Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

UCI Gran Fondo Antalya - 18-20 Kasım 2022

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Kayıtlar yarın son abi.Ya yarın ya da yarından sonra belli olur listelerer, geçen hafta öyle söylendi çünkü :) Derken bi baktım açıklanmıs :D (link)

@ATTy

Kisada 60 - 64 katagoride fatih altan podyumu zorlar,,,,mustafa sevinçel yok,uzunda Rınat dostum ,ve yüksel kılıç podyumu zorlar

Thy den de destek gelmis 10- 20 Mayis tarihleri arasinda yurtici ve yurtdisi Antalya AYT ucuslarinda 1 adet bisiklet ücretsiz taşınacakmış.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
@ATTy

Helal thy,,,,

Son 1 gün,,
Yaş gruplarından finalist yüzde 25, dünya gran fondo yarışlarına hak kazanacaklar,
Illaki türkiyeden yüzde 25 içine girenler olacaktır

@Kudret Kurtcebe

Aynen abi illaki olur onlara da şimdiden başarılar dileyelim :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@ATTy

Bu birazda bizde variz demektir,örnek hollanda gran fondo yarışı illa olacaktır,keza almanya ,ıngiltere

@Kudret Kurtcebe

Aynen öyle abi ama burada dereceye giren yarışmacının maddi durumuda önemli tabi ya da en azından bir sponsor filan çünkü kendi imkanlarıyla o yarışa katılıyor sanırsam

@ATTy

Valla isim vermeyeyim ama benim katagoriden biri var,dereceye Kisada girebilir,tabi Kisada yarışan diğer yabancı kim var bilmiyorum,60-64 katagoride,birde listelerde sadece Kisada yarışanlar var yaş durumu belli değil hangi katagoride belli değil,imkanı olan dostum ıngilterede bisiklet sürmeye gidiyor ,tahminimce gran fondo avrupa yarışlarına gider,tabi yüzde 25 içine girerse ,valla 60-64 katagoride kaç kişi var birde 65 artida,sayı Az olur ise dereceler iyi olur ise katılabilirler

@Kudret Kurtcebe

İnsallah güzel bir derece alir gider abi bizleri de avrupada temsil eder :)

156964 dosyayı görüntüle

Kısada fatih altan 60-64
156965 dosyayı görüntüle

Uzunda Rınat akhmetbekov 60 -64

156966 dosyayı görüntüle

Yüksel kılıç 65 artida ,uzunda,

Birde Kisada 60 -64 'de mehmet ali tanaydı birinci oldu marmariste burdada listede

156967 dosyayı görüntüle

Kisada ali serdar akgiray çeşme üçüncüsü,birinci fatih altan olmuştu,ali serdar akgiray Kisada 60-64

156969 dosyayı görüntüle

55-59 katagori eski milliler,
Sağda ali rıza firinci
Solda ısmail iltir uzunda bence derece alacaklar

156970 dosyayı görüntüle uzunda cihat yurtseven,55-59 katagori

156971 dosyayı görüntüle

Son olarak , mutlu erçevik hoca,oda milli,45 -49 katagori , uzunda
Bu arada gene milli olan zafer yalın bu dostlar podyumu zorlar

156972 dosyayı görüntüle

Rınat'in daha önceleri birinciliği var ,ilerlemiş yaşına rağmen zimba

@Kudret Kurtcebe

Masallah vallahi abi :) Ali Riza Hocayla beraber pedal basmisligimizda var, derece yapacaklarina bende inanıyorum :harika:

@ATTy

Tekirdağda tanıştık muhabbet ettik çok iyi bir insan,gran fondo 2017 'de gene hasret giderdik,selamimi iletirsen çok sevinirim

@ATTy

Gün geldi valla yerinde olmak isterdim,600 kağıdı iç ederdim,neyse emekli maaş fazla olmayınca seyirci olup tribünden seyrediyorum,
Kısa etap 73 km çok fazla sert eğimler gözükmüyor,

157041 dosyayı görüntüle
değişen kısa etap rotası 64.7 km

neyse listelere yaşlar konmuş

Sergey volkov,hem Kısada hem uzunda aynı gün nasıl yarışır ,listede bir hata var,
Kısada 60 -64 'de tam beş kişi,fatih altan birinci,ikinci ali serdar akgiray üçüncü mehmet ali tanaydı benim tahminim,sürprizi kim yapar kjell petter,tamer şen bakalım ne yapacak ?!!!!

65 artı Kisada,5 kişi,iki türk var,solmaz şafak 67 yaşında,ayhan akın 72 yaşında tahmin yapamıyorum tanımıyorum,diğer 3 kişi sergey volkov,akbar roohi ,vadim fomin

Uzun etapta 60 -64 ,6 kişi,2 türk 4 yabancı,bir tek Rınat akhmetbekov 'u tanıyorum,geçen yarışlarda birinciliği var ,65 + artida 3 kişi,3 kişi için uzun koşulacakmı göreceğiz,65 artı demek bu ülkede yok demek,,,,,2 yabancı bir türk,yüksel kılıç favorim 68 yaşında

Katılacak herkese başarılar. Uzun parkurda görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: ATTy
@Kudret Kurtcebe

Listede hata var aynen bazılarının ismi 2 kere yazıyor.

Valla senin tahminlerin kuvvetli abi yarışın sonunda göreceğiz inşallah :)

@ATTy

Takipteyim,60 -64 katagori beni ilgilendiriyor,tabi 65 mastırda ama gördüğün gibi uzunda 65 mastırda 3 kişi var bence koşulmayabilir nitekim aynı durum akra fondo antalyada oldu,
Yarışlara katılan 60 mastırların ortalamaları en iyi olanları biliyorum ve takipteyim kim Kisada ve uzunda ne yaptı geçmiş yarışlarda ,tabi bellide olmaz ,üçüncülük kürsüsünde olan birinciliği alabilir 13 mayıs günü ,,,ummadık taş baş yarar derken birde bakmışız,kjell petter birinci olmuş ,tamer bey ile 2016 'da aynı güzergahta idim ama o vakit 59 yaşında idi,yalnız tamer beyin tüm yarışlardaki ortalamaları düşük

157142 dosyayı görüntüle

26 km zamana karşı bu gün

(link)

Kısa zamana karşı sonuçlandı neticeler belli değil

129 kışı katılmış

Organizasyon rezalet. Kayit olduk cipiniz yok. Kayit isiyle ugrasanlar bisikletcilere bedava ekmek dagitiyormuscasina davraniyorlar. Daha neye gore kayit alacaklarini belielememusler. Ukuslararasi capta bir organizasyon boyle olmamali. Cesme marmaris bursa edirne kapadokya sonrasi yeniden temel sorunlara cozum bulma seviyesine geri donduk

Geri