Scudo Sports

Ucuz, sağlam ve kullanışlı

Çok teşekkürler Caner. Çok rahat oldu; darısı başınıza.

Scudo
üstadım;ben de önümüzdeki yaz başı tek başıma istanbul'dan bodrum'a bir seyahat planlıyorum.ilginç olan daha önce hiç uzun yol tecrübem yok.ayrıca henüz bisikletimi bile almış değilim.benim için önerileriniz varsa lütfen esirgemeyin.ayrıca maksimum 1500 tl.bütçem var(sadece bisiklet için).son olarak disk frenli bir bisiklet düşünüyorum,sedona,trek ve salcano düşündüğüm modeller arasında.bu seçenekler arasında bütçeme en uygun bisiklet tercihim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.siz ve sizin gibi deneyimli bisikletçilerin görüşleri benim için çok önemli.şimdiden teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: can onur
Saydığınız üç marka arasında, tabii ki Trek'i tercih edin derim. Fazla detaydan ve kalabalıktan hoşlanmıyorum; bu yüzden de disk frenli ve amörtisörlü bisikletlere sıcak bakmıyorum. Aslında, vites ve fren bile kullanmak istemiyorum ama, yokuşlar ve trafik buna müsaade etmiyor haliyle. Dolayısıyla, disk freni sevmemem bir referans olmasın sizin için. Elbette, her teknolojinin kendine göre avantajları vardır ama ben yine de klasik fren sistemini daha çok tercih ediyorum.
Bisiklet konusuna gelince, kadrosu ve maşası düzgün olan her bisikletle dünyanın öbür ucuna bile gidersiniz. Forum'da, "şu kadar param var, ne alsam, şu mu iyi, bu mu kötü, aslında 2 tane alacaktım da" vs bir şeyler yazan, kafası karışık bir arkadaşa, bir başka arkadaş 120 liraya aldığı bisikleti göstermiş. Uzun lafın kısası; gezmek istiyorsanız, bütçe bahane... 1500 liraya hem bir bisiklet sahibi olur, hem de İstanbul'dan Bodrum'a lüks otellerde kalarak gidersiniz. Bu yaz yaptığım Avrupa ve Karadeniz seyahatimde harcadığım toplam para, sadece 2000 lira. 35 günde 4 ülke, 19 şehir, otel konaklamaları, yeme, içme, Bükreş ve Batum'dan dönüş biletlerim dahil hepsi 2000 TL tuttu. Bu arada, blog sayfamda, Türkiye'de bisiklete binmekle ilgili dikkat edilecek bazı konuları yazdım. İlgilenirseniz (link) linkinden okuyabilirsiniz.
Sevgiler...

üstat çok teşekkür ediyorum.iletinizi okurken gayet faydalı bilgiler ediniyordum ki,bir anda yaptığınız 35 günlük gezi ve uğradığınız yerlere gelince kendimden geçtim.size özenmemek elde değil.ve sonuç olarak sadece benim değil,birçok tur meraklısının içini rahatlattınız.tekrar teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: can onur
Geri