Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'de bisiklet sürmek için en yaşanılası şehir

Aslında Antalya dedim ama bu ülkenin bir çok coğrafyasını Gören birisi olarak Konuşmak gerekirse, bu kadar kaba, görgüsüz, Ayı , saygısız , adeta seçilmiş şöförlerini ve onların oluşturduğu trafiği bir tek Antalya da görebilirsiniz. Belirtmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
Scudo
Bence Giresun ve Bulancak dağ bisikleti sevenler için çok uygun. Çok kısa mesafeler aşıp hemen bir dağa kıra çıkabiliyorsunuz. Ama şehir bisikleti ve yol-yarış bisikleti sevenler için berbat. Yollar araçlar yüzünden o kadar darlaşmış ki 1 mt. kaldırımlara sığmayıp yollara taşan insanlar mı dersiniz, yan yana 2 tane araç parkedip trafiği mahfeden mi? Ayrıca şehir içi yolları da aşırı bozuk. Şu aralar alt yapı çalışması da eklenince daha da berbatlaştı.

Bende tersini yazayım.
Artvin. Gördüğüm iller arasında bisiklet sürmenin azaptan başka bir şey olamayacağını düşündüğüm tek şehir:) Biraz sahil kesimi harici Rize.

Fatsa'da yaşa(ya)masam da bisiklet için uygun bir yerdir.

başka illerde deneyimim olmadı ama mersin de yaya abartı olmadığında sahil boyu güzel oluyor. dağ taraflarına çıkmak için bisiklet temin edemedim daha

Bana göre Kapadokya yöresindeki yollar çok güzel,hem temiz hem pek trafiği yok.Anayollarda bisiklet yolu ve her tarafında teknik inişlerin yapılabileceği bir yığın arazi var.Yorumları pek okumadım ama umarım İstanbul diyen yoktur :D

Türk araç trafiğinde sağlıklı ve huzurlu şekilde bisiklet sürmek çok zor. Ancak İzmir 'de bu olay aşılmıcasına bir izlenime kapıldım.

Kocaeli'nde bisiklet yolu İzmit Merkez'den Köseköy'e kadar gidiyor. Bisiklet yolu ile görebileceğiniz yerler kısıtlı ama bisiklet yolu harici trafikteki araçlarla sorun yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Hatta kendisinden hızlı geldiğimi gören bir araç kenara çekip yol bile verdi Çarşı içinde (önü açık olmasına rağmen)

Diğer şehirler hakkında çok bilgim yok, Yalova'yı gezdim fakat o pembe otobüsler çok sıkıştırdı beni. Birisi tam önüme kırdı son anda durabildim, herif bastı gitti

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Yaşadığım şehir Yalova diyorum. Bisiklet yolu az biraz var ama asıl güzel yanı şehrin çok küçük olması. Bir ilçesinden diğer ilçesine kısa bir sürede yürüyerek gidebiliyorsunuz.

Ben İzmir'in Ödemiş ilçesi olduğunu düşünüyorum. Herkes ama herkes bisiklet kullanıyor. Yaşlısından gencine, kahvelerin önü bisiklet kaynıyor.
İmkanınız varsa gidin görün. İnşallah Ödemiş gibi oluyoruz. Her yerden bisiklet çıkar.

Ankara olmadigi kesin.

BİLDİĞİM kadarıyla izmit ve muğla diyorum. gaziantepte ise gelişmeler var ama çook zaman geçmesi lazım. önce bilinç aşılanması gerekiyor. denize sahip olan illerde bu bilinç doğuştan geliyor :) o yüzden kıyı şehirleri bisiklet sürme açısından çok daha elverişli bence

@Hakan Yazman

Hele o Alanya-Gazipaşa yolu harikadır harika :) kestel dağlarından haftasonu bir dim mağarası yaptınmı için açılır aynen alanya diyorum bende.

kesinlikle trabzon.
adam koca yolda yanımdan sıfır geçip bide geçerken beni korkutmak için avazı çıktığı kadar bağırıyor. yüreğimi ağzıma getirip bana aksiyon yaşatıyor :)

@MertAG

Sürekli tur yaptığım güzergah, çok hafif eğimler dışında neredeyse dümdüz asfalt harika bir yol. Sağ da deniz, solda dağ manzarası, havası desen bahsetmeye bile gerek yok. Ters istikamette Antalya ya doğru, eğim olsun hafif de zorlasın diyenler için 140 km yine harika bir yol. Şu sıralar yabancı takımlar her iki güzergahta antreman yapıyor, hemen hemen her turda bir kaç takımla karşılaşıyorum.

@Melih Muratoğlu kapadokya bana göre en tehlikeli yokçllara sahip bisiklet için. Emniyet şeridi yok yollarda ve bahsettiğiniz gibi yollar boş olduğundan millet kaptırıp gidiyor.

Geri