Defcoon
Üye
- Tepki
- 46
- İsim
- Nazım
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Merhaba arkadaşlar öncelikle ilk konum olduğunu belirtmeliyim bunu belirtmekle beraber yaklaşık 1 yıldır bisiklet toplayıp adam edip satıyorum her bisikleti denemeye çalışıyorum en son olarak sram X7 setli bir bisiklet topladım şimdi ise bir tur bisikleti satın aldım sorunum burada başladı 500 TL civarı alu ve disk fren uyumlu bir düz maşa arıyorum ancak Türkiye'de bulunan hiçbir sitede disk uyumlu düz maşa bulamıyorum(bir yada iki tane buldum ancak çeşit yok) yabancı sitelerde birkaç tane buldum ancak Türkiye'ye getirmek neredeyse ikinci el bir bisiklet parasına denk geliyor acaba ben araştırma yapmasını mı bilmiyorum yoksa Türkiye de bisiklet parçası pazarı çok mu kısır yurt dışında çeşit çeşit çanta rotor maşa pedal lastik jant fren kaliperi mevcutken Türkiye'deki alışveriş siteleri elimi bağlıyor ya bunu al yada başka yok diyor neredeyse eğer tavsiyeniz şöyle ara şurada ara bulursun dediğiniz varsa mesajlarınızı bekliyorum yada bana katılıyorsanız da aynı şekilde mesajlarınızı bekliyorum