Ben memnun kaldım bisikletten amatör bir kullanıcı için gayet iyi. Bugün 25 km yaptık toplamdada sanırım 120 km yi geçtik çok şükür bir arızamız yok. Bence şehir için gayet iyi.
Hayirli olsun , bnde umit marka sehir bisikleti kullaniyorum , totalde 500 km yol yapmisimdir , epey sikinti cikardi benimki , onermiyorum umit .onun yerine ikinci el bakmakta fayda var. Yada 2. El umit alip ariza cikarinca uzulmemekte mantikli .
@furkan.zaman ne gibi sikintilarla karsilastiniz paylasirsaniz hem bisikletin sahipleri ona gore hazirlikli olur hemde ileride benim gibi almayi dusunenlere faydasi dokunur. bence uzerindeki komponentlerin cikardigi sorunlar muhim degil. zaten hepsi alt seviye parcalar ileride illaki ariza ve eskime nedeniyle degistirilmeleri gerekecek ama kadro ile ilgili sikintilar onemli?
@acuhacı kadroyla ilgili bir sikintim olmadi aslinda , onun haricinde ön vites kolu , jantlar , jant gobekleri , sorun cikardi . jantlar sorunlu olunca fren sistemide sikintili oluyor , isik sistemi vardi arka isik kendi kendine dustu , on isik icin dinamo var fakat cok fazla direnc uyguluyordu cikarmak zorunda kaldim , kendi kendine tekere degiyordu , arka camurluk tekerle bagaj arasina girip parcalandi , trafikte olsam kaza yapabilirdim , arka bagaj paslandi hemen , bende soktum onu . su an on aynakol cok yetersiz geliyor 44 disli cok az , bilmiyorum senin modelinde ne var ? Bisikletin iskeleti harici heryeri sorunlu diyebilirim ☺ bu olanlara ragmen surmekten vazgecmiyorum pedali cevirince bisiklet gidiyor o ayri mesele . aynakol gobegide bir zamanlar ses yapiyordu sonra kendi kendine duzeldi neydi sorunu bilmiyorum onu sokecek ekipmanim yoktu n
Ben sadece vites sistemi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Ayarlattım ama genede şıkır şıkır olmadı. Oda sistemin giriş seviyesi olması ile alakalı paraya kıyıp alfineye geçmek lazım.