Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'de tandem satan mağazalar?

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Tepki
11.601
Şu sıra nereye elimi attıysam bulamadım. :(
Sanki Türkiyede tandemlerin kökü kurudu.

Netten sadece şu ikisini buldum. Belki bunlardan spariş geçsem, onlar da ben almadan tükenecek gibi geliyor. :(

Aşağıdakilerden birini alsam, ailemle birlikte (bir eş bir çocuk artı ben) binme konusunda günlük 50 km civarı 4-5 günlük bir şehirlerarası gezide bizi maile idare edermi acaba?:rolleyes:

İlki:
http://i245.photobucket.com/albums/gg56/ymgirgic_2008/30040215155617436.jpg

İkincisi: (üçüz tandem= tridem):)
http://i245.photobucket.com/albums/gg56/ymgirgic_2008/30040215000059172.jpg

Scudo
@H.Çağrı

Ek olarak Kaçkar Bisiklet'te Electra tandem var, biraz fantezi bir ürün tabi... Bunlar dışında kayda değer tandem bulmak zor.

Benimde aklıma geldi aslında ama 1000küsür € luk fiyatı ve her şartta kullanıma uygun olmayışından yazmamıştım electra yı...

• Beğen
Tepkiler: Aydın
@H.Çağrı

Deltadaki Geoteci fuar bitmeden satmıyorlar. Üstelik te sitedeki fotoda üzerinde görülen malzemelerden daha düşük kalitede malzemeler varmış. :(

Gelilim canondale tandeme.
Onu alacağıma neredeyse aynı paraya ikinci el bir vosvagen transporter alırım daha hesaplı olur. :D

İlgin ve cevabın için tşk. ler. :)

• Beğen
Tepkiler: otec
@Mesut Girgiç

aile olarak kullanacaksan 2.si iyi:D
iyi forumlar:) :)

ankarada bi bisikletcide var tandem sıfır ama ne adını ne sanını biliyorum.. çok ta kaliteli bişey değil 500-600 civarında bi rakam demişti

Mesut Hocam,
Özel mesajlarınıza bakın lütfen.

(link) burda var bitanede bi gezerken gördüm

bisikletin durumuna göre oldukça yüksek bir fiyat

ben sadece gezerken gördüm ve ihtiyacı olanlar için bir fikir diye koydum yanlış anlaşılmasın

evet yıldız bisiklet gercekten harika. Ustelik kadroları yerli urettiklerini söyluyorlar.

@BoZCaN

Birebir diyaloğunuz oldu mu acaba. İlgili firmaya dair daha önce hiç bir malumatım olmadığı için soruyorum. :rolleyes:

Cevap için şimdiden teşekkürler. :)

Gecen sene bir tandem alma durumumuz olmustu. Sonradan vazgectik.

@muamyildiz

Özel mesaj kutunuzu kontrol edin lütfen. ;)
Teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: sarrri
aradan geçmiş 1sene ama bende bir sorayım dedim..
tandem almadıysanız 3 kişilik tandemimi (triple tandem) başka bir şehre taşınacağım için cüzi bir fiyata wereceğim satıyorum ilanını buraya weremedim birtürlü ama satış sitelerinde ilanım war enazından ilan daha kolay werildiği için seçtim..
ecigir@hotmail.com msn adresim düşünürseniz bana mail atabilirsiniz teşekkkürler

Geri