BloodBela
Daimi Üye
- Tepki
- 704
- İsim
- Mustafa
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Merhaba Mustafa,(link)
Bu göbek hakkında bilgisi olan? İlk defa kullanacağım. @can_celik
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim Can. Yukarıda da yazmıştım fıxielerden anlamam diye. O dişli kısmını bilmiyordum ve öğrenmiş oldum.@Murat Cömez Verilen linkteki göbek iki tarafına da diş açılmış normal vidalı göbek. Fixie göbeği değil maalesef. Ters diş kısmı yok. Ucuz olduğundan almıştım geçen sene. Tren istasyonunda beklerken kutuyu açıp göbeği gördüm ve sonrasında dükkana gittim, Bülent Bey anlayışla geri aldı.
296172 dosyayı görüntüle
Normal fixie göbeği.
296175 dosyayı görüntüle
8000 bin fazla değilmi? Orjinal fixie kadrosundan mı bahsediyorsunuz acaba?An itibariyle çelik kadro maşa ile fixie toplama maliyeti 8000 tl olmuştur. Bu tabloda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Bundan dört yıl önce 3 bine topluyorduk. Ultegra setli makineyi geçtik, standart bir fixieye binmek bile çok zor artık.
Yazıklar olsun...
8000 bin fazla değilmi? Orjinal fixie kadrosundan mı bahsediyorsunuz acaba?
Doğrudur epey ucuza geldi. Dişliyi denedim bir iki kere, çıkacak gibi durmuyor (tabii belli olmaz) ve ön fren kullanıyorum.@Ali Kılıç 35.5 Neden bu kadar karanlik portreler ciziyosun? Durum o kadar degil su an. Hele kulustur celik bisikletin kendi celik jantlarini kullanirsan ve orjinal fixie gobegi kullanmazsan epey ucuz. BloodBela'ya disliyi yapistirmali gobek yaptik, frenli kullaniyor. Epey ucuza geldi.
Fixie kullanimi olacaksa flip-flop denen gobeklerden gerekiyor. "Fixie gobegi" olarak aratinca cikar.Konu nerden açılıyo bilmediğim için buradan soracağım
Çift tarafıda kılavuzlu olan göbekleri ne diye aratırsam bulabilirim, iki tarafınada dişli takacağım
Fixie kullanimi olacaksa flip-flop denen gobeklerden gerekiyor. "Fixie gobegi" olarak aratinca cikar.
Iki tarafa da disli takmaktaki amac ne olacak?
En dandirik elektrikli bisiklet 6bin tl vitesi dahi yok. bende kendi bisikletimi dönüştüreceğim hazır almaktan çok daha kârlı@dawg 2-3 vitesli bir elektrikli bisiklet almak varken bu caba niye?
Angara'nın yokuşları bir kişiyi daha fixie'den soğuttu...Fixie ayrı bir keyifmiş. Düz yolda giderken ve hafif eğim çıkarken harika hissi var. Yokuş inerken epeyce kontrollü kullanıyorum. Tam alışmam zaman alacak.
Ankaranin bazı semtleri var ki hocam bırakın fixieyi, vitesli bisikletlerle çıkmak işkencedir. Bisikleti bırak yürüyerek çıkamazsın o kadar.Angara'nın yokuşları bir kişiyi daha fixie'den soğuttu...
(link)