Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ümit accrue 2d aldım

onurdemir

Aktif Üye
Tepki
123
İsim
onur
Bisiklet
Ümit
Yeni başladım 3 ay kadar oldu alalı bu arada da bisikletimi test etme fırsatı buldum.Tek sıkıntım diskler sürtüyor ayar yaptirmama rağmen yol yapınca başlıyor surtmeye v fren uyumlu ama disk de ayrı hava katıyor şu anlık memnunum :)20150510_163029.jpg unnamed.jpg 20150510_162947.jpg 20150525_172749.jpg

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Kadro : 6061 Alüminyum
Maşa : Zoom 381A Amörtisörlü
Jant : 26" Alüminyum Kolon
Lastik : 26x2 Excel
Fren : Sparkle Mekanik
Ön&Arka Disk Fren
Vites : 21
Vites Kolu : Shimano ST-EF40
Arka Arttırıcı : Shimano TX-35
Ön Arttırıcı : Shimano FD-TZ30
Ruble : Shimano TZ-21
Aynakol : Prowhell MA-P503

Scudo
Bu tür jantların artısı var mı, yamulduğunda ayar yapılabiliyor mu ya da yamulmuyor mu? Kusura bakma biraz fazla merak uyandırdı bende :)

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
Valla jantlar asıl özelliği Akort ayar sorunu yok gerçekten de sağlam bisikleti kullanırken gerçekten kullanırım inmediğim çıkmadığım merdiven kalmadı bolu da diğer jantlara göre biraz daha ağır ama yamulacak gibi de durmuyor en kötü jant değişimi yaparım :)

Herkeze çok teşekkürler yorumlar için

@kıvanç özkarayel
teşekkür ederim :)

Bolu da yaşıyorum ve bu bisikletten Boluda 3 tane gördüm benimkiyle beraber 2 si siyah benimki beyaz :)

• Beğen
Tepkiler: kursat91
Hayırılı olsun
bende ümit camaro 2d aldım gelmesini bekliyorum

Güzel bisiklet hayırlı olsun ne amaçla kullanacaksınız :)

Bende lastiklerim eskisin biraz suan 2.0
1.5 lerle değiştircem asfaltta biraz daha etkiler gidişimi

Yol bisikleti için kolon jant arıyorum sürekli, alu olanlar çok ağır, karbonlar da cebe çok ağır :) İç geçirerek baktım jantlarınıza güle güle kullanın, hayırlı olsun...

Kafama takıldı. Bu jantlara kilometre sayacı nasıl takılacak :kötü:

@ahmetcan05i
jantların ağırlığını tam bilmiyorum ama bisiklet 15.5 kg ağırlığında bugün tarttım.

Geri