangi gün yapılmalı?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Evet ben Herrbockologum...

Ama lütfen kendi eleştirdiğiniz konuya cevap verir misiniz?
Pazar günü yerine hangi gün yapılmalı?

Üzerinize sıçramayacaksa siz karar verin....

Turkcell yönetimi eskisi gibi değil.

İstişare edeceklerdir.

Saygılarımla.

Üzerinize sıçramayacaksa siz karar verin....

Turkcell yönetimi eskisi gibi değil.

İstişare edeceklerdir.

Saygılarımla.
Cevabınız, alternatifiniz olmadığına göre, amacınız eleştirmek değilmiş. Haklıymışım yani...
saygılarımla.

Cevabınız, alternatifiniz olmadığına göre, amacınız eleştirmek değilmiş. Haklıymışım yani...
saygılarımla.

Haftanın yedi günü gece yarısına kadar, aydınlatmalı at yarışı koşan,

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız,

Bu sıcaklarda, daha iyisi gelecektir.
Tüm katılan ve katılamayan pisklet sevdalılarına daha güçlü sponsorlar vasıtasıyla niceleri nasip olsun.

Ya o değil de kaza yapanlara mudahale edecek ilk yardım ekibi vs. yok muydu? Millet birbirine girmiş dayı oradan "sakin olun" diye çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Sayın umutçelik katılımcıların bisiklet kalitesi ortada belli, sigorta varmıydı?

Çoğu bisiklet emekçisi, bisikletinin bir yeri arıza verse kırılsa, sizce kaç ay bisiklete binemez?

Hangi hastahane ne kadar nereye kadar bakacak?

Trollere takılmamak lazım. Yol bisikleti yarışlarının doğası bu, güzergah iyi olmayabilir, hava iyi olmayabilir, fazla yokuş fazla düzlük vs. her şey olabilir. Ben gideyim yarış kaç kmyse yardır yardır pedal çevirir kazanırım diye kimse gelmiyor zaten, bir plan bir program dahilinde herkes kendi stratejisiyle yarışıyor, güzergaha bakıyor, profile bakıyor, yol durumuna bakıyor... Emeği olan herkesin eline sağlık, umarım artarak devam eder bu organizasyonlar, daha da amatöre nüfuz edenleri de olur ben de katılırım. :)

Umut log dosyana bakıp trollere katılıp katılmadığını sayın cazcı iyi bilir?

Katıla katıla gülerek, katılmanı temenni ederim.
Gerçekleri yazamayacaksak, iyi geceler.

Adımı anıp konuyu sündürmeye gerek yok. Hangi argümanla eleştiri yaptığınız bile temelsiz.
Burada dişe dokunur iletiler yazacaksanız yazın, konuyu sabote etmeyiniz...

Güle güle...
Malum kişi alay ederek harakiri yapmış ve üyeliğini silmemi istemiştir...
Farklı rumuz ile geldiğinde de aynı akıbete uğrayacağından kimsenin şüphesi olmasın...

Sayın umutçelik katılımcıların bisiklet kalitesi ortada belli, sigorta varmıydı?

Çoğu bisiklet emekçisi, bisikletinin bir yeri arıza verse kırılsa, sizce kaç ay bisiklete binemez?

Hangi hastahane ne kadar nereye kadar bakacak?

Ilk yardım ile bisiklet sigortasının alakası nedir? Bambaşka içerikte cevap yazıyorsunuz. Okuduğunu anlayabilmek gercekten büyük erdem.

• Beğen
Tepkiler: Noldor
Bugunkü Granfondo kısa pakura katılan bisikletçilerdne biriyim :) Güzergahda geçen seneye göre 3-5 değişiklikler yapılmış. Bazı yerler tehlikeli bazı yerlerde geçen sene tehlikeli olup düzeltilmiş. Bu 2.ci yıl, yeni yei yaygınlaşıyor hatalar olacaktır. Seneye bu seneki guzergahtaki hatalardan ders alınarak yine iyiletirme yapacaklarından şüphem yok. Fakat bizim insanımız yine düzelmeyecektır, bi pazar günümüz vardi lafi her zaman olacak. Malum instagramda meşhur profili talip ediyorum anlayan anladı. Orda neler neler yazıldı, hepsiyle kafa buluyorum eğleniyorum bu dümdüz insanlarla.

Kazan konusuna gelirsek 2.grupta oldugum için görmedim fakat duyduguma gore lastik patlamiş sprint atılırken. Muhtemel conti grandpix kronik patlama sorunu olan lastiklerden vardı. Büyük geçmiş olsn , çok üzüldüm kazaya. Doğasında var malesef düşene bakılmaz.. Hedef nettir, ne olursa olsun finişe ulaşılır. Finish yolu çok dar, yer yer düz kçük delikli mazgallı oldugu için sprint atmadım, düz bi şekilde hızlandım sadece. Sprint atsam muhtemel kayacaktım çok riskliydi. Yarışma sonucum, master erkekte 18.oldum, Genel klasmanda 107 :)

Bir amatör bisikletçi doğası gereği çok tehlikeli olan sprint finişe neden çıkar anlam veremedim. Sonunu düşünmeden yarışıyorsunuz bazen.

Geri