Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uluslararası Şavşat MTB Kupası

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi bu ortamı bu fırsatları kaçırmak olmaz.İnşallah bir aksilik çıkmazsa 4 arkadaş orada olacağız:):)

• Beğen
Tepkiler: Aziz SIRNAÇ
Scudo
aziz bey ulaşımı ve konaklamyı çözdük sanırım da lisans zorunluluğu varmı bilgilendiriseniz sevinirim ki benim lisansım yok ve bunu başvuru formunda belirttim yinede yarışlara katılamıyacakmıyım

• Beğen
Tepkiler: F.Ertuğrul Aydın
bu arada federasyon lisansı yeterli oluyorumu?

elit arkadaşlar için uci gerekli.

lisans çıkaramayan arkadaş 2dk içinde lisansı veriyorlar

• Beğen
Tepkiler: Aziz SIRNAÇ
birde ankaradan otobüs kaç saatte gidiyor ?

U23 için gerekmiyormu.? Uci 2 dk da nasıl alınıyor bilgi vereblrmsn.

@victory

öncelikle,
U23 kategorsine 2011 yılı içerisinde 1992-1991-1990-1989 doğumlular katılabiliyor. 1988-1981 arası ise ELİT.

federasyonumuzda u23 ve elit aynı anda yarışır ve u23 kürsüsü yapılır.

uci lisansı için, federasyon sayfasında sporcu formu var onu doldurduktan sonra, uci lisans başvurusu bölümü var, ordan başvurunuzu yapın yarışa gittiğinizde lisansınız onaylanmış ise görevlilerden alabilirsiniz.

@yetkin palgın

Arkadaşlar Bisiklet Federasyonu Takviminde bulunan tüm yarışlar için lisans gereklidir. Lisansız hiçbir sporcu yarışamayacaktır. Lütfen bu konuda hassasiyet gösterin. Uluslararası lisans konusunu Lütfen 03123109613 telefondan federasyınu arayıp öğrenin. Bende yarın öğrenip haber vereceğim size.

Hangi rotadan 12 saatte gidilebiliyor acaba? Benim Artvin'de yaşadığım zamanlarda19 saat civarı sürüyordu sahil yolundan. Ayrıca Şavşatta 2 saat civarıydı Artvin merkeze..

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
artvine 12 saatte mi yok daha neler...yoksa heryer 3 şeirtli mi...şavşata kadar...

ankara şavşat arası 21 saat kesinlikle sürecektir...Türkiyenin karayollarının neredeyse hemen hemen her yerinde pedal basmakta olan biri olarak karagölün de nerede olduğuunu biliyorum...orada kamp yapmış biri olarak...

Benimde en son hatırladığım Rize'den 12 saat civarında Ankara'ya geldiğimiz.. Rize-Artvin arası otobüsle en az 3-4 saat sürer sanırım. Ayrıca Şavşat'ta 2 saatlik yol Artvin merkeze. Bende 19-20 saat civarında süreceğini düşünüyorum en az..

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Arkadaşlar kendi aracımla Ankara gittim bu hafta organizasyon için toplam 11 saat sürdü. Ama hız da yapmadım otobüse hiç binmedim. Sizin bineceğiniz otobuste hiçbir şehire otogara girmeyecek. Ben tahmin yazdım. Ama istanbuldan zaten 19-20 saatte şehirler arası otobüsler gidiyor. nasıl Ankara okadar olsun ? Üstelik o otobüs bırakın şehirleri ilçelerde bile dururyor. İstanbula otobüsle gittiğim için net saati biliyorum. 19-20 saat ama organizasyon otobusu en geç 17 saatte Şavşatta, Ankaradakide 12-14 saat arasıdır diye tahmin ediyorum.

Ben yeni sahil yolu yapılmadan önce Artvin'de yaşamıştım. O zamanlar dediğim gibi Ankara'ya otobüsle 19 saatte İstanbul'a 24 saatte gidiliyordu. Demek ki yeni yol baya kısaltmış süreyi..

otobüs listeleri ne zaman yayınlanır acaba ?
Teknik toplantı İstanbulda mı olcak ? Yoksa Şavşat ilçesinde mi ?
Teknik toplantıya gelirken lisanslar gelcek mi yarış günü mü lisanslar gelcek ?

• Beğen
Tepkiler: FatihBALTA
@F. Aydın

Teknik toplantı tabiki şavşatta olacak.
15 Nisan Teknik Toplantı olacak.

Lisansların gelmesi gerekiyor tabiki.

Geri