Scudo Sports

Ümraniye Motlas Bisiklet - Suriyeli Sözde Ustanın Cahil İnadı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Meyfana gelmeden sagda bi sokakta anladin dedigin bisikletciyi hamza abi dururken baskasina gidilmez zaten durust esnaf

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Scudo
Küçüksu caddesi ümran sokak

Hem Türkler kendi kendilerine iletişim kuramıyorlar,hem de Suriye'lilerle iletişim kuramamaktan şikayet ediyorlar:ssrtcbya:

Trafikte araçlarla iletişim kurabiliyor musunuz?Hadi birine bir şey deyin bakalım,size ne yapıyorlar:koptum:

Bugün birine el işareti çektim,öpecek gibi baktı bana..İşaret parmağımla ''bir dakika,ben geçiyorum'' demek istedim..Bunu yapmasam ezip geçecek herhalde beni..

Her bisiklet satan dükkan bisikletçi değildir bence. Kimisi bisikletçidir. Satar, bakım yapar, toplama işlerini yapar, kaza görmüş malzemrleri onarır yahut zararı minimize eder(burada sırf maddi açıdan gereksiz malzemeleri bile değiştiren kişileri irdelemek apayrı bi konu).

Kimileri de sadece bisiklet satar ve bu işletmeler sadece ticaret yapan tüccarlardır.

Bu ikisini birbirine karıştırmasak sanki çoğu şey en başdan çözülür gibi:)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Firmalara yönelik sikayetlere ilişkin konulara forum yöneticilerinin çekidüzen vermesi gerekir. Çünkü bazen yalan yanlış, uydurma oluyor ; bazen de örneğin bu konuda olduğu gibi ırkçılık yapılıyor. Adam suriyeliyse ölsün mü, namusuyla çalışıyor. Iki Civata sıkmasini biliyorum diye bisikletin üstadı mi oldun , belki adam haklı. Kimsenin ekmeğiyle oynamayın beyler.

Konuyu baştan sona adam akıllı okumayanlar yorumda bulunmasın, aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmayalım.

Ustaya ırkçılık yapan yok, işten pek anlamadığını aktardık hepsi bu. Genel anlamda Suriyelilere karşı bir ırkçılığım var mı? Evet kesinlikle var, bunun sebebi de Suriyelilerin davranışlarıdır.

İşini yapamayan birini "Ekmeğiyle oynamayın" bahanesiyle savunmak bilmiyorum ne kadar mantıklı? O zaman herkes yarım yamalak iş yapsın, ama ekmeğine bir şey olmasın.

Basit bir işlem için benden daha fazla ücret talep edildiğinde benim de ekmeğimle oynanmış oluyor. O parayı kazanmak için çalışıyorum çünkü ben de, yerden toplamıyoruz biz parayı.

@soneryen
Henuz ona sıra gelmedi

Kimse yanlış anlamasında suriyeli diyince sinir oluyorum arkadaş bizim ustamız çırağımız yokmu ucuz diye çalıştırıyorlar adam gibi iş yapsalar canım yanmaz geçen mobilya aldım getirdiler kruluma 2 kişi biri suriyeli tamam eyvallah olabilir ama işini düzgün yap diyimi mobilyayı ambalajdan paldır küldür çıkarıyor sağa sola çarpıyor çiziyor dayanamadım adama kızdım ulan yepyeni mobilya dikkat ettim adamın sıktığı vidalara kadar tamam dediler kurduk kontrol ettim şerefsizin sıktığı tüm vidalar gevşek böyle bir olay daha yaşadım bundan sonra suriyeli benden uzak olsun...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suriyeliler heryerde böyle olay çıkarıyor birgün birisine pis dalacam ama hayırlısı sabır diyorum onlar misafir (güya)...:acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Suriyelilere gıcık giden arkadaşlar sadece 100 yıl önce orada kimin hüküm sürdüğünü bir okusunlar sonra da Arıburnu'ndaki şehitliklere gidip biraz gezsinler bakalım suriye'den kaç yüz şehit ismi görecekler.

@Murat Semiz Hocam benim sokağımda benim vatandaşıma laf atan, ahlak kuralları nedir bilmeyen, mahallelerimizde çete kuran suriyelileri istemiyorum ben memleketimde.
İyi olanlara lafımız yok zaten.
100 yıl önce bizi satan araplar da vardı unutma. Ayrıca ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

@Gökhan Akkaya 'yı sonuna kadar destekliyoruz. Anlattıklarıyla tamamen haklı görüyorum. Çamur atmayın kardeşim akıllı olun. suriyelileri savunanların suriyeliler ya akrabası ya da damadıdır. İşi bilmeyeni işe alan bayide suç. Almanya her bayiye bayilik vermiyor. mesela cube bisikletleri.

Esad'a düşmanlık ettim bir tane, eve geldim beş milyon. Bu nedir? Cevap Suriyeli.

gokhan akkaya ve onun gibi dusunenlerle ne yazik ki ayni havayi solumak bile zul geliyo bana.suriyeli degilim kendimi turk olarak da gormuyorum.sadece insanoglu insan olmaya gayret ediyorum.italyaya gittigimde kendi toplumumla avrupa toplumlari arasindaki kultur farkini gordugumde hayretler icinde kalmustim ama biz turkler soyle kultursuz boyle geri demek turkiyede yasayan belki de milyonlarca insana haksizlik olur diye dusunurum hep.suriyelileri yerinden yurdundan eden kendi ulkelerindeki bizdeki ve dunyadaki siyasetciler oldugu gercegini gormeyen ve sucu insanlara atarak rahatlayan zihniyete lanet olsun.Suriyelileri bizim bizim kulturumuze ters diye lafla ve eylemle linc eden turkle ayni gerekceyle almanyada yasayan turkleri linc eden naxi kafasi arasinda hic fark yok benim gozumde.Sorun kişinin dilinde dininde milliyetinde veya mezhebinde degil insanliginda ve insani degerlere ne kadar sahip oldugundadir.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bag ve K-Pax
iyi ki bir avrupaya gitmişsin. çalıştığım yerde sürekli amerika'ya avrupa'ya giden doktorlar var ve seninle aynı düşüncede değiller mavikartal

Şunu da unutmamak lazim.insanoglu nerede dogup buyuduyse sonsuza dek oraya ait olmak ve orada olmek zorunda degildir.dunya butun insanlarin ortak malidir ve oyle kalmalidir.turkiyede şu saatte bir aciklama yapilsa istediginiz ulkeye gidip yerlesebilirsiniz dense ulkenin yuzde doksani akin eder buna eminim.Ayrica bir bisiklet sevdalisi hosgorulu anlayisli cevreci bilhassa evrensel olmak zorundadir

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri