Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ümit magnetic 28 '' şehir bisikleti aldım

Tepki
13
İsim
MEHMET İLGÜN
Bisiklet
Ümit
Selam arkadaşlar ben de dün itibariyle ilk bisikletimi aldım ve aranıza katıldım iki adet aldım bay bayan modeli:

http://umitbisiklet.com.tr/urunler/original/19719_2863%20magnetic%20v%20copy.jpg

KADRO
6061 Alüminyum
MAŞA
Mode N781S Amortisörlü
JANT
Çift Kat Alüminyum
LASTİK
700C Chaoyang
FREN
Alüminyum V-Fren
VİTES
21
VİTES KOLU
Shimano ST-EF51
ARKA ARTTIRICI
Shimano TX-55
ÖN ARTTIRICI
Shimano FD-TZ31
RUBLE
Shimano TZ-21
AYNAKOL
Alüminyum Aynakol
ZİNCİR
KMC Z30

dün 60 km çivarı bindim çok rahat ama malum arka tarafta ağrı var biraz :hihi: iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum.

(link) linkte görebilirsiniz.

Scudo
evet aynen öyle bütçeye göre harika bir ürün

Sabit maşa olsa daha iyi olurmuş, belki frenleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Hayırlı olsun keyifli sürüşler.

haklısın dostum ama sabit maşalı modeli yokmuş o yüzden bunu aldım zaten tek traş malzeme orası ilerde değiştirebilirim diye düşündüm frene gelince disk fren bakım maliyetli ve sıkıntılı olur düşüncesiyle o tarafa yönelmedim bu da idare ediyo frenler gayet yeterli. ilk olarak iki bisiklete zil ve kilit aldım kendi bisikletime de km sayacı taktım gelecek ay kaskları eldiven ve ışıkları alıcam kısmetse

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Fiyat/Performans açısından güzel bir ürün... Güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: jogabonito83
Güle güle kullanın, v frenlisini ne kadara aldınız? Liste fiyatı 589lira, pazarlıkla kaça bıraktılar?

• Beğen
Hayırlı uğurlu olsun.
Tekerinize taş değmesi

• Beğen
@jogabonito83

Siz önce fotoğraflayın. Sonrasını bize bırakın :krnz:

• Beğen
@jogabonito83
Arka taraftaki ağrı için en güzeli tayt kullanmak... :harika: :D
Ayrıca hayırlı olsun,güle güle kullanın :)

• Beğen
Hayırlı olsun agrı konusuna gelince bir sure sonra agrı kayboluyor .. Alışma sureci :)

• Beğen
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bu sıralar ğek binemiyorum bisikletime ama ağrı alışma süresinde geçmezse jelli kılıf ve diğer seçenekleri uygulayacam sırasıyla

Bir haftadır bakınıyorum. İkinci ellerede baktım ama görmeden alması içime sinmiyor. Bulunduğum ildede çok fazla çeşit yok. Fiyat performans olarak iyi duruyor. Özellik olarak Salcano City Fun 60 ile aynı gibi duruyor. İkisi arasında kararsız kaldım. Bu arada mosso dağıtıcısıda ümit bisikletmiş öyle bir yazı gördüm. Sanırım bunu alıp geçeceğim kendimi bunalıma sokmak üzereyim. Güle güle kullanın.

• Beğen
@armagant
Teşekkür ederim bi süredir giremiyorum siteye geç oldu ama

Geri