Scudo Sports

Ümraniye

Ben bulgurluda oturuyorum dağ bisikletinden var gezmek tozmak istiyorum varmı bu civarda birileri

Scudo
Ben ümraniyedeyim, katılmak istiyorum ama çok uzun sürüşlerde eşlik edebileceğimi sanmıyorum antremansızım. Kısa sürüşler için arkadaş arıyorum katılmak isteyen mesaj atabilir yada bu konuya cevap yazabilir.

herkese bol pedallı günler dilerim bu forum aracılığıyla

Merhaba,

Bende de dağ bisikleti var ama önümüzdeki bahardan itibaren yol bisikletine geçmek istiyorum. Turlarınıza ben de katılabilirim.

Selam Arkadaslar bende size katılmak beraber pedallamak istiyorum. burhaniye mah de ikamet ediyorum.

topik hayırlı olsun tutulur bu topik
ben şu an 29 mtbye geçtim ama koyacak yer bulursam inşallah ilerleyen günlerde yol bisikletide alıcam tek bisiklet kesmiyor iki şart hiçbirinden mahrum kalmamak lazım

Arkadaşlar tur yapıyor musunuz?

Arkadaşlar merhaba,

Adım Ertuğrul, 35 yaşındayım. İstanbul/Pendik'te ikamet ediyorum. Memleketim Şile'dir. Dağ bisikleti kullanıyorum. Dağ inişleri, arazi parkurları veya ormanda, doğada, toprak yollar ve patikalarda pedal çevirmekten keyif duyuyorum. Memleketim olan Şile/Ağva civarı köylerde kendim keşfettiğim doğal parkurlarda dağ inişleri, arazi ve dağ patikalarında pedallıyorum.

Foruma yeni üye oldum, bu ilk mesajım. Başlıkta da belirtiğim gibi; Anadolu yakası (Avrupa Yakası veya İstanbul çevre illerden de katılmak isteyen olursa da katılabilir) dağ parkurlarında, arazide pedal çevirecek bisikletçi arkadaşlar arıyorum. Çeşitli turlara da hayır demem, fakat önceliğim arazi sürüşüdür.

Arabalara bisikletleri atıp (Arabası olmayan arkadaşlar da var olan arabaları kullanarak gelebilirler tabii, mesela ben iki arkadaşı alabilirim) çeşitli güzergahlarda arazi sürüşleri yapacak, dereler, tepeler, doğanın ve adrenalinin dibine vuracak dağ bisikleti kullanan arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

Sevgilerimle,

Arkadaşlar merhaba yol bisikletimi uzun zaman para biriktirdikten sonra sonunda satın aldım ancak nerelerde nasıl sürebileceğim konusunda yeni doğmuş bebek gibiyim çevremde oturup süren arkadaşlar varsa lütfen yazsın hem bisiklet hemde diğer faktörleri öğrenmek için sabırsızlanıyorum şimdiden teşekkür ederim.

Aldığım bisiklet : KRON RC 1000
Ümraniye/Bulgurlu/Libadiye oturuyorum ancak ÜSKÜDAR KADIKÖY kadar gelebilirim.
Telefon Numaram : 0535 040 53 26

Merhaba arkadaşlar ben ömer istanbul ümraniyedeyim.Otomasyon işiyle ilgileniyorum endüstriyel eletronik kart tamiratı yapıyorum eski model 20 inç katlanır elektrik destekli stmax ın eski bir modeline sahibim hepinize hoş sohbetler dilerim.

Gonderiler yillar öncesine ait varmidir suan aktif olarak bisiklet binen?

• Beğen
Tepkiler: cndnali
Herkese Merhaba ,

Efenim benim adım Murat. Yaşım 29 ... Evliyim. Yaklaşık 2 ay kadar önce sigarayı bıraktım. Bıraktıktan sonra spor yapmalıyım diyerek kendimi bisiklet dünyasının içinde buldum. Pek araştırmadan, birazda ev geçindirmenin vermiş olduğu kısıtlı bütçeyle, foruma kayıt olurken listede adı bulunmayan (Geroni - Kron bisikletin alt firması) bir bisiklet aldım. Şuan araştırmadan aldığım için pişmanım. Lakin kondisyon kazanana kadar yeteceği düşüncesindeyim. Su borusundan yapılma diyenler olsa da aldırmıyorum. Yol arkadaşımla şimdilik mutluyum. Kadrosu alüminyum olan giriş seviyesi bir bisiklete de hemen hemen shimano'nun benzer aktarıcı sistemleri var.

Kondisyon anlamında kendime güvenim geldiğinde turlar yapan gruplarınıza katılmak isterim. Şimdilik tek takılıyorum.

Kendime bir blog sitesi açtım ve bisikletle hatıralarımı, antrenmanlarımı ve edindiğim tecrübelerimi paylaşıyorum.

(link)

Keyifli Pedallamalar...

Bisikletimin özellikleri görseldeki gibidir.

Dosyalar

• cosmos özellikleri.PNG
    cosmos özellikleri.PNG
    8,1 KB · Okunma: 31
  • profil.jpg
    profil.jpg
    229,2 KB · Okunma: 31
@ekobike

merhaba ümraniyedemi oturuyorsunuz?

@kayan_ek

Merhaba evet Ümraniye Akyaka Avm civarında oturuyorum.

Isterseniz ozel mesaj yoluyla numaranızı iletin wp grubuna ekleyeyim

@ekobike

ertugrul bey bende umraniyede ikamet ediyorum eger hala faliyetleriniz var ise eslik edebilirim

Merhaba, ben de sultanbeylideyim, kuzey ormanlarında özellikle ömerli barajının doğu tarafında falan sürmeyi planlıyordum sık sık. ama tek başıma da çok cesaret edemiyordum. Şimdi mesajınızı görünce yaziyim dedim, devam ediyorsanız eşlik etmeyi isterim.

Geri