Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

UCI Gran Fondo Antalya - 18-20 Kasım 2022

@Ali Kılıç 35.5 Bu fiyatlar UCI yarisi oldugu icin ve yurtdisi katilimci sayisinin da fazla olacagi dusunulerek hazirlanmis fiyatlar saniyorum.
2020 deki yurtdisi bir kac GF ucretlerine bakarsaniz normal oldugunu goreceksiniz. Buradaki sorun , bu ucretlerin bizim hayat/yasam standartlarimiza gore cok gelmesi.
(link)
(link)

Scudo
@Ali Kılıç 35.5 Bu fiyatlar UCI yarisi oldugu icin ve yurtdisi katilimci sayisinin da fazla olacagi dusunulerek hazirlanmis fiyatlar saniyorum.
2020 deki yurtdisi bir kac GF ucretlerine bakarsaniz normal oldugunu goreceksiniz. Buradaki sorun , bu ucretlerin bizim hayat/yasam standartlarimiza gore cok gelmesi.
(link)
(link)

Yani diyorsunuz ki "Fondo pahalı değil biz çok fakiriz."
Doğru mu anlamışım?

110.000 İsviçre frangi + kisibasi 10 İsviçre frangi UCI payi oldugunu hesap edersek bu yaris ozelinde fiyatlarla ilgili cok tartismaya gerek kalmayabilir. Ozellikle sponsor konusunda bu kadar zor bir yilda. Screenshot_20201214-211028_Drive.jpg

@Bıyıkov cok guzel bir detay, ilave etmek isterim , Bisiklet Federasyonu da bu sene GF organizatorlerinden katilimci baisna 50.-TL katilim payi da istemisti. Bu ucret de katilim bedeline dahil olabilir.

• Beğen
Tepkiler: utksn ve Bıyıkov
konaklama konusu cok onemli , henuz organizasyon erken oldugu icin bilgi paylasmadi saniyorum , degil mi?

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Yarışın son durumu ile ilgili bilgisi olan var mı? Sitelerine göre 30 Nisan'da yarış var. Ancak şu an ön kayıt haricinde kayıt yapılamıyor.

Bugün yarış organizatörlerinden biriyle beraber bisikletime bakım yaptık :) Yarış ertelendi ve yeni tarihi için UCI'dan tarih konusunda onay bekleniyormuş. Ekim sonu yada kasım başı olacağı düşünülüyor. Websayfası ile ilgilenen ekip biraz üşengeçlik yapmış sanırım sayfayı güncelleme konusunda. Ben hatırlatırım en azındna bilgilendirme yapılması çok doğru olacaktır.

Antalya Granfondo uzun parkur bitirme süresi 4 saatmiş.
4 saat sonrasında da bitirebiliyorsunuz fakat organize komitesi sorumluluğundan çıkıyormuş,bu durumu hakemler size iletiyormuş.
Yarışmada %20 lik dilime girenler dünya şampiyonasına katılmasına hak tanınıyormuş.Dünya şampiyonasına gitmek istemeniz durumda bu geçerli oluyormuş.
Kategorinizde 100 yarışmacı varsa ilk 20 ye girdiğiniz takdirde dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanıyormuşsunuz.:))

Yeni bir yarış zamanı yaklaşıyor. Çeşme Granfando parkur şikayetleri devam ederken...
Bazı arkadaşların çekmiş olduğu yeni parkur videolarını izledim, yol kötü gibi sanki...Yine dikkat edilmesi gereken bir yarış olacak gibi...

Yolun bazi bolumlerinde ciddi bozulmalar ve kirlenme vardi birkac hafta once yapilan kanal temizligi nedeniyle. Cumartesi gunu yine parkurda olacagim son durumu yazarim.
Genel yol durumu Cesme nin micirli kismi kadar tehlikeli degil. 2-3 km kadar dar bir yolda birkac sert viraj var sadece. Bir de yukarida bahsettigim alanin mutlaka temizlenmesi ve bakimdan gecmesi gerek.

Başlık değiştirilebiliyorsa iyi olur.
bu seneki yarışta 18 Kasımda zamana karşı, 20 kasımda kısa ve unun parkurlar var.

Bir engel çıkmazsa uzun parkurda olacağım.

inşallah kazasız sorunsuz bir yarış olur.

katılacak herkese başarılar.

Yeni bir yarış zamanı yaklaşıyor. Çeşme Granfando parkur şikayetleri devam ederken...
Bazı arkadaşların çekmiş olduğu yeni parkur videolarını izledim, yol kötü gibi sanki...Yine dikkat edilmesi gereken bir yarış olacak gibi...

Malesef yolu çok iyi bulmadım . Bir çok yerde daralıyor ve bu daralma esnasında virajlara denk geliyor. Artı olarak kötü zemin de mevcut.
Dediğiniz gibi dikkat edilmesi gerekli. Yanlız pek az yerde yolda mıcıra rast geldim. Çıkışlar çok zor değil ama kolay da değil , kısa ve sert.

Yine de katılma konusunda halen kararsızım , zaten sürmüştüm ancak , yarışma heyecanı apayrı oluyor.

Kısa ile uzun parkur start ı aynı saatte, normalde aralarına 30 dk koyarlardı. Geçen senede bu şekilde miydi?

Malesef yolu çok iyi bulmadım . Bir çok yerde daralıyor ve bu daralma esnasında virajlara denk geliyor. Artı olarak kötü zemin de mevcut.
Dediğiniz gibi dikkat edilmesi gerekli. Yanlız pek az yerde yolda mıcıra rast geldim. Çıkışlar çok zor değil ama kolay da değil , kısa ve sert.

Yine de katılma konusunda halen kararsızım , zaten sürmüştüm ancak , yarışma heyecanı apayrı oluyor.
Gecen senenin kisa parkurunu bu sene degistirdiler mi ?

Hava durumu nedir arkadaslar yagmur ihtimali var mi
Bir de cut off sureleri hakkinda bilgi var mi goremedim ben sitede

Hava durumu nedir arkadaslar yagmur ihtimali var mi
Bir de cut off sureleri hakkinda bilgi var mi goremedim ben sitede
Hava parçalı bulutlu gösteriyor ancak Antalya gibi bir yerde hava durumu pek işe yaramıyor. Zira sabah güneşliyken akşama gök delinebiliyor 😄

Yagmursuz atlatabilirsek cok sevinirim valla zaten amatoruz bir de yagmurla ugrasmayalim

Geri