Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'de bisikletçilerle ilgili hazırlanan yüksek lisans tezi

Scudo
Herkese çok teşekkür ederim.Yeterli katılım olmuştur.Sonuçlarını en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.Tekrardan anket doldurulmaması adına konun kaldırılması mümkün mü?

@Mehtap O.G.
Mehtap Hanım konu kaldırılmasın ki doğru cevapları ve anket ile elde ettiğiniz sonuçları burada paylaşabilin. Belki ilk mesajınızdaki anket linkini silseniz size yeterli olur. Buradan yorumlarınızı bekliyor olacağız. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Özcan. Merhaba. Çok haklısınız fakat, ilk mesajı tekrar düzenlemeye çalıştım ama yapamadım :(

@Mehtap O.G.

yüksek lisans bitirme tezi ne alemde, bir haber çıkmadı, merakla bekliyoruz 27 Nisan 2017'de sonuçlar en kısa zamanda açıklanacak yazılmıştı :islik::islik::islik:

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Ankete yetisemedim fakat sonuçları ve genel olarak tezi merakla bekliyorum.
Kolaylıklar..

Tezin onaylanmış halini merak ediyoruz,"tez elden" bizimle paylaşmanızı umuyoruz :)...

@mersault Eşiniz uzun zamandır girmiyor da tez ne oldu acaba?

Şimdi hatirlattim. Kusura bakmasinlar cok kosturmali oldu dedi. Bu hafta sonu ekleyecek

Meraba Ben Mehtap Oktay Gündüz
Sonunda tezi tamamladım ve mezun oldum.Son olarak tezimi Kasım ayında Ulusal Beslenme ve Diyetetik kongresinde sundum.
Katkılarınız için çok teşekkür ederim.Danışman hocam özellikle yayın yapmamı istedi onun da haberini iletirim sizlere.
Tezin sonuçları aşağıda ekte sunumda yer almaktadır.Iyi aksamlar

Dosyalar

• mehtap oktay gündüz KONGRE SUNUMU.pptx
    856,4 KB · Okunma: 51
Ankete katılanların "doğru beslenme" konusunda yeterli ama bisiklet sporu için yetersiz oldukları,.davranış olarak ta gelişime ihtiyaç duydukları anlaşılıyor.
Kendi adıma, bisiklet sporu öncesi 3 saat evvel öğün yemediğim için yanlış yaptığımı öğrensemde,sürüş süresi ve sonrasında doğru beslendiğimi farketmiş oldum.

Karbonhidrat ağırlıklı olan genel beslenme alışkanlıklarının,protein,vitamin ve minerale dönmesi gerektiği de başka bir araştırma konusu olmalı...

Emek verenlere teşekkür ederim.
(Eşimin doktora tezinde sürekli düzeltmeler yaparken epeyce emek vermiştim. @mersault size de empatik yaklaşıyorum:))

Sunum çok faydalı oldu her ne kadar katılamamış olsamda eline sağlık emeği geçen hepinize :)

Geri