Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye Bisiklet Federasyonu Logo Tasarım Yarışması

Scudo
@Emre Yönlüer
Ancak bir hatanız var: Bayrak zincire vurulamaz.Dikkatinizden kaçmış.Zincirin esaret anlamı vardır.

@alcest Ben tasarımcı olmadığım için güzel çizemedim tabiki :agla::agla:

hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar, bunlar benim çalışmalarımdı, fikirlerinizi alabilirim. sonuçla alakalı değil sonuca ulaşma aşaması benim canımı sıktı yeterli ilginin verildiğini düşünmüyorum. bu tarz yarışmalara bir daha katılacağımı sanmıyorum.

@Emre Yönlüer

Oralarda çalışmış diyosunuz işte. Cevabı kendiniz veriyosunuz aslında. Para herşey demek değildir. Adam CVsine yeni bir marka eklemeyide düşünüyor olabilir. Bu sayede daha fazla kazanç, daha iyi bir ortamda daha iyi bir iş imkanına ulaşabilir.

@Hkyncu6

Sonuç kısmı muhtemelen hepimizin canını sıktı. Ben hala adil bir yarışma olduğunu düşünmüyorum şahsen. Bende yorumlarınızı bekliyorum yaptığım çalışma hakkında

zmb0js.jpg

Benim çalışmam da buydu arkadaşlar.

@Ömer ASLAN
Sizinki güzel bence ama öncekini andırdığı için seçmemiş olabilirlero_Oo_O

Hemen herkes ay-yıldız'a takılı kalmış, böyle olunca da özgünlük ikinci plana atılmış sanki. Logoların hepsi birbirini andırıyor. Sizden bayrak değil, federasyon logosu tasarlamanız isteniyor arkadaşlar.

Fransız Bisiklet Federasyonu'nun logosu, anlatmak istediğime güzel bir örnek teşkil ediyor:

dOV6Rn.png

@Mehmet Altuğ Ben şu yüzden kullandım; :rolleyes::rolleyes:
Yeniden tasarlanması planlanan federasyon logosunun, yurtiçinde ve yurtdışında Türkiye algısı oluşturacak, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun bir Türkiye kurumu olduğu anlaşılacak şekilde hizmet etmesi amaçlanmıştır.

@Mehmet Altuğ

Haklısınız tabiki, Türkiye algısını oluşturmak için en kolay yol buydu sanırım. İngiltere Federasyonununkine de bir göz atın isterseniz onlar da bayrağı çok güzel iliştirmiş, benim hoşuma gitmişti. :)

Geri