Kunget
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 379
- İsim
- Emre
- Bisiklet
- b'Twin
Motorcular gibi bisikletvlog yapsak? İmkanı olsan alsın goproyu yapsın. Adamlar nasıl kabullendirdi kendini sayısı birden bire nasıl arttı? Belki bizde de öyle olur birileri bir şeylerin farkına varır. Bir de çakar lamba öneririm bugün çıktım denedim sivil olduğumu anlayana kadar arkamdan daha insancıl ve daha uzaktan geçiyorlardı. Fakat izmirinde bunda etkisi var çünkü burada bazı yerlerde bisikletli polislerde mevcut Ceza yer miyim diye merak ettim polisin önüne geçtim 5dk önünde gittim bir şey demedi.
Bu arada bigalı 2 arkadaş gördüm hala buradalar mı? Özellikle izmirde yaşayan? Başına iş açanıda merak ettim 20 sene orada yaşadım başıma bi olay gelmedi
Not: gece geç saatte bulaşmasınlar başıma iş açılmasın diye elimde bira şişesi ile geziyordum itiraf ediyorum
Bu arada bigalı 2 arkadaş gördüm hala buradalar mı? Özellikle izmirde yaşayan? Başına iş açanıda merak ettim 20 sene orada yaşadım başıma bi olay gelmedi
Not: gece geç saatte bulaşmasınlar başıma iş açılmasın diye elimde bira şişesi ile geziyordum itiraf ediyorum