Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye coğrafyası bisikletli macera yarışı

Scudo
@Süper Dede

Hocam tracking sistemi halletmiş gibisiniz, yine de yazim. TCR' ye danışdınız mı hiç onlar ne kullanıyomuş kaç para veriyomuş?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Sevgili arkadaşlar : Özelden sorulan bazı soruları cevaplayıp topu size atıyorum.
Kayıt parası daha ucuz olmaz mı...;
Olur. Whatsapp tan sekiz saatlik konum paylaşırız, herkes izleyebilir, ufak tefek aksilikleri de görmezden geliriz olur biter.
Ama, katılım madalyası, t'shirt, ilk üçe kupa ve hediye tarzında bir şeyler, takip aracının yakıt maliyeti, kullanan kişilerin yeme içme, konaklama maliyetleri, vb...gibi olmazsa olmazlarımız var. O zaman hepi topu maksimum 180-200 liraya bu işi yaparız. Düşünceleriniz nedir..
Bence çok köklü bir organizasyon olmadığı için fiyatı makul tutup kişi sayısını arttırmak daha mantıklı. Başlangıç organizasyonlarında(2-3 sene) fiyatı düşük tutup iyice tanındıktan ve organizasyonu duyurduktan sonra daha stabil sistemlere(tracker) geçilebilir. Mesela 200 kişilik organizasyon için Whatsapp çok mantıklı değil ama 30 kişi için internet ve konum sağlandığı sürece pek bağlantı kopmayacaktır ve Whatsapp'da güzel sonuçlar verecektir.

Whatsapp tracker cihazı kadar iyi çalışmayabilir ama çok geri kalacağını düşünmüyorum. Benim naçizane tavsiyelerim bu yöndedir. Kolay gelsin bence bu işin peşini bırakmamalısınız. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız yeter ki iyi bir şeyler olsun.

(link)
@Abdülkadir Ergin katılmayı düşünmüyorsun galiba...:)
@M.İhsan söylediklerimizi katılıyorum, keşke imkan olsa da hiç ücret alınmasa. Ama olmazsa olmazlar belimizi büküyor. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, tüm organizasyonda tek başımayım. Sağ olsun Hakan Caner İngiltere ile yazışmaları yapıp tracker uygulamasını netlestirdi. Sizler de en azından motivasyon desteği veriyorsunuz. Bakalım zaman ne gösterir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Sevgili arkadaşlar : Özelden sorulan bazı soruları cevaplayıp topu size atıyorum.
Kayıt parası daha ucuz olmaz mı...;
Olur. Whatsapp tan sekiz saatlik konum paylaşırız, herkes izleyebilir, ufak tefek aksilikleri de görmezden geliriz olur biter.
Ama, katılım madalyası, t'shirt, ilk üçe kupa ve hediye tarzında bir şeyler, takip aracının yakıt maliyeti, kullanan kişilerin yeme içme, konaklama maliyetleri, vb...gibi olmazsa olmazlarımız var. O zaman hepi topu maksimum 180-200 liraya bu işi yaparız. Düşünceleriniz nedir..
Selamlar Mümtaz abi. Konuyu takip ediyorum. 200 lira günlük yakıta yetmez. Yeterli diyorsan 500 lira adil bir ücret organizasyon için. 10 gün arabada konaklayacak haliniz de yok. Bunun yemesi,içmesi,çayı,çorbası var. Yarış esnasında olmaz denilecek bir olay vuku bulsa paraya ihtiyaç olacak.
Yeri gelecek yarışmacı arkadaşlara ikramlarınız,hediyeler,ödüller veya bunun benzeri harcamalarınız olacak. 30 kişi tam katılsa 15.000 TL gibi bir para eder ,10 gün için ya yeter ya yetmez.
Organizasyon işi çetrefilli bir iş. Mümtaz abi bir hane yıkılır, 10 hane yıkılmaz. Şeffaf bir şekilde olsun diyorsun herşey. Fikri birlik olsun diyorsun. Milli sporcu kimliğinle ülke sporuna katkım olsun çabasındasın. 500 lira ile organizasyonu rahat yaparsın. Daha azı sana ve organizasyonda görev alacak ekibe yük olur.

Sonuçta bu yarışta arkadaşlar kendi iradelerine karşı en büyük savaşı verecekler. Sen organizatör olarak kendinle savaş yaşarsan , organizasyonda eksiklikler olur. Bu organizasyonu yapıyorsan inisiyatif sende ve ekibinde olmalı. Diğer türlü 30 farklı ses çıkar ve tatsız çatışmalar başlar. Yarışa katılım sağlayan arkadaşlar bunu bilerek bu işe başlamalı.
Tarih olayını yasakları göz önüne alarak düzgün bir şekilde planlamalısınız.
Fikirlerimi paylaşmak istedim. Takdir Organizasyon Ekibinindir.

@necmeddin teşekkürler kardeşim. Öncelikle şunu belirteyim, organizasyon ekibi bir tek benim. Tabi şu an itibariyle. Katılmak isteyen ve ben de işin ucundan tutarım diyen olursa başımın üstünde yeri var.
Gelelim katılım ücretine ; Beş yüz lira yüksek bir rakam, çok gerekli olursa kredi kartına müracaat ederim. Gps tracker konusunda B planı WhatsApp konusunu yedek olarak tutuyorum. Diğer tüm harcamalar konusunu etüt edince rakam fazla büyük değil. Ani madalyası, t-shirt ve ilk üçe hediyeler bölümü bir iki bin liranın içinde. Araç kiralama ve yeme içme konaklama ve yakıt giderleri de üç dört bin liranın içinde olmak zorunda zaten. Yani otuz veya daha fazla katılım yetiyor. Ucu ucuna ama yetiririz.

Evet, orada kontrol noktası olacak, hem gidişte hem dönüşte.
Arkadaşlar, sitede "detay" butonu tıklandığında daha ayrıntılı bilgiler göreceksiniz, lütfen inceleyiniz.
Rotanın zorunlu olduğu ve güzergah bilgileri açık bir şekilde yazıyor...
(link)
Sevgili arkadaşlar : Web sitesine o kadar kafa patlattım, emek harcadım, bir zahmet okuyun, lütfen yani...:):):)

Sevgili arkadaşlar : Web sitesine o kadar kafa patlattım, emek harcadım, bir zahmet okuyun, lütfen yani...:):):)
Mümtaz Abi her ne kadar istisnalar olsa da biz millet olarak okuma özürlü insanlarız. Sitenin bir köşesinde sesli anlatım yapsan çok makbule geçer. 😀😀

abidin3714 , dikkatimden kaçtı ve bir soru sordum. Alay konusu yapmanın manası yok. Özürlü filan gibi cümleler hoş olmuyor!

@air28-3 sevgili Ersin, senin için yazılmış bir yazı değil. Toplumda genel bir yapı var ve gerçekten de okumuyoruz, Üşeniyoruz, sıkılıyoruz, vb...gibi nedenler yüzünden okumuyoruz. Aslında hepimiz okuma özürlüyüz.... :D

@air28-3 Yanlış anlaşıldım sanırım. Kalbini kırdıysam çok özür dilerim, ama emin olun size karşı ya da forumda herhangi birine karşı yazılmış bir yorum değildi. @Süper Dede Mümtaz ağabey hafif sitemli ve espirili şekilde okuyun yazınca onun samimiyetine güvenerek takılmak istedim sadece. Tekrardan özür dilerim. Eğer isterseniz mesajı kaldirabilirim.

4. Kayıt
Serkan Çiloğlu / 2019 Hopa-Kemer ultra mesafe yarışı bireysel birincisi.

@OmegA canlı takip edilmesi gerekiyor ve tüm yarışanların yakınları da takip edebilmeli...
Stravada live beacon diye özellik var, sürücünün seçtiği 3 kişi takip edebiliyor GPS üzerinden işe yaramaz mı?

Screenshot_20171011-205018.jpg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri