Scudo Sports

Türkiye'de parça çeşitliliğinin olmaması

Defcoon

Üye
Tepki
46
İsim
Nazım
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Cyclocross
Merhaba arkadaşlar öncelikle ilk konum olduğunu belirtmeliyim bunu belirtmekle beraber yaklaşık 1 yıldır bisiklet toplayıp adam edip satıyorum her bisikleti denemeye çalışıyorum en son olarak sram X7 setli bir bisiklet topladım şimdi ise bir tur bisikleti satın aldım sorunum burada başladı 500 TL civarı alu ve disk fren uyumlu bir düz maşa arıyorum ancak Türkiye'de bulunan hiçbir sitede disk uyumlu düz maşa bulamıyorum(bir yada iki tane buldum ancak çeşit yok) yabancı sitelerde birkaç tane buldum ancak Türkiye'ye getirmek neredeyse ikinci el bir bisiklet parasına denk geliyor acaba ben araştırma yapmasını mı bilmiyorum yoksa Türkiye de bisiklet parçası pazarı çok mu kısır yurt dışında çeşit çeşit çanta rotor maşa pedal lastik jant fren kaliperi mevcutken Türkiye'deki alışveriş siteleri elimi bağlıyor ya bunu al yada başka yok diyor neredeyse eğer tavsiyeniz şöyle ara şurada ara bulursun dediğiniz varsa mesajlarınızı bekliyorum yada bana katılıyorsanız da aynı şekilde mesajlarınızı bekliyorum

Scudo
Aslında düz maşa sadece 26 jantta sıkıntılı 28 ve diğerlerinde var. Hatta 26 jant hem disk hem v fren cst maşa bile bulmuştum.
Sonra Mario Kaldaoto başkan sağolsun sahibinden com da buldu ve 10 numarada oldu. Çok araştırdığım için tecrübeli oldum 2 ay :) , yol ölçüsü nedir ne değildir bilmiyorum fakat araştırırız siz ölçüleri söyleyin hocam hep beraber bakarız.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Defcoon
Türkiye'de kadroset bulmak zor. Yalnızca yabancı markalar satıyor. Onlara da o paraları veremeyiz. Kadro lazım olduğunda istediğim gibi bir şey bulamadım ve Wiggle'dan sipariş ettim. Maşa arayışınıza gelirsek, Aliexpress'te Mosso M5 düz maşa var. Ona bakın. Sanırım 60$ civarına satılıyor.

• Beğen
@necmeddin 28" hocam aradığım maşa ve sadece disk uyumlu olmasını istiyorum yoksa estetik olarak hoş durmuyor 😁 @Aybek Cihan bahsettiğiniz maşaya baktım ve beğendim doğrusu hatta kargo olmadığında da fiyatı oldukça uygun acaba ne kadar vergi giydirirler bunun üzerine bir bilginiz var mı ?

Sadece Türkiye'de mi?
Benim aynakol setim yok piyasada.
Sadece dişliyi arıyorum ama set olarak da yok.
Lasco CF12 42T (Tek yaprak)

Zaxe adında bir firma var Türkiye'de 3 boyutlu yazıcı üretim ve satışı yapıyorlar aynı zamanda sipariş üzerine AutoCAD modeli gönderilen ürünü üretebiliyorlar aradığınız parçanın çizim dosyaları internette varsa faydalanabilirsiniz.

@turbotx150 bu yöntemin bütçeme uyacağını sanmıyorum ufak biblolar bile çok pahalı oluyor @tekvites hiç adını duymadığım yabancı sitelerde var ne kadar güvenilir bilmiyorum :'(

Sadece Türkiye'de mi?
Benim aynakol setim yok piyasada.
Sadece dişliyi arıyorum ama set olarak da yok.
Lasco CF12 42T (Tek yaprak)
3bu değil herhalde aradığınız ürün.
(link)

@tekvites satışa kapatılmış attığı linkten girilebiliyor

N 11 şişman bisiklette var gözüküyor, şişman bisikletin kendi sitesine girdim aynı ürün ordada var, daha sahibindene filan bakmadım. Ara bir görüş bu esnafla.
Link at deme beceremiyorum da.:)

• Beğen
@Defcoon 20-30 TL civarı vergi çıkar diye tahmin ediyorum. Kutuya düşük ücret yazıyorlar genelde. Bisiklet malzemelerinde fiyat kontrolü pek olmuyor gümrükte.

• Beğen
(link)
(link)
Benden bu kadar şimdi karbon marbon istersin :koptum:
Aybek cihan 60- 70 dolar verip keklenmeye gerek yok çinliler bazen çok iyi yapıyorlar o işi

Son düzenleme:
@necmeddin 😁 mesajınız için teşekkürler bunları bende bulmuştum ikisi de aynı ürün sanırım çeşit yok maalesef alıp kendim boyamak istemiyorum 😂

@tekvites (link) pedal bisiklette 44t olarak kırmızı veya altın renkte lasco aynakol var.

Geri