Scudo Sports

UCI Gran Fondo Antalya - 18-20 Kasım 2022

Scudo
Ruzgar bu aralar iyi, yok gibi. Yagmur tahminleri de windyde cuma cumartesi oglene kadar gozukuyor. Bakalim belki de guzel bir havada guzel bir yaris olur.

bir de asla ruzgarsiz olmaz hem de cok cok ruzgarli :)

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Yarışa gitmek için Cumadan başlayıp Çarşambaya kadar izin alındım ve Google göre bu tarihler full yağmurlu :( Yarın kaydın son günü daha karar verme aşamasındayım. Memlekette her yer yağmurlu neredeyse, izni de aldım evde oturmaktansa yağmurluda olsa gideceğim sanırım. Yağmursuz başka bir yer olsa fikrim değişe bilir :) Antalya'da yağmursuz yarışmak nasip olmayacak sanırım. Eskinin güzel Akra'sında hep yağmurda yarışa katılmıştım.

• Beğen
Yarışa gitmek için Cumadan başlayıp Çarşambaya kadar izin alındım ve Google göre bu tarihler full yağmurlu :( Yarın kaydın son günü daha karar verme aşamasındayım. Memlekette her yer yağmurlu neredeyse, izni de aldım evde oturmaktansa yağmurluda olsa gideceğim sanırım. Yağmursuz başka bir yer olsa fikrim değişe bilir :) Antalya'da yağmursuz yarışmak nasip olmayacak sanırım. Eskinin güzel Akra'sında hep yağmurda yarışa katılmıştım.
Yagmur olursa eyvahlar olsun , zaten pist cok hizli , bir cok aksilik olabilir yaris esnasinda .
Ruzgar bu aralar iyi, yok gibi. Yagmur tahminleri de windyde cuma cumartesi oglene kadar gozukuyor. Bakalim belki de guzel bir havada guzel bir yaris olur.
gecen sene TT de bayagi kotuydu ruzgar , ben 40 lari gorememistim

Hava tahminleri çok değişken gerçekten. Sabah windyde cumartesi öğleden sonra yağış yoktu şimdi baktım salıya kadar yağmur gözüküyor 🤷‍♂️
3-4 çok keskin dönüş var ve 2 tanesi inişte. Buralarda çok çok dikkatli olmak gerekecek. Bir de kısa 2 yokuşun %16-17 ye ulaşan eğimlerinde ayağa kalkmadan çıkmak gerekecek yollar ıslak olursa.

Yagmur olursa eyvahlar olsun , zaten pist cok hizli , bir cok aksilik olabilir yaris esnasinda .

gecen sene TT de bayagi kotuydu ruzgar , ben 40 lari gorememistim

• Beğen
Peki arkadaslar yagmurlu olursa yaris gunu ustumuze yagmurluk giyiyoruz tamam alta herhangi bir sey giyiyormusunuz siz

Hava 15 derece civarı. Uzun tayta hem gerek yok hem de yağmurda ıslanınca uzun tayt daha sıkıntılı.

Çeşme yarışı için de aynı muhabbet dönmüştü ama yarış anında değil yarış sonrası yağdı.
Kullanmış olduğum hava durumu programı o gün için %100 doğru gösterdi ve dediği saatte yağmur başladı.
Şuan cuma sabah-öğle-akşam yağışlı diğer günler güneşli olarak gösteriyor. Cuma günü ki hava durumu her şeyi belirliyor...
Pazar günü hava durumu: hafif rüzgar güneyden 10 km/h Güneşli.

iki gündür windy pazar yarış sabahı için uzun parkur bölgesinde 0.2 mm ile 0.5 mm arası yağış gösteriyor. antalya için bu rakam ne anlama geliyor 🧐 tedirgin olmalı mıyız.

Sehir merkezi ve Konyaalti icin yagmur beklentisi cok az iken 10-15 km mesafede Aksu icin yagmur beklentisi fazla. Cuma daha net tahminler olacaktir elbet ama sanki bana yagmaz gibi geliyor 🤣🤣

iki gündür windy pazar yarış sabahı için uzun parkur bölgesinde 0.2 mm ile 0.5 mm arası yağış gösteriyor. antalya için bu rakam ne anlama geliyor 🧐 tedirgin olmalı mıyız.

Sehir merkezi ve Konyaalti icin yagmur beklentisi cok az iken 10-15 km mesafede Aksu icin yagmur beklentisi fazla. Cuma daha net tahminler olacaktir elbet ama sanki bana yagmaz gibi geliyor 🤣🤣
yağmaz ise süper olur 😁

O oranlar çok birşey değil ama yolları ıslatacağı için , lastik kayması konusunda tedirgin/dikkatli olmalısınız.

Yağış olsa dahi start verilecektir açıklaması var.
Yarışan yarışır yarışmayan yağmur altında Kasım da aşk başkadırı yaşar:)

• Beğen
Tepkiler: Aliuysalo7
Ekran Alıntısı.JPG
4 Farklı sağlayıcı bakalım hangisi tutacak

• Beğen
Tepkiler: Aliuysalo7
Dostlar doğma büyüme Antalyalı biri olarak söylüyorum, eğer hava durumu perşembe gününden itibaren yağışlı gösterseydi cuma günü mahakkak gün içinde yağış olurdu ama cuma gününden itibaren yağışlı gösteriyor böyle durumlarda o günün akşamında başlıyor yağış.Genelde yüzde 90 böyle olur 😁 O yüzden kimse yarışa gelmemezlik yapmasın, gelin biz de güzel güzel izleyelim 😁😁

Son düzenleme:
Dostlar doğma büyüme Antalyalı biri olarak söylüyorum, eğer hava durumu perşembe gününden itibaren yağışlı gösterseydi cuma günü mahakkak gün içinde yağış olurdu ama cuma gününden itibaren yağışlı gösteriyor böyle durumlarda o günün akşamında başlıyor yağış.Genelde yüzde 90 böyle olur 😁 O yüzden kimse yarışa gelmemezlik yapmasın, gelin biz de güzel güzel izleyelim 😁😁
O zmn cuma gününden itibaren pazar öğle 12'ye kdr yağış gösterdiğini göz önüne alırsak, yağmurlukla gelin demek istedin sanırım 😁

O zmn cuma gününden itibaren pazar öğle 12'ye kdr yağış gösterdiğini göz önüne alırsak, yağmurlukla gelin demek istedin sanırım 😁
Şimdi şöyle bir durum var, şiddetli bir yağış beklentisi görünmüyor.Güzel memleketimde böyle hava durumlarında yağışlar akşam hava soğuduğu zaman başlıyor sabah saat 9-10 gibi çiseler bir vaziyette bitiyor. Start da saat 10 gibi veriliyor diye biliyorum. O yüzden çok hafif ince ince yağmur olabilir getirmenizde fayda var 😁
Dostlar bu arada konyaaltında yağış başlamış 😂😂 söylediğim gibi akşam saatlerinde başladı ama cuma gününden önce başladı tamamen iklim değişikliği etki ediyor yoksa Antalya'yı bilirim 😂😂

Son düzenleme:
Merak etmeyin pazar sabahı güzel bir havada yarış olacak...:) Meteoroloji müdürününün oğluyum ben hehehhee...

Son düzenleme:
Geri