Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye coğrafyası bisikletli macera yarışı

Yarışa katılacak arkadaşlar. Powerbank ihtiyacınız için. Özelliklerine göre fiyat çok iyi: (link)

55₺
81kS-9QsCYL._AC_SL1500_.jpg

Farkına da değineyim, powerbank QC 4.0'u destekliyormuş. Eğer telefonunuz da QC 4.0 destekliyorsa 5 dakika bu cihazla şarj ettiğinizde 5 saat dayanacak kadar şarj edebiliyor cihazınızı teorik olarak. 15 dakikada %50 şarj ediyor. Minimum zamanda maksimum fayda için ideal.

Scudo
Yarışa katılacak arkadaşlar. Powerbank ihtiyacınız için. Özelliklerine göre fiyat çok iyi: (link)

55₺
81kS-9QsCYL._AC_SL1500_.jpg

Farkına da değineyim, powerbank QC 4.0'u destekliyormuş. Eğer telefonunuz da QC 4.0 destekliyorsa 5 dakika bu cihazla şarj ettiğinizde 5 saat dayanacak kadar şarj edebiliyor cihazınızı teorik olarak. 15 dakikada %50 şarj ediyor. Minimum zamanda maksimum fayda için ideal.
Aldım bir günde geldi,çok kaliteli görünüyordu denedim çok hızlı şarj ediyor,bilgilendirme için teşekkür ederim çok iyi oldu ihtiyacım vardı👍

Aldım bir günde geldi,çok kaliteli görünüyordu denedim çok hızlı şarj ediyor,bilgilendirme için teşekkür ederim çok iyi oldu ihtiyacım vardı👍
Hayırlı olsun, almamak için kendimi zor tutuyorum 🤭

TCBMY ön kayıtlar başladı. Mayıs ayı başında kesin kayıtlar açılacak ve Haziran sonunda kapanacak. On kayıt yaptıran yarışmacılara e-mail veya WhatsApp yoluyla katılım ücreti ile ilgili olarak ulaşılacak...

Hadi hayırlısı, kazasız belasız inşAllah. Umarım dilediğiniz gibi olur.

TCBMY ön kayıtlar başladı. Mayıs ayı başında kesin kayıtlar açılacak ve Haziran sonunda kapanacak. On kayıt yaptıran yarışmacılara e-mail veya WhatsApp yoluyla katılım ücreti ile ilgili olarak ulaşılacak...
Yahu şuna daha uygun bir kısaltma bulalım. Görünce önümü ilikliyorum. 😂

İsim konusu benide tırmalıyor. Herkes yazdın aklına geleni. Belki işe yarar bir şey çıkar.
Benim aklıma TooR geliyor. TR turu anlamında. Logo da hazır, ortadaki iki o bisiklet olur.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Arkadaşlar, bu isim konusuna niçin bu kadar takılıyorsunuz. TCBMY kısaltmasıyla çok ta itici durmuyor. Açılımını merak edene de açar gösteririz yani... :koptum: Bence sizler bu etkinliğe bir şekilde katılıp mücadele etmeyi düşünün. Konuyu değiştirerek mücadeleden yırtamazsınız...:DHerkes katılabilsin diye süreyi bir haftaya indirdim. Hanımlardan izin konusunda sıkıntı yaşamayız yani..:)
Yine isim konusuna dönelim. Yarış, ultra mesafe bisiklet yarışı, bir de ismi olsun diye "Türkiye" adını koydum. Türkiye ultra mesafe bisiklet yarışı desek yine aynı yere geldik. İsmi boşverin, katılın, ne kadar mücadele edebildiğinizi görelim...:harika:Çünkü bu tür yarışlar mental ve fiziksel dayanıklılığın esas olduğu yarışlar. İsmi mücadeleyi hafifletmiyor ya da ağırlaştırmıyor. Kaydınızı yaptırın ve 31.temmuz.2021 de Çanakkale de olun...:)
İsim konusu benide tırmalıyor. Herkes yazdın aklına geleni. Belki işe yarar bir şey çıkar.
Benim aklıma TooR geliyor. TR turu anlamında. Logo da hazır, ortadaki iki o bisiklet olur.
Sevgili kardeşim yanılgı şu noktada, bu bir tur değil yarış, hem de çok eziyetli bir yarış...:)

Arkadaşlar, bu isim konusuna niçin bu kadar takılıyorsunuz
Ben de takılmıyorum yarışın adına. Kendimce adını Feriha koydum.
Yalnız takınılmayacak gibi değil:TCBMY. Uzatılmış halini mi söylesek kısaltılmış halini mi bilemedim. Türkiye Cumhuriyeti..... der gibi:ssrtcbya:

Katılmak için kendimi zorlayacağım. Öncelikle bisiklete binmeyi hatırlamam gerekecek:krktm:

@hamlet2006 nihayet seni ortaya çıkardık... :Dguzel insan sen nerelerdesin, bir kayboldun gittin. Anladık parayı buldun da bizi niye terkettin...:koptum:

Ben de takılmıyorum yarışın adına. Kendimce adını Feriha koydum.
Yalnız takınılmayacak gibi değil:TCBMY. Uzatılmış halini mi söylesek kısaltılmış halini mi bilemedim. Türkiye Cumhuriyeti..... der gibi:ssrtcbya:

Katılmak için kendimi zorlayacağım. Öncelikle bisiklete binmeyi hatırlamam gerekecek:krktm:
Sayın @hamlet2006 geri döndü diyelim artık. Silkinin, atın üzerinizde ki ölü toprağını. 😉

İsim konusunu kafama kakicaksiniz anlaşılan...O zaman buyrun herkesin beğendiği bir isim bulun, itiraz edersem ne olayım...meydan sizin...

İsim konusunu kafama kakicaksiniz anlaşılan...O zaman buyrun herkesin beğendiği bir isim bulun, itiraz edersem ne olayım...meydan sizin...
Bence güzel aslında. Bir resmiyet, ciddilik çağrıştırıyor bana. 😅

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ben şöyle anlıyorum; yani ben bu yarışa katılacam ama ismi motivasyonumu bozuyor... :koptum:

Tamam isim bulun o zaman...
Bisiklet maratonu
Bisiklet ultra maratonu
Endurance bisiklet yarışı
Ultra mesafe bisiklet yarışı

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri