Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tuzağa düşmeyin...

Abilerim ozmn ben mtb alayım genel kullanım için mtb daha iyi olur kaldırım tek teker vs bide tabiki boş zamanım olunca kendi çapımda tur yapmak isterim hatta izmirde bi kilit kadro oluşturup berabercede tur yapabiliriz :) diyet knusun da net bilgim malesef yok bi diyet programı lazım bana ozmn :D

Scudo
Anne sütü haricinde içinde zararlı katkı bulunmayan bir gıda maddesi bulmak mucize haline geldi. O yüzden isteyen istediğini yesin.

@BRTRKCLL bisiklet almadan önce varsa bir tanıdıgindan emanet al yada kirala..bisiklet sürmek ve sürerek kilo vermeyi hedeflemek bu gune kadar yaptigin sporlardan cok farklı.
Belki ilk sürüşunde vazgececeksin.
Belkide daha çok yemek yiyeceksin.ki yediriyor.
Bunların gelişimini sele üstünde ve indikten sonrada yaşayacaksın.
İçinde bisiklete dair bir heyecan varsa gözüne hoş gelen beğendigin ilk bisikleti butcene uygun sekilde al.asfaltda kullanacaksan sürekli dağ bisikleti alma.hamallık yaparsın.
Kısaca yaşa gör☺

@Strada abi ben bugüne kadar hep dandik çelik kadrolu ağır bisikletler kullandım bence 14.5 kiloluk mtb okadar yormaz hem zamanla maşasını ve gidonunu değiştiricem bide ben zevkine sürüyorum daha çok. Sürmeyi özledim çok kısacası mtb sorun olmaz schwalbe nin yol lastiği var araba lastiği gbii güzel 27.5x2.0 hem ince değil hemde biraz daha akıcı olur yine oda bana yeter. İlerde bitane yol bisikletide alırız.

Konuyla biraz bağlantılı ama Powerad kullanan var mı? Spor sırasında kaybedilen minerallerin takviyesini sağlıyor. 2.5tl civarlarına falan. Sanki onu kullanınca,bisiklette daha az yorulduğumu hissetiyorum. Ama sürekli kullanmıyorum tabi. Siz içeçek olarak, su dışında başka ne içiyosunuz?

@Raptor8 Antrenman öncesi 2 ölçek NAPALM NOX
Kendi belirlediğim aralıklarla CarboGel
İsostar hydrate drink

Bu 3ünü kullanıyorum ben,ama sporcu olmayanlar kullanmasın.Kalp krizine kadar yolu var.Powerade yeirne İsostar tarzı bir ürün alın daha faydalı ve nispeten hesaplı olur.Yağ yakmak isterseniz sürüşten önce L-Karnitin kullanabilirsiniz.İzotonik içeceklerin overdose alınması durumunda bilindik bir yan etkisi yok.Ama yeni başlayan birine 1 ölçek nox versem büyük ihimal nabzını düşürmekte güçlük çekeriz,işin sonu hastanede biter.

Erkin Kalender Bu dediklerin bana yabancı hocam, ben tur bisikletçisiyim. Bana tuzlu ayran iç de anlarım. :D Biraz hobi birazda kilo vermek adına bisiklet sürüyorum. Benim için, bellir ölçüde basit mineral takviyeleri yeterlidir diye düşünüyorum.L-Karnitin biraz dikkatimi çekti. Bu alanda önereceğim basit bir şey var mı?

Geri