Bence çok köklü bir organizasyon olmadığı için fiyatı makul tutup kişi sayısını arttırmak daha mantıklı. Başlangıç organizasyonlarında(2-3 sene) fiyatı düşük tutup iyice tanındıktan ve organizasyonu duyurduktan sonra daha stabil sistemlere(tracker) geçilebilir. Mesela 200 kişilik organizasyon için Whatsapp çok mantıklı değil ama 30 kişi için internet ve konum sağlandığı sürece pek bağlantı kopmayacaktır ve Whatsapp'da güzel sonuçlar verecektir.Sevgili arkadaşlar : Özelden sorulan bazı soruları cevaplayıp topu size atıyorum.
Kayıt parası daha ucuz olmaz mı...;
Olur. Whatsapp tan sekiz saatlik konum paylaşırız, herkes izleyebilir, ufak tefek aksilikleri de görmezden geliriz olur biter.
Ama, katılım madalyası, t'shirt, ilk üçe kupa ve hediye tarzında bir şeyler, takip aracının yakıt maliyeti, kullanan kişilerin yeme içme, konaklama maliyetleri, vb...gibi olmazsa olmazlarımız var. O zaman hepi topu maksimum 180-200 liraya bu işi yaparız. Düşünceleriniz nedir..
@fatikngage sinyali verdi dün, güzel bir uygulama geliştirirse inşallah onu kullanır yarışmacılar..
Selamlar Mümtaz abi. Konuyu takip ediyorum. 200 lira günlük yakıta yetmez. Yeterli diyorsan 500 lira adil bir ücret organizasyon için. 10 gün arabada konaklayacak haliniz de yok. Bunun yemesi,içmesi,çayı,çorbası var. Yarış esnasında olmaz denilecek bir olay vuku bulsa paraya ihtiyaç olacak.Sevgili arkadaşlar : Özelden sorulan bazı soruları cevaplayıp topu size atıyorum.
Kayıt parası daha ucuz olmaz mı...;
Olur. Whatsapp tan sekiz saatlik konum paylaşırız, herkes izleyebilir, ufak tefek aksilikleri de görmezden geliriz olur biter.
Ama, katılım madalyası, t'shirt, ilk üçe kupa ve hediye tarzında bir şeyler, takip aracının yakıt maliyeti, kullanan kişilerin yeme içme, konaklama maliyetleri, vb...gibi olmazsa olmazlarımız var. O zaman hepi topu maksimum 180-200 liraya bu işi yaparız. Düşünceleriniz nedir..
Mümtaz Abi her ne kadar istisnalar olsa da biz millet olarak okuma özürlü insanlarız. Sitenin bir köşesinde sesli anlatım yapsan çok makbule geçer. 😀😀Sevgili arkadaşlar : Web sitesine o kadar kafa patlattım, emek harcadım, bir zahmet okuyun, lütfen yani...
Stravada live beacon diye özellik var, sürücünün seçtiği 3 kişi takip edebiliyor GPS üzerinden işe yaramaz mı?@OmegA canlı takip edilmesi gerekiyor ve tüm yarışanların yakınları da takip edebilmeli...