Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turlarda gereksiz ama sevimli malzemeler :)

19tunahan93

Daimi Üye
Tepki
459
İsim
Tunahan
Bisiklet
Fuji
İyi geceler forum. Bu gece turlarınızda ihtiyaçtan,tamamen kaliteli zaman geçirmek veya daha zevkli bir tur geçirmek için yanınıza aldığınız ama kullanmanın nasibi olmayan malzemelerinizi merak ettim. Ben ilk turumda pilav yapıcam diye pirinç ve arpa şehriye almıştım :) :) poşetini açamadan geri dönmek zorunda kaldı garipler. Ama bence pişman değiller pirinçlerin ve arpa şehriyelerin Marco Polo'su oldular sonuçta :) :)

Scudo
Bu bir nevi günlük taşıma (edc) olayı gibi olmuş :) Gün içinde çatal iğneden neştere bir çok şey taşırım çantamda. Ama ne zaman lazım olacağı belli olmuyor ;)
Hatta metre bile vadır yanımda. Bir defasında birine lazım oldu, hemen adım geçti ortamda [emoji14]

SM-A300FU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Emre Yönlüer Dostum aman ha bu aletin kazmasına küreğine güvenip de zorlu kamplara gitmiş olma, yolda bırakır seni... Yine kaz ama hobi olarak yap... (Şahsen kullanıyorum.)

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@mervan kızıl
Ben en fazla pikniğe gidiyorum zaten:) Mangal yaparken işe yarar diye aldım:D:harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Malzeme değil ama sevimli.Kedi =)

Ermmmn.jpg

Motosikletle yaptığım turlarda hemen hemen her şeyden iki tane taşırdım.Ne olur ne olmaz diye :) Her zamanda kullanılmadan geri gelirlerdi.
Şimdi bisiklet turlarında hem daha az hem daha hafif ve birer tane malzeme ile yola çıkacak olmak beni kara kara düşündürüyor:kötü:

• Beğen
@ilhami35 Ben bisiklette de elzem malzemeleri yedeğiyle taşıyorum ama... :) (Işık, yedek piller, çakmak, jant teli, göbek mandalı, fren pabucu, yedek iç lastik, bere, çorap, eldiven, gözlük, (kaskın yedeği zor oluyor ama, denedim :) ), yedek batarya, vs vs...

Aman, yedeğin yedeğini almayında yanınıza boşuna :D

Bi arkadaş yedek pilin sanırım yedeğini almış yanına :D Yedek pilide aldı ise gereksiz gibi geldi.

Ama yedek KEDİ şart sanırım :D BEnde hep 1 tane yedekli çıkıyorum yola :D

• Beğen
Havlu :) Zaten en son lisedeyken yanıma almıştım, hiç kullanmadım. Aynı çantada koli bandı da vardı :) Ve o koli bandıyla yolda defalarca yama yaptım :)

@silent_ship

Taşırken düşünmüyorum zaten, kafam rahat ya... :)

• Beğen
Tepkiler: silent_ship
@FERDİ İKİZ

Yamayı direk koli bandı ile mi yapıyorsunuz yoksa yamanın üzerine ikinci katman olarak mı kullanıyorsunuz?

Geri