Ben tam dolduruyordum anketi... Cinsiyet kısmındaki "erkek-kız" kelimelerine takılıp vazgeçtim. "Kadın" diyemeyenlerdensiniz sanırım. Kadın deyince bir takim tabular mı yükseliyor önünüzde?
Düzenleme: Ayrıca bir ankette kişisel bilgi istenmemeli. Adımız-soyadımız e-mail adresimizi ne yapacaksınız merak ettim.
Ankete katılan,soruları içtenlikle cevaplayan herkese çok ama çok teşekkür ederim.Anketteki soruların cevaplarını ve beslenme ile ilgili merak ettiklerinizi araştırmanın seyri gereği şimdilik paylaşamıyorum.Ama çıkan sonuçları, doğru cevapları tez bitiminden sonra mutlaka sizlerle paylaşacağım.sonuçları ben de çokkkk merak ediyorum.(Not:Bir hafta kadar daha anketi doldurma süresi var.Sonra hemen toparlayıp istatistiksel olarak verileri dökmem gerekecek.)
Keyifli sürüşler, sağlıklı beslenmeler.....
Cinsiyetle ilgili eleştirilerinizi anlıyorum ve bir ''Kadın'' olarak durumun ben de farkındayım. Format bu şekilde olduğu için değişiklik yapamıyorum.Gerekli uyarıları da üniversiteye ilettim.Umarım diğer sorularla ilgili kafanıza takılan bir şeyler olmamıştır.Teşekkürler....