Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

UCI Gran Fondo Antalya - 18-20 Kasım 2022

@hakan hoca

Teşekkürler,Katılacakmısınız ?katılacak iseniz yarış sonu izlenimleriniz bizim için bilgi kaynağı olacaktır

Scudo
Bir aksilik olmazsa katılacağım, umarım katılım yüksek olduğu, üst düzey bir yarış olur..

Ucakla gelenler icin havaalani-oteller bolgesi arasi transferde yardimci olunuyor mu?

Gelme durumum var bakalım
Cumartesi arkadaşın düğüne katılıp pazar sabahı 100 km etabına katılabilirim
Hazırlıklar başladı diyelim
26200a4be0f7c07729b71b2b54b12728.jpg

155151 dosyayı görüntüle

Katagorilerde,19-34 arası bayağı yıl var,diğerlerinde 4 yıl oynamakta,
60-64 katagori anlayışı güzel,65 artı var,70 ,80 bu katagoride olacak,tahminimce bu katagoride dışardan gelen olacaktır,keza gene tahminimce,65 artıda yüksel kılıç,keza Rınat akhmetbekov,olabilir, 60-64 katagoride ,1954 doğumlu recep tatlicilar olabilir,keza osman tatlicilar tabi bilemiyorum,çünki listelere ulaşamıyorum,bizden kürsü görenler var ve burada bence şanslarida var,fatih altan gibi keza mustafa sevinçel gibi,tabi millilerde şanslı,ismail iltir ,ali rıza fırıncı,keza zafer yalın,mutlu erçevik hoca,cihat yurtseven,gençlerden ismail çavuşoğlu,gökhan uzuntas,alper köroğlu,gibi.

@Kudret Kurtcebe

Liste haftaya yayınlancakmış. Artık ordan bakarız abi ne kadar katılımcı var kimler katılıyor filan :harika:

Katılım için ya sağlık raporu ya da lisans 2 sinde 1 i yeterli oluyor sanırım

• Beğen
Tepkiler: Erdem Topal
@mertgulkokan Cumartesi günü akşam toplantı var yalnız torbalar dağıtılacak.

Şimdi uzun parkurdan antrenman dan geldim parkur gerçekten zor yol epey kismibozuk,ha düşük tempoda 20+25 km hızda giderim lastikleride 25 yada 28 mm yaparım havayı düşük tutari derseniz ok tabiki bunlar benim düşüncem herkese bol şans

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
Kayseri -Nevşehir-Çeşme-Antalya-Marmaris granfondolarına katıldım.

Yol kalitesi olarak sadece Antalyadaki yarışın yolu oldukça iyiydi.

Diğer yerlerin yolu ya orta seviyede ya da ileri seviyede bozuk asfalttı.

Bu yarışlarda bu kötü yollarda bisikletini kıranı görmedim.Hız öyle 25 km olmadı 35-40 km arası ortalamalarla bitirenler oldu.

Paristeki taşlı yollarla karşılaştıracak öyle bir yol yok Türkiye'de(belki turistik yerlerde olabilir)

Benim kendi köyümün yolu bu yarışlardaki yollardan belkide kat kat mükemmel.

Onun için biz kötüsünü gördük daha kötüsü bence Serikte, Belekte olamaz diyorum belki aynı seviyede kötü olabilir.

6AB451F2-B9D1-4113-B67E-81A418AFE5A0.jpeg Bugün bende tekrar kisa parkura gittim, o cukurlu yoldaki cukurlara asfalt ile doldurulmus, yaklasik son 10 km ise biraz taslik cok zorlayacagini düşünüyorum ki oralarinda ama rota mükemmel :harika:

• Beğen
Tepkiler: Erdem Topal
Yaşayıp göreceğiz vallahi birşey diyemem.Grupla nasil olur bilemem.

@mertgulkokan

• Beğen
Tepkiler: makifir
@ATTy

Mümkünse şivalve maraton 23 hacim takın ,yeni olması avantaj olur,kilonuz kaç bilmiyorum ana benim 65 kilo 20 ayda iki kez indi teker,benimki 25 hacim,bu teker yukardaki yolu aynen ezer geçer,sadece bu yolda sürat yaparken mümkün olduğu kadar taşlardan kaçmak lazım ,denge kaybettirebilir,
Yukardaki yola dikkatlice bakılır ise asfalt gözüküyor orayı takip etmekte fayda var
Aynı bu tip yola geçen ct girdim ,asla teker patlamadı ,üstelik ince topraklı yoldu,

155736 dosyayı görüntüle

Rezalet ötesi bu ct geçtiğim yol,,,,

Burda yarış düşünemiyorum

@Kudret Kurtcebe

Benim ilk yarışim olucak zaten abi tecrübe olsun diye giricem zaten, michelin lithion 2 lastik var bende, taşlı yolda herhangi bi sıkıntı yaratmadi bana, yaristata yaşatmayacağını umuyorum. 73 kiloyum bu arada, önerilerin için çok teşekkür ediyorum :):harika:

@ozgur kutlu

Aynen öyle bir ihtimal var :)

Kısa parkurun rotası tekrar değişmiş, o son kmlerdeki çakıl taşlı yollar rotadan cıkarılmış.

@ATTy

Eski Kısa Parkur Rotası.

Screenshot_1.png

Bu da yenisi.

Screenshot_2.png

Geri