Bilgilendirme için teşekkürler Özcan bey, yalnız mantık hatası milli parklarda bisikletten para alınmak istenmesi ile başlıyor bence. İmza kampanyası amacına ulaşır umarım.
@bilalfidanboy emeğine sağlık. Paylaştığın için teşekkür ederiz. İlk mesajına da ekleme yapabilirsen, gelişmeleri okumadan yorum yapacak olanları da bilgilendirmiş olursun.
Bu arada inerken özellikle gişedeki yetkili arkadaşlara ve ilgili güvenlik arkadaşlara (meslektaş nede olsa diyerek ) böyle bir uygulama olup olmadığını sordum kendilerine gelen bir talimat olmadığını yani ücret alınmadığını söylediler.anlayacağınız tabeladaki rakam @Özcan. dediği gibi formaliteden ibaretmiş...herkese kazasız belasız sürüşler...
Ülke insanı en temel besin kaynaklarına fütursuzca yapılan zamlara bile sesini çıkartmadıkları için - kullanmadığı elektriğin suyun faturasını fazladan fazladan ödemeye razı olduğu için - benzine mazota her Allah'ın günü gelen 15 kuruşluk zamlara alıştırıldığı için fiyatları artıracak cesareti bulmakta zorluk çekmiyorlar. Bari buna sesimizi çıkaralım.
Üzüldüm ve bu durumdan nefret ediyorum artık. Her şeye para gözüyle bakıyorlar. Mantıksız olduğunu bilmeyecek kadar ahmak, budala değiller. Oradan para gelsin, buradan para gelsin. Para para para.