Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye - Japonya

14 Mart akşamı işe gidicem 15 Mart sabah 8'de paydosum var. Sizin için havaalanına bisikletle gidicem ve uykusuz halimle sabahında Karaköye sizi uğurlamaya geleceğim:) Umarım shiftim falan değişmez ve orada olurum. Lütfen tarih yaklaşınca bir konu daha açın hatırlatma amaçlı. Kazasız pedallar:)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Scudo
Allah yolunuzu açık şansınızı da daim eylesin.

Yolunuz açık olsun, kazasiz belasiz güzel bi seyahat olur inşallah :) fotoğraf, video veya deneyimlerinizi yazacağınız bir blog veya sayfa varsa takip edebilirim :)

Ben de gelmek izterdim oralara.:ssrtcbya:Merak ediyorum acaba Japonya da Nankatsu diye bir şehir var mı?

@bilgin b.

kazasız ve belasız, Allah yanınızda yoldaş olsun.
Benim Transalp (Motosiklet) ile gitmek istedigim rota.

Sponsorunuz varmı ? TRT Belgesel kanalı için konu olabilir.

Öncelikle tebrik ediyorum, hayatınızdan 1 yılı gerçekten kendiniz için harcayacaksınız, ve turunuz bittiğinde kimbilir ne kadar çok anlatacak hikayeniz olacak...

Yolunuz açık olsun. Sizin gibi insanları gördükçe daha bir gaza geliyorum :)

Helal olsun şimdiden... Umarım problemsiz bir yolculuk olur

kazasız belasız olsun inş.

• Beğen
Tepkiler: tolga akan
@BT35 in de dediği gibi, bir sponsorunuz olursa eğer, bu güzel turu ilgili herkes izleyebilir :D
Şimdiden hayırlı olsun :)

Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz, şu anda teknik destek sponsorumuz var, maddi sponsorluk için pedalın dönmesi gerekiyor, yoldayken ne olacağı belli olmaz

Hayırlı yolculuklar arkadaşlar Vakit olması halinde size Türkiye dışına kadar pedallayarak yolcu etmek isterim .Türkiye'yi kaç günde bitirmeyi planlıyorsunuz?

@Cihan Soyugazi
Biz zaman sıkıntısı yaşamadan bir tur gerçekleştirmeye karar verdik . Yola iki işsiz olarak çıkacağız :) . Gürcistan sınırına kadar kabaca 1250 km.yolumuz var.Bu etabı ortalama 60 km ile geze geze sürdüreceğiz . 21-23 günlük bir düşüncemiz var . Özetle acelemiz yok :)

1 yıl mı ? İnsanları kışkırtmayın bu kapitalist düzende biz çalışırken siz nasıl böyle rahat geziyonuz! :p bu arada ne iş yapiyorsunuz ve gecim kaynagini özelden yazarsanız makbule geçer :p

Ha bu arada Allah (c.c.) hayırlı bir tur nasip eylesin.
Blog yada bi site bekliyoruz :)

@Olgun Zengin

şahsi blogumda bu isyanına bol bol değiniyorum
dilersen oku
(link)

Bu yolculuk benim için tüm hayatın üstesinden gelmenin ispatı olacak.
Bisiklet sevgim ve macera tutkum hariç sahip olduğum hiçbir şey yok .
Turum bittikten sonra tüm ekipmanlarımı ve bisikletimi benim durumumda olan her kimse ona bağışlayacağım.

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederiz.

not: e-kitap okuyucusu arıyorum kimse de var mı?

terli terli su içmeyin, tanımadığınız insanların yiyecek tekliflerini kabul etmeyin, kıbleye doğru küçük veya büyük abdest bozmayın, korunmadan cinsel ilişkiye girmeyin, güneş koruyucunuzu eksik etmeyin, sağ salim gidin sağ salim dönün inşallah. bu tür haberler ile Mehmet abinizi kıskandırmayın. oturun oturduğunuz yerde bu benim hayalimdi yapmayın. şaka bir yana; yolunuz açık olsun. tebrik ediyorum, dualarım sizlerle. tadını çıkarın, güzel anılar biriktirin, bizlerle her fırsatta paylaşın. son olarak bravo sizlere.

Japonya'ya gidince interneti test edebilir misiniz??? Çok hızlı ve çok ucuzmuş orada diyorlar.(100mbit aylık 1 tl ye denk geliyormuş)
Bakalım doğru mu?? :D :harika:

• Beğen
Tepkiler: ouzoo
Allah yolunuzu açık etsin. sizin için birbirinden güzel kapılar ardı arkası sırasınca açılsın inşallah. hayırlar ve kolaylıklar sizinle olsun. sizi takip etmek isterim.

Hayırlı yolculuklar. Tur bittiğinde muhteşem hikayeler ile döneceksiniz. Yurt dışında olduğumdan uğurlamaya gelemem ama Allah yolunuzu açık eylesin

Türkiye - Japonya bisikletle ortalama 11 ay.
Japonya - Türkiye uçakla ortalama 11 saat.
Başarılar aynı zamanda cesaretiniz için tebrikler.

Geri