Her kesin bisikleti kendine özeldir.
Selamlar.
Yanlış anlaşılmasını istemem ama zaten "bisikletlerimizin fotoğrafları" adlı cok güzel ve işlek bir konu varken bu konunun burda olması ve başlığındaki "özel" kelimesi bana çok saçma geliyor acıkcası başından beri; bu forumdaki çoğu kişinin de böyle düşündüğünden eminim.zaten konunun acılmasından sonraki ilk mesajda da acıklanmış bu kısaca.ve bir de başlıkta denmiş ki "en özel"! az bulunan dense, nadide bisikletleri dense daha anlaşılır olurdu. bu haliyle de zaten nadide bulunan bisikletler sergilenmiş zaten.
bir bisikletin özelliği bisikletin ve sahibinin hatıralarıyla belirlenir kanımca ve başarılarıyla...konuyu açan kişi şu an neden ban'lı bilmiyorum ama neden böyle bişey yapmış sormadım acıkcası.ama soranlara verdiği cevapları okuduk.destek verenleri de düşünmeye davet ediyorum: Türkiye'nin en özel ve pahalı bisikletleri zaten yıllardır bu forumda sergilenmiyor mu?böyle bi konuya gerek var mı?
bu konuda özel bisiklet yok mu peki? tabi ki var. belki de hepsi! ama buraya bir mesaj arasına resmi sıkışmış olarak yitip gidiyor sadece.yani bi yerde koca bölümün bi başlıkta özetlenmişi.ama forumda işler böyle yürümemeli.her bisikletin kendi "özel" başlığı olmalı. özel olarak konusu acıldığında herkes kişisel görüşünü uzun uzun rahat rahat tartışıyor.
ve pahalı olması ve göze hoş görünmesi onu "özel" değil "güzel" ya da "pahalı" yapar sadece.mesela 30-40 yaşında zengin biri tarafından arada binmek, genelde bi köşede bekletmek amacıyla alınan cok cok pahalı ve ihtişamlı bir bisiklet, > aşkla çalışıp, bisiklet için bu sporu gerçekten sevdiği için yaşam tarzı olarak gördüğü için para biriktirip uzun uğraşlardan sonra anca 100 liraya seve seve aldığı bisikletine gece gündüz binen küçük bir çocuğun bisikletinden daha "özel" değildir.Pahalıdır, gösterişlidir ama özel değildir.
benim yakınmam başlıktaki yanlışlıktan ve konunun bisikletlerimiz fotoğrafları bölümünün içinde olmasındandır.Sabit konu olsa neyse. biri de gelir buraya Türkiye'nin en su geçirmez bisikletleri, biri gelir Türkiye yapımı bisikletler, Türkiye'nin özel olmayan velespitleri vs. diye konu açarsa zaten bu konular hep güncel kalacağı için diğer bisiklet konuları daha az görüntülenecek arka plana kacacak.Bu tarz konular sabit konu olabilir de bu bölüme.ya da ayrı bir bölüme konabilir.Örnek:Hafif komponentler, sabit kadrolu bisikletler vs.
Kendi bisikletim hiç de ucuz değil ve benim için çok da özel.yaram olduğu için gocunduğumu düşünmeyin yani .Tşk.
iyi forumlar.