Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye Bisiklet Federasyonu Logo Tasarım Yarışması

Arkitera'ya yazdım. Çok fazla takipçisi var.. Sessiz kalan tasarımcıları da hareketlendirebilir..

Scudo
Bu tasarımları ben de merak ediyorum

@burakncn Benimki biraz uyduruk ama akşam buraya koyabilirim.Sonuçlar açıklandı nasıl olsa:):)

@Emre Yönlüer

Umarım görürüz. Bisiklet logoda nasıl yer aldı, hangi renkler kullanıldı, Federasyon ismi nereye yazıldı vb. Ben de merak ediyorum:rolleyes:

Ya bununla dereceye girememişim.

Dosyalar

• tasrım 1.PNG
    tasrım 1.PNG
    14,9 KB · Okunma: 104
@triplex
Güzelmiş :harika::harika:

arkadaşlar sakın ama sakın yanlış anlamayın herkesin yaptığı tasarımlar uğraşarak yaptığınız el emeği göz nuru tasarımlarınız ama dereceye giren arkadaşlardan birinin cvsine göz attım adam iyi derecede 4 dil biliyor türkiyenin önde gelen holdinglerinde şirketlerinde tasarımcı olarak çalışmış güzel sanatlar okumuş vs.vs. kısaca adam işinde iyi.

• Beğen
Tepkiler: caesar ve Özcan
@danceros
Oralarda çalışmış ve TBF nin verdiği 15000 TL ye mi kalmış???!!! :kedicik::kedicik::kedicik:

@Emre Yönlüer
15 Bin ufak bir para mı sizin için? Yoksa tasarımcıların kazançları çok mu yüksek sanıyorsunuz? :snzdglsn:

@BerkEvren
Arkadaş "Holding" deyince çok kazanıyordur didim:)
Bir de 4 dil bilip çok kazanamıyorsa diyecek bir şey yok!!!:islik::islik:

@Emre Yönlüer
Malesef diyecek bir şey yok... Holdingler sahiplerini besler, o şatafatlı plazaların çalışanları akşam metrobüslere doluşup evlerine dönerler. Binalar yüksek diye çalışma şartları da yüksek değil her zaman. Adı süslü meslekler bunlar, tasarımcı, designer vs. Günün sonunda yine bir çalışansınız yani.

İyide bahsettiğiniz donanımda birisi için böyle bir logo hazırlamak çocuk oyuncağı. Kolay para kazanmış.

Güzel sanatlarda okuyan biri olarak söylüyorum.

@alcest
Kolay mı? O kadar okul, eğitim çalışma ne olacak? En basit tasarımın (!) bile arkasında saygıyı hakeden bir zihinsel ve eğitsel süreç vardır unutmamak lazım:harika:

@BerkEvren
Ben aksini iddia etmedim. Emre isimli arkadaşın mesajı için yazmıştım. Grafik tasarımcının 1 saatte yaptığı logoyu normal bir insan 10 saatte çıkaramayabilir. Benim grafik bölümündeki arkadaşlarım sürekli logo yarışması kovalar mesela. Kolay paradır çünkü.

O kadar eğitim, çalışma alıyor olmaları onlar için kolay olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben işin o kısmına değinmedim hiç.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Geri