Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uluslararası Şavşat MTB Kupası

şimdi yıldızlar ile junior kategorisi ayrı mı yani ayrı kürsülere mi çıkıcaklar ?

Scudo
@Aziz SIRNAÇ

Peki Trabzon-Şavşat arası kaç saat sürer? Bir de Trabzon'dan Şavşat'a sık otobüs yok sanırım Trabzon'dan gelmek isteyenlere nasıl bir öneriniz olacak?

@nihal özdemir

Trabzon dan 3,5 saat sürer. Ama otobusle 6 saat. Çok duruyorlar. Trabzondan direk otobus var

federasyon sayfasında yanlışlıkla genç erkek diye kayıt yapmışım,uci başvuru işlemini yaptığımda junior olarak görünüyor adım,daha sonra sayfamdan yanlışı düzelttim,problem teşkil eder mi?

@Eren Yoloğlu

İlgili konuyu lütfen Federasyon ile görüşün...

@Eren Yoloğlu

Federasyon ile görüşün acil olarak. Bu şekilde hatalı kayıtlarda lisansınız bekletiliyor.

bende bugün başvurdum uci için,umarım yarışa kadar onaylanır lisanslarımız.

Federasyonun sitesindeki bilgi formunu doldururken kulüp ismi antrenör adı filan soruyor.Ferdi lisanslı olan bizler ne yapmalıyız bu durumda???

Selamlar
Emin olamadığım bi konu var yardımcı olursanız sevinirim,bir kaç yıldır yarışlara katılmıyordum,şimdi yaş oldu 30 yol ayrımına geldik mi acaba:)
Yani 20.03.1981 doğumluyum bu yarışta elit olarakmı yoksa master olarakmı yarışıcam? Birde masterlarda uci lisansı gerekirmi? Bilgi için şimdiden teşekkürler..!

Pardon ama yıldızla junior nasıl aynı kategoride olabiliyo? bu bi federasyon yarışı ve ikisininde ayrı kategorilerde olması gerekiyor

sabırsızlıkla bu yarışı bekliyorum herkese selamlar

@Batuhan Atmaca

evet bende bu konuyu merak ettım daha oncede sordum ama cevap alamamısdım acaba ayrı mı yoksa aynı kategorıde mı ?

Yıldızlar kategorisi ile ilgili sorularınızı not aldım. Pazartesi federasyon ile görüşüp bilgi vereceğim size.

Geri