Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uludağ Tırmanışı

Merhaba,

Arkadaşlar KentPark Avm yakınında bildiğiniz bir otel var mıdır. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
@can.bike ;
Merhaba sanırım Kent Meydanı civarı demek istediniz...Evet o civarda birçok büyük ve küçük hotel mevcut hatta internetten "Bursa Kent Meydanı civarındaki hoteller" diye yazarsan baya sonuç bulursun...Konaklama yapmadığım için net birsey aktarmam yanlış olur..

16 Temmuz öncesi güzel bir tur olmuş. Biz maalesef başka bir rotadan gideceğiz normalde bile ara ara zorlayan bu rotayı daha da zorlaştırmışlar bizim performans grubu için, bakalım neler olucak. :)

Sayılı günler..

Araba trafiğinden uzak bir dağ tırmanışı yapmak isterseniz Kartalkaya'yı öneririm. Kışın dağda açık olan hiç otel yok, bu yüzden giden kimse de olmuyor. Şanslıysanız otellerin bekçilerine erzak taşıyan bir araba görürsünüz ancak.

• Beğen
@srdrmrs
Teşekkürler inşAllah en kısa zamanda Uludağ planınızı gerçekleştirirsiniz.
@dgntkn
Sağolasın.
@Kkazim
Hocam yazdıklarınız doğrudur.Bu uygulama olaylarına pek alışık değilim açıkçası fakat Uludağa 33 km tırmanırken içtiğim 9 matara suyun yarısını bile 230 km boyunca içmedim arada kesinlikle bariz bir efor farkı var ama işte kcal hesabı tam tersini söylüyor.
@Kudret Kurtcebe
Abi Uludağ'ı trafikten arındıramazsın.Aslın tam bisiklet için uygun mevsim hafta içi gidilirse araç olmaz rahat rahat inip çıkılır.
@can.bike
Kent meydanı civarında hoteller mevcut en az 7-8 hotel var ücretlerini bilemiyorum.Geldiğinizde yer sıkıntısı yaşamazsınız.
@İlker_Yılmaz
Yarış iddiam yok haddimi bilirim:)Keşiş grubunda karbol yol makineleri varken zaten şansım yok.İyi performansçılar var yanımızdan yardırarak geçenler oldu.Cumartesi amaç sadece keyif almak olacak benim için:)

@dcmavideniz
Sıkıntı olacağını zanletmiyorum sağlam kondüsyon ve bacakla yapılamayacak iş değil ve hatta performansçılar için daha keyifli olacak.
@sayginyilmaz
Kartalkaya güzel yer ama biraz harakette istemiyor değil insan:)Uludağ'ın kokusu zaten adamı dopingliyor:)

@Kudret Kurtcebe
Ekimde hafta içi geçecek araç sayısı çok az olur hatta sıkılırsın abi :)

@sayginyilmaz
kartalkaya yolu nasıl? Asfalt mıdır? Dişli asfalt mıdır? Eğim, km bilgisi verebilir misiniz?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@pilot Ben daha önce bu rotaya bisikletle gitmedim ancak yolun çok büyük kısmının asfalt olduğunu biliyorum. Bir iki yerde arnavut kaldırımı tarzı bir taş olabilir. Kilometre olarak 25-30 civarı olması lazım. Oteller bölgesi sanıyorum 1800 metre civarı, Bolu merkez da 800 metre civarı olduğuna göre yaklaşık 1000 metre irtifa farkı var. Kartalkaya'ya tırmanmayı düşünen varsa haberleşelim, ben katılırım haftasonu olmak kaydıyla.

• Beğen
Tepkiler: pilot ve C.Biberci
Konu çok işime yaradı. Cumartesi eski bir dostla yalova üzerinden bursa yaptık, ikinci evimiz ışıklar'ı ziyaret ettik. Ardından tarihi çınar'a gittik. Uludağ yoluna girmeyeli 10 yıl olmuş, ne kadar da güzel bir yoldu. Kesinlikle otellere çıkacağım diyordum 3 gündür.

Yeni açılan yoldan haberim yok malesef. Eski yolun güzelliği açıkçası cezbediyor beni. Ama yol böyle bozuksa yol bisikletine uygun mudur bilemedim şimdi.

Neyse, bu cumartesi erciyes'e çıkacağım, onun performansı uludağ işini belli eder artık.

• Beğen
@hashus1099
Yeni açılan yol şehrin batı yakasından gelenler için oldukça avantajlı kestirme bir yol ama oldukçada sert bir çıkışı var.
Bursa merkezden iki yol var Çekirge ve Demirkapı yolu ikiside Kirazlıyayla sapağında birleşiyor ben Çekirge çıkışını tercih ederim genelde.
Yol çalışması olan kısma gelirsek gişelere gelmeden 400 mt civarı olan kısımda sıkıntı yok sert kil toprak yol bisikletiyle geçilir hatta Caner usta yol çalışması ikazına uyarak yol yerine mtb ile gelmişti ulan bu kadarlık kısım içinmi mtb ile zorlandım diye hayıflanmıştı.Buzdağının sadece ucuymuş meğersem:)
Gişeleri geçtikten sonra 2600 mt yol çalışması var genel olarak yol sert ama iri mıcırlar mevcut düz maşacılar için ful titreşim ve jantıda çizdirme ihtimali..Kimi yerde tozlar kum birikintisi gibi olmuş ve ince lastik gömülüyor ve biskletin başı arkası oynuyor iniştede çok dikkatli olmak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
Tebrikler, oralara bisikletle çıkmayı çok istiyorum bakalım nezamana nasip olacak. Palandökenle yetiniyoruz şimdilik @Candan Biberci

• Beğen
@Kudret Kurtcebe Uludağ için Ekim, Kasım ve Aralık ( kayak yapılacak kadar kar yağarsa iş değişir) ayları ideal gözüküyor. Bir de Karların erimeye başladığı ancak havanın henüz ısınmadığı aylarda da sakin olur, mart sonu, nisan ve mayıs ayları. ( yağmursuz güne denk getirmek lazım)

• Beğen
Tebrikler. Yol yapımından dolayı Milli Park gişelerinden dönmek zorunda kalmıştım. C.tesi kısmetse zirvedeyim.. ;)

• Beğen
@ALPERA75
Umuyorumki en azından 2600 mt olan kısımdakı iri mıcırları temizlerlerde millet birazda olsa rahat eder.Jantıa lastiğe zarar verme ihtimali yüksek.Pazar günü toz kalkmasın diye sulama kamyonu geçiyordu ama nafile..Gözlük sızdırmaz süngerli olmasına rağmen toz heryere girdi terde üst seviyede olunca tozlu bulamaça döndük:)Cumartesi sıcaklık merkezde tavan yapacak 37c..Neyseki Uludağ'da tırmandıkça hava iyice serinliyor ve buda tırmanışın en güzel yanı.
Cumartesi Alla'ın izniyle buluşmak dileğiyle.

Son hazırlıklar..

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13707690_2064554153769193_1720909602402914023_n.jpg?oh=2b07e56537b04c3f597dad9d7fe07690&oe=57EC02AD

@dcmavideniz
2 gündür cumartesi çalışmasını telafi etmek için yarı vardiya fazla çalışıyorum:(Yorgunluk bugün dahada belli oldu ama evelAllah çıkacağız:)İnşAllah herkes için güzel ve keyifli bir gün olur.

İnanın performansımın hem fiziksel hem mental olarak zirvede olduğu bir zamandı, iptal olması kötü fakat yerinde oldu. Yeni tarihi bekliyoruz.

yanlız bu gün olan uludağ tırmanısı iptal edilmiş galiba dünkü olaylardan

Geri