Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uludağ milli park girişi bisiklete ücretli mi oldu?

Scudo
@Özcan.

Bilgilendirme için teşekkürler Özcan bey, yalnız mantık hatası milli parklarda bisikletten para alınmak istenmesi ile başlıyor bence. İmza kampanyası amacına ulaşır umarım.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
An itibarı ile Milli parktan geçmiş bulunmaktayım,bununla beraber herhangi bir durdurma yada giriş ücreti talebinde bulunan kimse çıkmadı... saygılar

@bilalfidanboy kardeşim yolun açık olsun.Meşhur suyumuzu bol iç...

@Soykan U.

Çoktan yapıldı orası .Yapılmayan yer kalmadı ki ;)

@bilalfidanboy emeğine sağlık. Paylaştığın için teşekkür ederiz. İlk mesajına da ekleme yapabilirsen, gelişmeleri okumadan yorum yapacak olanları da bilgilendirmiş olursun. :harika:

Bu arada inerken özellikle gişedeki yetkili arkadaşlara ve ilgili güvenlik arkadaşlara (meslektaş nede olsa diyerek ) böyle bir uygulama olup olmadığını sordum kendilerine gelen bir talimat olmadığını yani ücret alınmadığını söylediler.anlayacağınız tabeladaki rakam @Özcan. dediği gibi formaliteden ibaretmiş...herkese kazasız belasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: furkanbr ve Atasoy
@bilalfidanboy geçmiş olsun ve gözümüz aydın.1 küsür avro cebimizde kaldı demek:)

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Herseyden para alan devlet var yani ondan dolayi ucretli olabilir

Ülke insanı en temel besin kaynaklarına fütursuzca yapılan zamlara bile sesini çıkartmadıkları için - kullanmadığı elektriğin suyun faturasını fazladan fazladan ödemeye razı olduğu için - benzine mazota her Allah'ın günü gelen 15 kuruşluk zamlara alıştırıldığı için fiyatları artıracak cesareti bulmakta zorluk çekmiyorlar. Bari buna sesimizi çıkaralım.

• Beğen
Üzüldüm ve bu durumdan nefret ediyorum artık. Her şeye para gözüyle bakıyorlar. Mantıksız olduğunu bilmeyecek kadar ahmak, budala değiller. Oradan para gelsin, buradan para gelsin. Para para para.

• Beğen
Geri