Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ümit magnetic 28 '' şehir bisikleti aldım

Scudo
Ümit magnetic eski bisikletim yol bisikletine geçmek için satmıştım. Gayet memundum bana göre oldukca rahattı. Vites geçişlerinde hiç bir problem yoktu tıkır tıkırdı. @Alihan

Güzel Bisiklet Ben n11den 680 TL'ye almıştım bisiklet bu fiyata bu bisiklet güzel vites geçişleride normal :) Bisiklet normal çok şey bekliyorsan ve bütçene göre başka markalara ve başka modellerede bakabilirsin... Tekerlerde şehir bisikleti tekeri.... Bisiklet 4 Sene Rahat Götürür... 28 jant bisiklet buda güzel yanı... Eksikleri Koltuk Alyan ile ayarı yapılıyor. ön teker ve arka tekeri anahtarla sökmek zorundasın... Selede Kötü Onun İçin Ben jelli kılıf aldım. Bazende Fren Ses Yapıyor...
IMG_20160331_200235.jpg IMG_20160401_204927.jpg

@Seyfettin033 @hknylmz53 @Alihan

@Alihan
14-15 kilo civarı

bende magnetic almayı düşünüyorum hala önerir misiniz yoksa başka modellere bakıyım mı? Elimde fazla para yok en fazla 500-600 tl var.Magnetic i de pazarlıkla almayı planlıyorum :D

Arkadaşlar bende bu bisikletten var sizce nasıldır bana biraz ağır gibi geldi vites geçişleri de pek hoşuma gitmedi günde 10 km yol yapıyorum beni ne kadar götürür? Bir de ön vites ayarı bozuk bunu kendim halledebilir miyim yoksa ustaya mı götürmek lazım?

• Beğen
Tepkiler: antepian
@Oguzdc
Yardımcı olacak arkadaş yok mu?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: antepian
@Seyfettin033 Sele ayarının alyan ile yapılıyor olması eksiklik değil,aksine selenin çalınmasını önlüyor....:cool::cool:
Ben de Trek var onun da öyle sele ayarı:harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ümit magnetic alacaklara tavsiyem alın.Ümit diye çekinmeyin oldukça kaliteli 30.04.2016 dan bu yana 905 km yaptım . Lastik hariç 1 tl masrafı olmadı.3 kere patladı sadece.Şimdi ise ön tekerlek balon yaptı.Bende cst Super hp 700*28 sipariş ettim.Gelince detaylı bol fotolu bir konu açacağım.

@informatiker
Bu diskli olanının mı disk olanının mı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Başlangıç için ben de bu bisikleti aldım, yeni sayılırım.

Ancak bisiklette ön freni sıktığınızda ön amortisörde gerilme oluyor mu?

Bu esneklik payından mı kaynaklıdır yoksa bi sıkıntı mı var kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Bu gerilme yokuş aşağı arka frenle birlikte ön freni de sıkarken ön tekerin teklemesine sebep oluyor gibi.

Bahsettiğim bölgeyi resimle ifade edersem:

https://i.hizliresim.com/A3m1bv.jpg

Tam olarak anlayamadım ama tahmn ettiğime göre amortisörler i yağlat tır ve ya yağla ben onceki bisikletimde makine yağı kullandım. Sadece o gösterdiğin kısmı ve biraz yukarısıni yağla işini görecektir

• Beğen
Tepkiler: Bicly
Çok güzel. Performans olarakta iyi.

Dosyalar

• 29695192_501475613587147_3618455770265193179_n.jpg
    29695192_501475613587147_3618455770265193179_n.jpg
    130,7 KB · Okunma: 67
Almayı düşünüyorum da siyah beyaz renk seçeneği aşağıdaki resimdeki gibi mi?
2863-magnetic-v-copy.jpg

Bisikleti aldım. kargo sürecinde. Acaba kadro boyutu kutusunun üstünde yazıyor mu? 51 cm kadro boyutlu modelini aldım. 46 mı 51 mi olduğunu nasıl anlarım.

@Berkbey @Seyfettin033 @Oguzdc @FucEak @spawday

Ben de bu bisikletin hidrolik disk frenlisini kullanıyorum ancak memnun değilim o yüzden satiyorm

ikinci el bi adet buldum disk frenli kilitli maşalı tavsiye eder misiniz

Geri