Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiyenin En Özel bisikletleri....

@sadana
evet uğur abinin bisikletleri bir tanedir konyada eşi yoktur herhalde son aylarda mesaut girgiç hocam bi spark aldı ama onuda bi göremedik forumda resimlerini:)
konu muhteşem bu arada

Scudo
Aslında bildiğim birkaç özel bisiklet daha var fakat resimleri yok elimde. Hepsinin sahibide istanbulda bulunuyor.Ve hepside birzamanlar triathletetiler. Belki artık ellerinde bile değildir.

Birtane kırmızı softride , birtane sarı üzerine kırmızı yazılı coppi , birtanede turkuaz mavisi üzerinde 8 li yada 9 lu record grubu ile colnago dream. Keşke resimleri olsa :)

Buraya Campagnolo super record lu bir Pinarello Paris eklemeden olmaz :)

Forum üyelerimizden Murat Beyin bisikleti :

http://img695.imageshack.us/img695/8023/pinarello.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/5125/pinarello1.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ercan Saygılı
@ilkerikier

çok yakında bu makine benim oluyor kadro set olarak, kısmetse de bir süre sonra jant setleri:D :D gel cumartesi geeeelll:D :D

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@sadana

ilker yaktın beni İlkeeeerrr:D :D arabayı satıp jant setini alıcam vallahi:D :D :D

o canondale sana ufak değilmi Erdoğan

Her kesin bisikleti kendine özeldir.

Selamlar.
Yanlış anlaşılmasını istemem ama zaten "bisikletlerimizin fotoğrafları" adlı cok güzel ve işlek bir konu varken bu konunun burda olması ve başlığındaki "özel" kelimesi bana çok saçma geliyor acıkcası başından beri; bu forumdaki çoğu kişinin de böyle düşündüğünden eminim.zaten konunun acılmasından sonraki ilk mesajda da acıklanmış bu kısaca.ve bir de başlıkta denmiş ki "en özel"! az bulunan dense, nadide bisikletleri dense daha anlaşılır olurdu. bu haliyle de zaten nadide bulunan bisikletler sergilenmiş zaten.
bir bisikletin özelliği bisikletin ve sahibinin hatıralarıyla belirlenir kanımca ve başarılarıyla...konuyu açan kişi şu an neden ban'lı bilmiyorum ama neden böyle bişey yapmış sormadım acıkcası.ama soranlara verdiği cevapları okuduk.destek verenleri de düşünmeye davet ediyorum: Türkiye'nin en özel ve pahalı bisikletleri zaten yıllardır bu forumda sergilenmiyor mu?böyle bi konuya gerek var mı?
bu konuda özel bisiklet yok mu peki? tabi ki var. belki de hepsi! ama buraya bir mesaj arasına resmi sıkışmış olarak yitip gidiyor sadece.yani bi yerde koca bölümün bi başlıkta özetlenmişi.ama forumda işler böyle yürümemeli.her bisikletin kendi "özel" başlığı olmalı. özel olarak konusu acıldığında herkes kişisel görüşünü uzun uzun rahat rahat tartışıyor.
ve pahalı olması ve göze hoş görünmesi onu "özel" değil "güzel" ya da "pahalı" yapar sadece.mesela 30-40 yaşında zengin biri tarafından arada binmek, genelde bi köşede bekletmek amacıyla alınan cok cok pahalı ve ihtişamlı bir bisiklet, > aşkla çalışıp, bisiklet için bu sporu gerçekten sevdiği için yaşam tarzı olarak gördüğü için para biriktirip uzun uğraşlardan sonra anca 100 liraya seve seve aldığı bisikletine gece gündüz binen küçük bir çocuğun bisikletinden daha "özel" değildir.Pahalıdır, gösterişlidir ama özel değildir.
benim yakınmam başlıktaki yanlışlıktan ve konunun bisikletlerimiz fotoğrafları bölümünün içinde olmasındandır.Sabit konu olsa neyse. biri de gelir buraya Türkiye'nin en su geçirmez bisikletleri, biri gelir Türkiye yapımı bisikletler, Türkiye'nin özel olmayan velespitleri vs. diye konu açarsa zaten bu konular hep güncel kalacağı için diğer bisiklet konuları daha az görüntülenecek arka plana kacacak.Bu tarz konular sabit konu olabilir de bu bölüme.ya da ayrı bir bölüme konabilir.Örnek:Hafif komponentler, sabit kadrolu bisikletler vs.
Kendi bisikletim hiç de ucuz değil ve benim için çok da özel.yaram olduğu için gocunduğumu düşünmeyin yani .Tşk.
iyi forumlar.

Konu hortlatmış gibi olacağım kusura bakmayın. Fakat bu konu devam etseymiş güzel olurmuş. Fakat bazı arkadaşlar aklınca işgüzarlık yapıp herkesin bisikleti kendine özeldir deyip konunun amacına ters yorumlarda bulunmuş.

Bu konun amacı örneğin 2020 yılında bu zamanlardaki mesajlara dönüp Türkiyede 2010 lu yıllarda hangi ender bisikletler varmış sorusuna yanıt bulmak. En basit amaçlarından biri yani.

Başka bir forum sitesinde bunun hemen hemen aynısı olan bir konu ("Türkiyedeki en özel arabalar") 2005 yılında başlamış. Şu dakikaya kadar görüntülenme sayısı 2.422.000 konuya verilen cevap sayısı 20.407 konunun içindeki sayfa sayısı 1021.

Az önce inceliyordum resmen arşiv niteliğinde...

Ben buldum çıkardım gerisi değerli forum üyelerine kalmış...

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
Bugune kadar bircok bisiklete sahip oldugum. Dag bisikleti,yol bisikleti,bmx hatta ust model Dahon katlanir bisiklete bile. Ama benim icin Nirve'nin yeri cok ayri. Sanirim bir omur bu bisikleti yanimdan ayirmayacagim.
http://lh4.googleusercontent.com/-WvFc-FPiKKY/TuiVHrXl5ZI/AAAAAAAAAIQ/sTVsnjqbU4U/s1024/IMAGE_1000000086.JPG

Gümbür gümbür gelen bisiklet sevdalıları olarak bu konu devam etmeli bence de. 3 5 yıl sonra yol bisikleti şu anki mtb oranına ulaşacak bundan adım gibi eminim.

Konuyu hortlatan arkadaşa teşekkürler, kesinlikle forumun bu tarz konulara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, yabancı sitelerdeki bu tarz konular çok fazla var kimse de neden böyle bir konu açmış diye yorum yazmıyor ve en çok izlenen konular bunun gibi konular, yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum...

Geri